Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за пътуване с куче по въздух?
Какви съвети се споделят и предлагат във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за пътуване с куче по въздух?
-
Какви съвети се споделят и предлагат във форума?
Форумът обхваща различни теми, като например кулинария, семейни събития, здравословно хранене, пътувания и лични преживявания. Участниците споделят поздрави, съвети за готвене, информация за пътувания и подкрепа в трудни моменти. Във форума се предлагат различни съвети като справяне с бюрокрацията, грижа за деца, лични отношения и разрешаване на конфликти. Потребителите споделят своя опит и предлагат съвети за решаване на проблеми.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какво е състоянието на бащата на newsm03 и какви са очакванията за операцията?
-
Какви са правилата за достъп до албумите на сайта?

само така бодро смело и безстрашно без паника и само напред щото иначе закъде сме..... 
...за преглед на мен самата мога да чакам и да се правя на луда нооооо за детето не не не .....убивам намясто.. 

....пък и кила не качвам
Като в оня виц, дето един лекар се хвалил какъв добър диагностик е, с думите:"Досега съм нямал сбъркана диагноза - всичките ми пациенти умират точно от това, от каквото съм ги лекувал"
/да се смееш ли, да плачеш ли?!/
Всъщност, ДА, развитие на ситуацията при мен има..... и то е по посока на пълно прецакване на нещата...
... В смисъл, че в крайна сметка не издържах на стреса, в който от доста време се намирам и му спретнах един имейл... Значи той оня ден тъкмо ми писа, че е много щастлив, защото лекарите казали, че антибиотиците са спрели следоперационната инфекция на баща му и че след 10-тина дни ще го изпишат... И тъй както беше видимо ободрен си направи една шегичка с мен... Да ама щото душата ми е изтерзана вече, аз реагирах доста остро на въпросната шега, с което предизвиках ужасна реакция от негова страна... После му писах и се опитах да му обясня защо така съм отреагирала на шегичката му и защо ми е прозвучала жестоко...; обясних му на какви ужасии съм се наслушала и в какво състояние се намирам от както ми каза за баща си.../накратко, но ясно/... Но не знам дали той ще приеме доводите ми... Вече втори ден не ми е отговорил, а въпросният имейл, в който ми даде да разбера колко е огорчен завършваше с думите: "Благодаря ти че направи престоя ми тук още по-ужасен, от клкото беше до момента...... И извинявай, ако съм ти загубил твърде много време!"(последното по повод на казаното преди това от мен, че е прекалено грубо да се шегува по този начин с жената, която от 7 месеца чака "появяването му") Абе с две думи - опит да ми каже "КРАЙ С НАС" , само че недовършен някак... и доколкото ми поиска обяснение защо видиш ли така рязко съм отреагирала на шегата му, аз му написах въпросното обяснение ... и му казах в края, че той ще реши ще го има ли това "НАС", аз го моля само да ме информира за решението си... Все още чакам да си чуя "присъдата"...
Браво на всички вас които издържате геройски.Аз не бих могла,както каза Кати : [smilie=smile3514.gif]let_it_all_out:
и цялуту град натам върви сутрин.
... и взе че дойде "присъдата"...
... и сега жуля водка с портокалов сок...
,
разбирате ли, той ми прехвърли топката, с думите: "Ще оставя на теб да решиш дали искаш да сме заедно, а аз ще приема твоето решение като заповед, каквото и да е то!"
поооказваш малко повече деколте и да видиш кво става що кавалери що нещо.....

)Обаче трябва да направиш всичко възможно и невъзможното дори скоро да сте заедно,поне да се видите,защото разстоянието помежду ви също играе роля.И да ти кажа(без да искам да те засегна ),майтап,майтап,ама с алкохол и душевни терзания и разни други неща от сорта ще навредиш още повече на себе си,така че не го прави.Ако искаш да поговориш с някого ми пиши на лични да ти дам мои координати,аз съм много добър слушател и с каквото мога ще ти помогна.От сърце за пореден път ти пожелавам скорошна и много добра развръзка на всичко това
.
- кво да прайш