АГ клиника Селена гр. Пловдив - 3 част

• 40 331
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Айде мами не останаааааааааааааааааааа  newsm44 newsm68 smile3503 smile3521 newsm53  Дано времето е с нас  newsm17  Nature Sun With Face  Nature Sunny

# 121
# 122
Хайде весело да изкарате утре и после снимки да покажете,много ме е яд,че откриха клиниката 2 месеца след като родих Tired Mr. Green

# 123
Хайде банда, нападайте!

# 124
току що се връщаме от празника.колко много хора имашееееееееее.аз така и очаквах.всичко беше на ниво,много много хубаво!!!

# 125
  • Пловдив
Чудесен празник  smile3501 Клиника Селена за пореден път доказа, че е най-добрата във всяко едно отношение      bouquet Не бях виждала толкова много бебета, събрани на едно място  Simple Smile, даже вече започнах да се замислям за второ бебче  Simple Smile. Благодаря Ви, че Ви има  Hug

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 13:33 от riri_tol

# 126
Разкажете по подробно де! newsm53
В какво се състоеше точно,някой пя ли,игра ли?

# 127
Страшно парти, Супер беше
 newsm10
Живот и здраве ,ако имам второ пак там ще раждам Peace

# 128
  Празникът беше невероятен. Всичко беше перфектно. Камен Воденичаров бе водещ, свириха квартет"Мистик",имаше спортни танци, игри и томбола. Раздаваха грамоти на първото бебе на болницата,100-ното, 1000-ното, на близнаците и на най-тежкото бебе родено там и др. Имаше почерпка и подаръци за всички  Hug
   Просто всичко на ниво, да продължават така и занапред. Те са номер едно

# 129
Наистина празникът бе на ниво. Изпоснимахме се с всички главни герои в раждането на бебо, имаше разни дребни подаръци, томбола, всичко както е описала Sisilka.
Показаха, че държат на бебетата и родителите и след като им вземат парите. И въпреки,ч е с този празник си правят много голяма положителна реклама, човечността ме впечатли повече от всичко. Разбира се, винаги може да се намерят недостатъци, но аз съм доволна най-вече от вниманието.

Само дето в целия гъчканах не можах да видя другите мами, ама нейсе. Другия път  Joy

# 130
   И на мен много ми хареса всичко,само дето Карина проспа цялото парти Simple SmileНакрая я събудих,за да снимам с др.Минев и с Камен Во успях да я снимам!
    Никой не познах от форумските мами,само като видях каква лудница беше още по пътя и на всички коли стикери"Бебе в колата" се отказах да гледам,добре че беше Танзен да ме познае и да се обади Heart EyesАси младши е голям сладур!
    По повод задръстването-брат ми пътуваше с неговата кола 5 мин. зад нас и каза,че имало 2-3 леки катастрофи!

# 131
Ние малко поснимахме, много сме доволни от купона  Hughttp://stirianowa.multiply.com/photos/album/22

# 132
  • Пловдив
Наистина беше супер!!! Хиляди благодарности!   bouquet
Ето и моите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251028

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 22:45 от asq82

# 133
Сигурно сте си изкарали страхотно !!!! Още един път браво на болница Селена пак доказаха нивото си! Simple Smile

# 134
Наистина страхотно. Зареди ме за целия ден. Ние бяхме едни от близнаците- първите, които излязаха на подиумчето. Майка каза, че съм говорила глупости- по това можете да ме познаете Embarassed  Embarassed Embarassed Освен това, което са казали мамите преди мен, наградиха и 1111 то бебе, от общо 1300. Бебе с име Селена, а най-тежкото е било 4.600кг. Има 13 двойки близнаци, ние сме 3ти подред. Имаше и игра за татковците, за най-бързо слагане на памперс, обличане на боди, шапка и ръкавички. Татковците се справиха светкавично.

От всичко най-ного ме е яд, че не успях да направя никакви снимки почти. Това беше възможност да ги снимам с докторите, а аз с нито един, не ги снимах. Даже и с Д-р Топалова, но малките не искаха да ги пускаме. Явно хората им дойдоха в повечко.

Когато теглиха томболата, имаше номер 200 и някой за момиченца, което означава, че е имало най-малко 400 бебета, отделно родителите. Много хубаво беше. Браво за идеята и организацията.

Общи условия

Активация на акаунт