АГ клиника Селена гр. Пловдив - 3 част

• 40 325
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Някой може ли да ми каже наистина актуалните цени в Селена за нормално раждане и за секцио.От клиниката ми казват едни цени,д-рът при който ще раждам други,тук във форума също.Какви са последно цените???

# 91
Здравейте,редовно чета във форума за бъдещи мами и особено за клиника Селена.Страхотна и много ползотворна информация има и помага много.И аз съм от бъдещите мами и съм решила да раждам в Селена,ходя при д-р Кръшков още преди да забременея и сега по време на бременността ми,много съм доволна от него.Внимателен е и обяснява.А за цените в Селена,той ми каза че ще има увеличение с 100лв.,което вече е факт,както разбирам от форума.

# 92
  • Пловдив
Здравейте, аз родих на 18.05.2008 в Селена секцио при д-р Топалова и съм изключително доволна. Там наистина се грижат за теб и бебенцето ти. Осигурявят ти всичко необходимо. Ти си носиш само чехли и тоалетни принадлежности. Цената за секциото е 960лв.
Благодарна съм на целия екип на болницата.
Успех на всички.

# 93
mami74,много зависи при кой лекар ще раждаш.Ако раждаш при лекар,който е "гост" в клиниката,тоест  ходи там само,когато има уговорка с някоя пациентка,цената е различна.Плащаш цената,която искат в Селена + хонорара на доктора.

# 94
za sekcioto e 960 lv. Onzi den se obajdah za normalnoto ne moga da ti kaja zastoto ne popitah no mojes da se obadis i ste ti kajat vsicko Simple Smile

# 95
zdravei nanq, cestita rojba
da te pitam nesto ti sus pulna upoika li razjad ili ne? Kak se custvas sega

# 96
Днес ни изписаха,родих секцио с епидурална упойка в четвъртък сутринта.Цената е 960 лева.Всичко е много хубаво и мина леко без никакви болки.Ще пиша по подробно като имам време.

# 97
  • Пловдив
Казвайте как ще се разпознаем форумските майки на празника Laughing

# 98
Ми освен да си лепнем по едно етикетче  Joy

# 99
   Честито на Нинка -Малинка!Да ти е жива и здрава рожбичката и много да те радва!
    Ще се познаем по бебетата JoyПочти всяка от нас има снимка на детето си в профила,та вместо да гледаме мамите,ще надничаме в количките,за да познаем бебето Laughing

# 100
  • гр. Пловдив
Ние още нямаме покана. Sad Момичето, с което лежахме в една стая я получи преди 2 седмици. По някакъв критерий ли ги избират?  newsm78

# 101
Здравейте на всички има ли мами дето са раждали при д-р Кръшков в Селена?Благодаря

# 102
  • Plovdiv
Здравейте на всички има ли мами дето са раждали при д-р Кръшков в Селена?Благодаря
да,аз раждах при него.   bouquet

# 103
Доволна ли си ?

# 104
Ще се познаем по бебетата Joyвместо да гледаме мамите,ще надничаме в количките,за да познаем бебето Laughing

newsm62  newsm62 newsm62

Или да сложим по една табела на децата "ФОРУМСКО БЕБЕ"  mamma

Общи условия

Активация на акаунт