Леко раждане и здраво бебе и дано ти се размине секциото.
Така че, не се притеснявайте за болничните... Останалите се взимат от личният лекар... 
Аз от своя страна мога да докладвам, че бяхме в петък в Селена за среща с анестезиолог - падна ни се в момента д-р Кючуков. Обясни ни нещата, каза че ще използват спинална и епидурална упойка при секциото, защото едната - първата траела около час и половина, колкото за самото секцио, а с втората било възможно по-дълго обезболяване във времето с тръбичката, която остава в тялото на майката и в реанимацията. Каза, че за 1 август имало планувани 6 секциа, аз съм била 4-та, но тъй като оперирали на две маси, реално съм 2-ра, нещо такова. Малко се обърках, но така ми обясни. Да съм отишла сутринта рано в 6.30 часа, като от 22.00 часа да не съм приемала нито вода, нито храна. Имах доста притеснения и въпроси, но с мъжа ми гледахме по сайта Розали.ком - раждане със секцио он-лайн и добих що-годе някаква представа. 
Аз трябваше да вляза за секциото към 10 ч., но тъй като бях "готова" (бях си направила коло маска и трябваше да ми направят само клизма) ме оперираха първа и така беба се роди в 8:57 мин. Дадоха ми да ям и пия след като пуснах газове и след като ме бяха раздвижили. Първо ми дадоха кис. мляко и бисквити, после супа и т.н. За храни от вън да ти кажа няма смисъл. Всичко ти дават от болницата, вкл. и мин. вода и натурален сок ябълка - носят ти нов веднага щом ти свърши сока или водата.
Препоръчани теми