АГ клиника Селена гр. Пловдив - 3 част

• 41 181
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ей, момичета, аз пък никоя от вас не видях. По едно време Вени и домочадие ми се мернаха, ама отдалеч само Laughing
А иначе бебе 215-момиченце, беше моето, ние спечелихме патката Party
Май ще трябва да си спретнем отделна Селенско-форумска среща, че в тази навалица аз поне нищо не видях  Grinning

# 151
здравейте, някой знае ли как протича запис на тоновете в селена и колко струва?

# 152
    Седмица преди да родя струваше 20 лв.Слагат ти едни неща на корема и лежиш така 15-ина минути.

# 153
И аз платих 20 лв. за запис на тоновете.

# 154
От Селена ми казаха,че трябва да си вземем акта за раждане от район "Западен".Някой може ли да ми каже къде точно се намира този район и предполагам,че от някакво кметство трябва да се вземе?Моля който знае да сподели.

# 155
# 156
Благодаря!Горе долу се ориентирах по картата,ще търся училище " Св.Св.Кирил и Методий",защото   виждам,че е точно до кметството.

# 157
Здравейте,момичета!
Искам да ви питам някой има ли телефона на д-р Минев в частния му кабинет?И дали имате информация колко струва ЖК там?Исках да отида,но ми казаха една цена.....80лв.  Shocked и искам да се обадя и да питам със сигурност.

# 158
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
Искам да ви питам някой има ли телефона на д-р Минев в частния му кабинет?И дали имате информация колко струва ЖК там?Исках да отида,но ми казаха една цена.....80лв.  Shocked и искам да се обадя и да питам със сигурност.
Телефонът е 032/652 869
Телефон за предварително записване - 0887 407 419
За цените нямам актуална информация.

# 159
БЛАГОДАРЯ!!  bouquet

# 160
Аз ходя при д-р Минев. Това е телефонът за записване, а личния у ГСМ е 0888 450269. Не знам каква е тази цена, която са ти казали. За ехографски преглед плащам 30 лв. А последния път в 29-та седмица ме прегледа и вагинално и с ехограф и пак ми взе 30 лв. Аз сега съм почти в края на 8-ия месец и го посещавам 1 път месечно. Но мисля, че като вляза в 9-тия иска да ме преглежда на 2 седмици. Другата седмица пак ще отида на преглед.

# 161
Абе да ти кажа и на мен много не ми се вярваше да е 80лв една ЖК-такава цена още не съм чувала!За това и ви питам.Аз скоро ходих на 4Д при Даскалов и ми взе 80лв,което определено си струва,но за една ЖК,която пък се повтаря всеки месец си е доста солено ......... Thinking
Скоро една позната разказваше как родила при Минев в Селена и колко е доволна,ама ходила на ЖК в частния му кабинет и и било досто скъпичко-на мен не ми се вярва пък да е чак толкова скъпо!!И и казах,че в Селена ЖК е 40лв-няма логика в кабинета му да е двойно по-скъпо!
Утре сутрин ще се обадя да попитам,че бях решила да отида при него на една консултация-решила съм да раждам в Селена,но още не съм си избрала д-р.

# 162
penelopi, който и лекар в Селена да избереш, няма да съжаляваш. Аз лично, отидох на консултация за пръв път там, когато влезнах в 9 месец и реших да е на късмет - който е на смяна.  Не си бях избирала предварително лекар, но след 3 консултации при д-р Кръшков, реших да го ангажирам за раждането, защото бях доволна от него. Всички са много добри специалисти и освен това мили и внимателни. По този повод ми се иска да споделя, че вчера видях една позната, която наскоро роди в държавна болница/няма да споменавам коя точно болница/ и каза, че са я оставили часове наред да се мъчи без някой от лекарите да предприеме нещо да  облекчат болките й. #Cussing out Неприятно ми стана като ми разказа за това. Cry Иска ми се всички майки да получават заслужено внимание, професионализъм, изобщо отношение, защото да станеш майка е най-важното събитие в живота ти според мен. Независимо кой ще те поеме в Селена, всичко това ще го получиш със сигурност.
Успех и се пази!

# 163
[Независимо кой ще те поеме в Селена, всичко това ще го получиш със сигурност.

newsm10

# 164
Благодаря момичета!!  bouquet
Аз вече ходя на консултации при д-р Матев-доволна съм от него,но понеже чета много добри отзиви за Минев и си мислех да отида веднъж и при него и тогава да реша кой да ангажирам...Имам много горчив опит от първото ми раждане в държавна болница и за това искам този път всичко да е наред!....Родих в Окръжна/аз няма да им спестя името/ оставиха ме 12часа да се мъча с контракции-никой не дойде да ме види как съм,казаха ми само като ми изтекат водите да се обадя   Shocked Shocked  на на никой не му пукаше....Даже след като ми изтекоха водите се наложи да обикалям коридорите на цялото отделение,за да намеря сестрата и да и кажа/а тя си спеше спокойно в една стая/  #Cussing out
Абе беше голям кошмар!!!!Не искам да се повтаря и за това сега съм избрала Селена!Искам този път всичко да е различно!

Общи условия

Активация на акаунт