АГ клиника Селена гр. Пловдив - 3 част

• 41 162
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Оставам с впечатлението,че само Минев взема 100те лева.Аз когато си избрах лекар не ми поиска пари.Раждах при Кръшкова,но тя не е в Селена вече.Затова е добре предварителната уговорка,за да знаете условията на лекаря и да няма изненади.
И аз останах с това впечатление.Вчера ходих на консултация при Матев и го питах за цената на нормалното раждане в Селена и той ми каза 760лв.Питах го,ако искам да го ангажирам лично за раждането дали има допълнителна такса,но той ми каза,че това е крайна цена-независимо дали той ще се ангажира или не.

# 196
  • Пловдив
Здравейте, мами!    bouquet
Аз ходя редовно при д-р Минев и съм много доволна. Последният път, който беше на 6 юни му казах, че искам да раждам при него персонално в АГ "Селена", сега съм в средата на 8-ми месец и той ми каза неговите условия, така се изрази и каза, за да се ангажирам аз лично за раждането ще е - за нормално 780 лева, а при секцио 1060 лева. Това бяха лично негови думи.
Толкова съм доволна от този лекар и като специалист и като човешко отношение, че колкото и да ми беше казал щях да се съглася.
Да, наистина явно само той взима по 100 лева отгоре, но според мен си заслужава всяка стотинка - толкова много пациентки има, постоянно му звънят по телефона за съвети и то по всяко време на денонощието, прям е, отговорен, винаги си вдига телефона и е насреща за съвет - заслужава си всеки лев.  Peace

# 197
Здравейте, мами!    bouquet
Аз ходя редовно при д-р Минев и съм много доволна. Последният път, който беше на 6 юни му казах, че искам да раждам при него персонално в АГ "Селена", сега съм в средата на 8-ми месец и той ми каза неговите условия, така се изрази и каза, за да се ангажирам аз лично за раждането ще е - за нормално 780 лева, а при секцио 1060 лева. Това бяха лично негови думи.
Толкова съм доволна от този лекар и като специалист и като човешко отношение, че колкото и да ми беше казал щях да се съглася.
Да, наистина явно само той взима по 100 лева отгоре, но според мен си заслужава всяка стотинка - толкова много пациентки има, постоянно му звънят по телефона за съвети и то по всяко време на денонощието, прям е, отговорен, винаги си вдига телефона и е насреща за съвет - заслужава си всеки лев.  Peace
Напълно съгласна и аз така мисля отношението му е същото и към мен даже и нашата уговорка е същата в крайна сметка всеки решава сам за себе си при толкова разходи около бременността немисля че ще ме сбъркат 100-те лева още повече при положение че получавам такова внимание и сигурност! PeaceАз лично си препатих с предната бременност въпреки че пак си плащах сега поне знам за какво си даваме парите със съпруга ми.

# 198
  • Пловдив
Здравейте момичета, имам следния въпрос /по-точно два въпроса  Simple Smile/
1. Някой бил ли е в Селена за задържане? Има ли такава опция изобщо?
2. А когато се ходи на ЖК за всеки преглед и изследване по отделно ли плащате? Има ли опция да се направи нещо като абонамент, който да обхваща всички прегледи, че и самото раждане? Комплексна услуга, така да се каже  Simple Smile
При първата ми бременност ходих на прегледи едновременно на доктор по ЗК и отделно при доктора при който раждах - големи обиколки бяха  ooooh! Сега ми се иска да си спестя тези усилия, залагайки на един добър специалист и място където ще се чувствам спокойна.
Благодаря за отговорите   bouquet

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 00:00 от Linkata

# 199
Линката, честито!  bouquet
Лека и безпроблемна бременност ти желая и никакви лежания за задържания
Аз вчера пътувах до София и вечерта прокървих силно, направо си се изплаших много сериозно, обадих се на Топалова и веднага отидох в Селена, след малко дойде и тя. Прегледаха ме, гледаха ме - една много внимателна докторка, мисля Котова се казваше, говореше, че ще се консултира дали да ме оставят там. Но не останах, пък и по-добре де... Така че съдя, че има задържане там.
Въпреки, че сигурно ще раждам там, пак си ходя на лекар по ЗК, заради изследванията, които са безплатни...
И втори път дублирам при Топалова. И Даскалов.

# 200
Линката,честито,много се радвам,желая ти лека и безпроблемна бременност!
Както Каспър и аз ти препоръчвам д-р Топалова,има кабинет в който се ходи на консултации и всички изследвания се правят там на място,не е нужно да ходиш по лаборатории и да се разкарваш.После само се обаждаш по телефона за резултатите.За задържане знам,че може и в Селена,но искрено ти желая да не ти се налага.Ако решиш мога да ти дам на лични координати на д-р Топалова. Акушерката и е от нашия квартал,много е любезна и внимателна.

# 201
Честито на Линката,лека и безпроблемна бременност и от мен! smile3525
И аз ходя при д-р Кръшков дето практикува във Селена и има частена кабинет.Много съм доволна от него и нямам оплаквания засега.
Ходя само на частно защото така прецених че ще е по-добре както за мен ,така и за бебето  ми.Ще раждам живот и здраве във Селената.Но от многото информация която има за лекарите и за клиниката съм чувала само добри отзиви и мисля ,че ще останеш доволна.Сама ще  си прецениш.Лек и прохладен ден и от мен !

# 202
    Mini,Честито.лека бременност  bouquet
    линката,честито и на теб!Аз съм лежала за задържане в Селаена-може,но за абонамента не знам>

# 203
  • Пловдив
Благодаря на всички за милите пожелания!   bouquet
Явно че и сега ще трябва да ходя успоредно на консултации и по двете линии за да си ползвам здравноосигурителните права поне за изследвания. При първата ми бременност бях много доволна от доктора с който имах уговорка, но много се дразня от тази хибридна форма на здравеопазване - частно в държавната болница и сега ми се иска да го избегна, но да видим как ще стане.
Каспър, имам въпрос към теб, но ще пиша на лични.
Поздрави на всички.   bouquet

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 16:44 от Linkata

# 204
Mомичета искам да ви споделя моето първо впечатление от посещението ми в СЕЛЕНА.
От Пазарджик съм.Обадих се и поисках час за установяване на бременост, като се съобразиха с мен за деня и часа. Казаха ми при кой доктор. Когато отидох, доктора ме чакаше на рецепцията. Тъкмо питаше (аз бях зад гърба му) "момичето, което чакам дали е пристигнало". Закъснях с 5 мин. (аман от ремонтирани улици).
В кабинета му вече, след обстоен разговор и след като споделих опасенията ми за извънматочна, ме гледа първо с коремен (веднага се видя плоден сак), а после и с вагинален ехограф (всичко беше наред  Praynig ) Разговаряхме за ЖК, че би се ангажирал, с водене на бремеността ми и с израждането. Прегледа ми струваше само 35 лева. БЯх се подготвила за дубъл.
 Съпругът ми беше с мен и думите му след като напуснахме кабинета бяха: На този доктор МОГА да те поверя да те изражда.

п.с. споменах ли, че името на доктора е д-р Матев

# 205
Mомичета искам да ви споделя моето първо впечатление от посещението ми в СЕЛЕНА.
От Пазарджик съм.Обадих се и поисках час за установяване на бременост, като се съобразиха с мен за деня и часа. Казаха ми при кой доктор. Когато отидох, доктора ме чакаше на рецепцията. Тъкмо питаше (аз бях зад гърба му) "момичето, което чакам дали е пристигнало". Закъснях с 5 мин. (аман от ремонтирани улици).
В кабинета му вече, след обстоен разговор и след като споделих опасенията ми за извънматочна, ме гледа първо с коремен (веднага се видя плоден сак), а после и с вагинален ехограф (всичко беше наред  Praynig ) Разговаряхме за ЖК, че би се ангажирал, с водене на бремеността ми и с израждането. Прегледа ми струваше само 35 лева. БЯх се подготвила за дубъл.
 Съпругът ми беше с мен и думите му след като напуснахме кабинета бяха: На този доктор МОГА да те поверя да те изражда.

п.с. споменах ли, че името на доктора е д-р Матев
Чудесен избор!!!!!
Аз ходя при д-р Матев вече седми месец-невероятно любезен и мил Човек, разбира си от работата и я върши с голямо жилание!! Звъняла съм му стотици пъти на личния телефон с какви ли не въпроси и проблеми-винаги е много отзивчив!Пожелавам ти лека бременност и само хубави емоции!!!  Hug  bouquet

# 206
  • Пловдив
И аз бях при д-р Топалова на ЖК,много съм доволна.Раждането ми го пое в началото д-р Матев-останах с много много добри впечатления,а Топалова дойде на сутринта,тъй като и без това нямах никакво разкритие.Изобщо останах много доволна от целия екип по време на раждането.Не си ми взимали допълнително 100лв,въпреки че се бяхме разбрали с докторката,явно си е до доктора.

# 207
Каспър,можеш да ходиш при Топалова и по ЗК.Аз съм така,но след втория ехограф са заплаща.А иизследванията са безплатни.

# 208
Каспър,можеш да ходиш при Топалова и по ЗК.Аз съм така,но след втория ехограф са заплаща.А иизследванията са безплатни.
Може би е променено, защото изрично питах и ми каза акушерката, че не работи по ЗК
Все пак съм й пациент от 10 год
Или акушерката не е разбрала или е спряла
Утре ще разбера

# 209
Д-р Топалова работи със ЗК,цялата бременност ми следи така и съм си плащала само ехографите(след първите 2 или 3,които ти се полагат по ЗК),а изследванията са безплатни.Не е спряла да работи със  ЗК,защото вчера ходих на преглед с направление.

Общи условия

Активация на акаунт