АГ клиника Селена гр. Пловдив - 3 част

• 40 330
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Това за форумско бебе на табела  Joy Laughing е супер идея  Joy Grinning Laughing

# 106
  • Пловдив
Ние още нямаме покана. Sad Момичето, с което лежахме в една стая я получи преди 2 седмици. По някакъв критерий ли ги избират?  newsm78
Не може да нямаш покана. Може да се е изгубила по пощите някъде или някой да ти я е взел  Peace Така че грабвай телефона и звъни за потвърждение  Hug Wink

# 107
zwetellina  наистина неможе да нямаш,защото аз вчера бях до Селената на преглед и ги попитах дали на всички пращат  покани или избирателно и те потвърдиха ,че абсолютно на всички ,може да ти се е изгубила някъде по пътя ,обади се да потвърдиш ,няма да има проблем .

# 108
И АЗ СИ ЧАКАМ ОЩЕ ПОКАНАТА Grinning

# 109
Здравейте момичета!
Аз само така да се запиша,макар,че не съм решила със сигурност къде ще раждам.Имам още време,макар че ако продължат да вдигат цените,ще стана излишна в тази тема.Много ми се иска да родя като бял човек в "Селена",още повече,че ми е за пръв път и знаете какво е.Главата ми се поду от толкова четене на форуми и разпитване на приятелки,но ми беше много полезно да разбера как стоят нещата.Притеснява ме факта ,че ако не дай Боже бебчо реши да излиза по-рано ще трябва да търча по други болници.Но това си е Божа работа дето се вика.
Иначе благородно завиждам на щастливките,които вече са я свършили тая работа и то в "Селена" и са толкова доволни.Друго си е да се погрижат за теб като за човек точно в такъв момент.
Много добра идея за готината среща,която ви организира болницата.Да се надяваме,че някой ден и на нас-бъдещите мами ще ни организират такава веселба.Важното е купон да има.
Поздрави на всички!

# 110
Искам само да кажа, че днес получих отговор на имейла си за потвърждение на присъствието ни на срещата  - от Д-р Кръшков, който ми Благодари за потвърждението! Grinning

# 111
Който няма покана все още , да се чувства поканен. Публикували са покана в сайта.  Peace

# 112
  • гр. Пловдив
Който няма покана все още , да се чувства поканен. Публикували са покана в сайта.  Peace

И аз я видях. Пуснах едно потвърждение по майла им срам несрам пък да видим.  Rolling Eyes

# 113
Хайдее, потвърдихме!  bowuu

# 114
Имайки предвид нашата бебинка бих променила написаното в поканата така: Празникът ни весел посети,мама,тати ти вземи,ще се чуе Рев до небесата, в "Селена" родени са децата Simple Smile

# 115
Имайки предвид нашата бебинка бих променила написаното в поканата така: Празникът ни весел посети,мама,тати ти вземи,ще се чуе Рев до небесата, в "Селена" родени са децата Simple Smile

Crazy Мнооого верно! Flutter Ще има смях. Peace

# 116
Утре май времето ще е кофти..или поне според прогнозата на бтв (на която не може много да се разчита де Simple Smile )дано не се провали празника

# 117
Днес бяхме на консултация  в Селена и разбрах, че Камен Воденичаров ще е водещ утре. Ще е голям калабалък. Ще отбиват движението. То като се замисли човек, ако всички дойдат, къде ще ги съберат в тоя двор.  newsm78 Ще има игри разни и подаръци.
А Молева каза, че който не си е получил поканата, да се чувства поканен лично от нея и да заповяда!  Hug

# 118
  • Plovdiv
Да, доволна съм   bouquet

# 119
Аз също днес ходих до Селена и видях,че правят сцена точно зад болницата на тревата.Само дано е хубаво времето да не провали хубавото събитие.

Общи условия

Активация на акаунт