Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за пътуване с куче по въздух?
Какви съвети се споделят и предлагат във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за пътуване с куче по въздух?
-
Какви съвети се споделят и предлагат във форума?
Форумът обхваща различни теми, като например кулинария, семейни събития, здравословно хранене, пътувания и лични преживявания. Участниците споделят поздрави, съвети за готвене, информация за пътувания и подкрепа в трудни моменти. Във форума се предлагат различни съвети като справяне с бюрокрацията, грижа за деца, лични отношения и разрешаване на конфликти. Потребителите споделят своя опит и предлагат съвети за решаване на проблеми.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какво е състоянието на бащата на newsm03 и какви са очакванията за операцията?
-
Какви са правилата за достъп до албумите на сайта?

....Това против комарите е едно пък против слънчево изгаряне съвсем друго..... 
..Сега моля гледай да не те хване и тебе след родилна депресия щото вече ще се гръмна
.....А ааа тия колики са ужасни на нас ни даваха валирианови капки които се разтварят във млеко кърма или вода и ги пиеше мъничето щото наште колики бяха направо ужасни дано вашите да са по в лека форма

ни хвърли в тъча 
Малко е дълго ама ще разкажа пък дано ми олекне че още ме е яд...Бяхме я оставили на свекървата от сутринта, и по обяд тя се усъмнила че малката е глътнала хапче за понижаване на кръвното,но не била сигурна... И се почва:
И докторката от спешното не се доверила на тая и айде
Подписахме се и така...тръгнахме си без даже и да ни прегледат...Незнам как е възможно това,но явно може... Сега още повече съм благодарна че заминаваме август
А дали ще можеш да качиш пак снимки на малката ви принцеса в албумчето че Блонди без да иска ги е поизтрила...

Представете си свети още жълтото, а те вече спрели и чакат. И даваха предимство на всичко и на всеки, дори и по средата на колоната. То не бяха коли, пешеходци, кучета, врабчета... По едно време започнаха да пускат от ляво отдясно от средата.
По едно време, започнах да се пощипвам, дали пък не е сън такова поведение на пътя. Отдавна не го бях виждала.