АГ клиника Селена гр. Пловдив - 3 част

• 41 153
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Д-р Топалова работи със ЗК,цялата бременност ми следи така и съм си плащала само ехографите(след първите 2 или 3,които ти се полагат по ЗК),а изследванията са безплатни.Не е спряла да работи със  ЗК,защото вчера ходих на преглед с направление.
извинявам се за оффа - понеже я видях акушерката да попълва някакви документи с едно момиче и я попитах - работите ли вече по ЗК
Ми каза Не... Ще я видим тази работа
Любезна е жената, но не е в час определено

# 211
Здравейте до всички раждали в Селена има ли някоя мама от вас която е ходила само на частно и от клиниката изздават ли документа 45дни преди раждането?Благодаря ви!

# 212
Или по-точно частния лекар може ли да издаде този документ?

# 213
  • Пловдив
Според мен няма проблем да ти издаде болничен лист  Peace
Прочети и това

# 214
Мерси много riri_tol,голям заплес съм  doh помня че го разпитвах за тези неща ,но това не го помня баш баш.Като ходя ще го питам пак,но както прочетох в посочената тема наистина ми се струва че всеки практикуващ лекар трябва да може да издава.Благодаря ти за бързия отговор и ти желая всичко хубаво и лек ден!

# 215
  • Пловдив
Заповядай още нещо по въпроса  Hug
От това, което прочетох останах с убеждението, че навсякъде практика по издаването на болнични е различна. Друг е въпроса, че не би трябвало да е така  Crazy. Най-добре си говори с лекаря, който ти следи бременността. Моята я следеше Минев и ми каза, че ако се наложи няма да има проблем с издаването на болнични, въпреки, че в частния си кабинет той не работи със ЗК, но аз си ходих при друг лекар за тази цел и не ми се е налагало Минев да ми издава болничен. Едно е сигурно - при невъзможност на АГ да издаде болничен лист, същия се издава от личния лекар, който няма право на отказ. Лека и успешна бременност didipidi    bouquet

# 216
Мдаааа явно при всеки е различно предстои ми да ходя след 10тина дни и тогава ще разбера със сигурност как стоят нещата.Благодаря ти все пак за отделеното време  newsm51

# 217
здравейте мамчета,днес за първи път влизам във форума и останах доволна,че намерих отговор на много мои въпроси.за разлика от вас ми предстои да ставам баба на 38 год и много искахда науча нещо повече за селена.благодарение на вас си изградих представа,но искам да ви папитам каква е разликата в епидуралната и спиналната упойка в действието,защото дъщеря ми много се притеснява от евентуални последствия,след като е чела много негативни мнения.благодаря ви предварително

# 218
Роси и аз като дъщеря ти бях чела много негативни неща за тези упойки , но само едно ще ти кажа - в Селена са професионалисти!!!!!!!!  Аз бях 94 кг. когато отидох да раждам секцио и анестезиолога  се мъчи около 15 минути да ми сложи спинална упойка(от кръста надолу чувстваш пипане без болка) и все пак успя и в момента съм права и здрава! Спиналната упойка се слага в гръбнака еднократно , а епидуралната се поставя катетър в гръбнака и от там те обезболяват и след секцио например , но се ползва и при естествено раждане , защото може да се контролира количеството упойка!!

# 219
благодаря ти ели,че веднага си ми отговорила,същото казват и мои познати,които са били там,но явно спиналната ми изглежда не толкова страшна,за сега нямаме индикации за секцио,но не се знае,термина и е на 18 септември и ако е наследила нещо от мен,то това ще са големите бебета,нея родих като първо дете 4.500,а брат и 5.250.записахме час за 14 при минев,горещо ни го препоръчаха,а също и за  топалова чух добри отзиви,но със сигурност ще ражда в селена

# 220
Не се притеснявайте за упойките в "Селена" са професионалисти аз съм много доволна от анестезиолога др.Кичуков .ПРЕПОРЪЧВАМ ГО ГОРЕЩО.

# 221
Роси,моя приятелка роди скоро с епидурална(нормално раждане) и е изключително доволна!И на нея и бяха напълнили главата с разни щуротии за тази упойка,но когато влезе в 9месец,нейният д-р я срещтна с анестезиолога в Селена и след тази среща тя си дойде уверена,че ще ражда с епидурална и ще си спести болката!!!Когато момента наближи,задължително ще ви предложат `раждане без болка`-това е и мотото на Селена(а и епидуралната упойка е включена в цената на раждането).В крайна сметка решението си остава ваше,но е излишно дъщеря ти да изтърпи цялата тази болка,при положение,че може да си я спести! 
Каквото и да решите-пожелавам ви безпроблемно раждане и само хубави емоции!!  Hug  bouquet

# 222
благодаря ти мила,преди малко от друг форум ми дадоха линк към статия,която точно разяснява това и наисти на съм по-спокойна,смятам че ще я използваме,без значение от цената,нормално е да се страхуваме,тъй като тя на 8.8 навършва 18 год,а термина ни е18.9
 и тя колкото повече наближава,толкова повече се панира

# 223
Нормално е да се страхува,особено като наближава момента!Точно за това си мисля,че една такава среща с анестезиолога и доктора и(независимо кой изберете) в Селена много ще я успокои!Ще е много по-подготвена за това какво точно я очаква,а и страховете и ще са по-малко!
Между другото моят термин е на 22.09 и мисля да раждам в Селена,та може и да се зесечем там  Wink

# 224
Здравейте момичета  Hug
Терминът ми е на 20-ти (неделя). Ще раждам при Минев в Селена. Днес бях на преглед и той ми препоръча да не риакувам и да не чакам много. Иска до термина да ходя през ден в Селена, за да ми следи тоновете на бебето и ако са добре да чакаме максимум до понеделник. Бебето не слиза нещо надолу, нямам почти никакво разкритие, нямам и контракции. Той го измерва на 3,300 кг. Това ми е втора бременност, дъщеря ми родих пак при Минев и тогава предизвикахме раждане, но този път защото Минев щеше да пътува около термина ми. Доста трудно я родих и се разминах на косъм със секциото. Опасявам се, че и този път ще стане така...
Има ли мами, които са родили след термин в Селена и дали са ви следили така тоновете. Може ли да ми кажете колко струва това измерване на тонове, как протича точно и колко време отнема.
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт