Звездни компромати- 24 част

• 33 857
  • 518
  •   1
Отговори
# 255
...
Брях! Дали има нещо вярно Thinking

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 19:26 от Балу

# 256
Хич не ме учудва даже,не я харесвам изобщо ,но е кофти толкова пъти се омъжва и на мъж не можа да случи.

# 257
  • E-CLM & CH-VD
Хич не ме учудва даже,не я харесвам изобщо ,но е кофти толкова пъти се омъжва и на мъж не можа да случи.

To не се знае и тя с какъв характер е. Но като зрял човек, а не тийнейджър, може да поживее малко с него, и тогава да се жени. Как е възможно едва месеци след сватбата да имат непреодолими различия в характерите?  newsm78

# 258
  • София
Тва не е Митьо Пищова. Naughty

# 259
ПОловината от линковете на тази страница не можах да отворя, но поне аз да пусна няколко  Crazy
Люси Дяковска
пак тя
Деби Нелсън, майката на Еминем
Аланис Морисет
пак  Whistling

# 260
  • София
Групата на Люси Дяковска ще идват в четвъртък в София и фирмата на свекър ми ще ги охранява, ще го помоля ако има възможност, да щракне някоя снимка Crazy

# 261
  • На морето!
Не ми се отваря линкът, кажете за какво става въпрос.

# 262
Деничка от "Цветно" ли беше шарено ли, надула корема от Красимир Гергов...

# 263
Деничка от "Цветно" ли беше шарено ли, надула корема от Красимир Гергов...

"Цветно". Иначе тя е с него от доста време,нищо чудно да е вярно.Между другото и на мен нещо не ми се отваря линк-а.

# 264
"Цветно". Иначе тя е с него от доста време,нищо чудно да е вярно.Между другото и на мен нещо не ми се отваря линк-а.
Ми де да знам, може да качват нови клюки на сайта. Сега и на мен не ми се отваря, беше някакъв български, ма не го помня...
пък таз Деница е баси лигнята безподобна и е като от порцелан, толкова пък кльощава, че ще се скърши! Тоя мечок ще я размаже Joy

# 265
# 266
To не се знае и тя с какъв характер е. Но като зрял човек, а не тийнейджър, може да поживее малко с него, и тогава да се жени. Как е възможно едва месеци след сватбата да имат непреодолими различия в характерите?  newsm78

Не ми се отваря линка, за Миглена Ангелова ли става въпрос? Като се говори за много бракове за нея се сещам  Peace

# 267

Не ми се отваря линка, за Миглена Ангелова ли става въпрос? Като се говори за много бракове за нея се сещам  Peace
Точно тя, не наженила се.

# 268
# 269

Точно тя, не наженила се.

Пак ли ще се развежда?  Party

Общи условия

Активация на акаунт