Кипърска история - лято,слънце и вълнения с разни приключения (7)

• 19 111
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
здравейте момичета,уф ми то немога да се огледам от малката,пък и моите рани не са зараснали и ми е още терсене..таткото си замина ама милия беше много тъжен..вече имаме колики и борбата с тях е трудна както се оказва инъче моето сладурче е одрало татко си,но очите като гледам отиват към синичко не към зелено..поне те ще са мои..сега свикваме една с друга ама ми се струва,че и характер проявява,кърмя си я и лека полека се нагаждаме..

Благодаря на всички за поздравите,много сте мили..и наистина много сме щастливи или по-точно бяхме,то все като сме разделени и трудно така да ни хванат наистина усмихнати,но се надявам,че скоро до месец,вече ще сме всички заедно и много щастливи..

# 181
  • Larnaca, Cyprus
Цоп ето ме и мен... Party Party Party
Айде мързеланки ни ред не сте написали уикенда .... Crossing Arms
МуцкаКво мазило бе жена...... newsm78....Това против комарите е едно пък против слънчево изгаряне съвсем друго..... newsm78
Това за комарите в голямото шишенце бялото с червенкото или в малкото флаконче със спрейчето..... newsm78....ама и как се казват ще видя после в къщи че така наизуст не ги знам Peace
Гери много се радвам че сте добре дано да сте все така.... Laughing Heart Eyes..Сега моля гледай да не те хване и тебе след родилна депресия щото вече ще се гръмна  #Crazy #2gunfire.....А ааа тия колики са ужасни на нас ни даваха валирианови капки които се разтварят във млеко кърма или вода и ги пиеше мъничето щото наште колики бяха направо ужасни дано вашите да са по в лека форма Rolling Eyes
А бабибе бабите как са помагат ли .....въртят ли се напред назад  покрай бебешонката Wink

# 182
  • София
Не, това за което говоря и дето го търсих миналата година
беше комбинирано, хем против гадини, хем против слънце.
Ама пусто не ис спомням името. newsm78

# 183
  • Larnaca, Cyprus
Не, това за което говоря и дето го търсих миналата година
беше комбинирано, хем против гадини, хем против слънце.
Ама пусто не ис спомням името. newsm78
тук в Кипър го търси newsm78 newsm78 #Crazy
Кво ще да е тва чудо...... #Crazy

# 184
Aбе мацки, да не е Аутан????

# 185
  • София
Добро утро!

Мече, не е Аутан, душко. Опаковката беше зелена, а пък и Аутана го има в България. Това което търсих миналата година го нямаше тук. От вчера ровя из форума (щото тук някой го препоръча), но не го намирам. Иначе за Аутана добри отзиви чувам.

# 186
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте хора.....  bouquet
имам проблем.... Mr. Green
мнооооого голям проблем..... Twisted Evil
тормозя се вече почти седмица.... Thinking
и няма спасение за моята душа..... Sad
ще попитате какъв е той ..... newsm78
ще ви кажа...... bowuu
къдееее се губиииите бе хоооооора........ hahaha hahaha hahaha
Муцка..ама не разбрах ти купи ли го от тук в крайна сметка или го търсиш в чужбина ....да не е нещо ново да отида да питам ......знаеш само че е зелено и че е хем за насекоми хем слънцезащитно...правилно ли съм разбрала newsm78

# 187
  • София
Уф, да му се не види! Да ти имам проблемите! Joy

Това нещо не го купих, щото когато бяхме там още не го търсих, щото не знаех за него. Mr. Green После и на теб ти изпращах името, но не го намерихме.
Комбиниран спрей(май беше) против слънце и насекоми 2 в 1. Опаковката беше зелена и по спомени американско някакво производство.Е, те сега те хвърлих в размисли... newsm78

Къде верно се изпокрихте всички?! Да не видите малко слънце и хоп.... на басейн.

Кати, я ние да си бъбрим, че да върви мохабета, пък който свари да се включи ще ни догонва... hahaha

# 188
Муцееееееее,с тия 2 в 1   Stuck Out Tongue Winking Eye ни хвърли в тъча  Laughing  ще взема и аз да го потърся-в Гугъла --------пробва ли? Ако го откриеш по-бързо от мен-свиркай  Whistling
Кате,ти приготви ли `чииза`за кръщенката?Че в Гръцко не  е като в Бг---нещата са `от-до`нали се сещаш-----започваме от белите потници,хавлийки,гащички......................та до балната рокля/костюмче/ .Търпение,здрави нерви и много/понякога изкуствени/усмивки ти желая.Таааааааакааааа е.Ама няма начин ти да не си вътре в ритуалите на комшиите.   Joy bishop  party006 babydust7 yahoo_49 fingerscrossed Антигони,шапка ти свалям на ДАР СЛОВОТО ,което притежаваш-аз съм толкова`джаста-праста`,че ти се възхищавам от сърце----отделно ,че се пукнах от смях.Аз нямаше да мога да си задържа езика зад зъбките-повярвай ми. Mr. Green
Герииииииии,обаждай се бе ,мила,тук съм!Ако тръгнете на разходки първи кипри ще сме с вас.---------нооооооооо малко по-късничко.Нъкакъв вирус сме лепнали от детската градинка,бяхме се изпотръшкали с 39 Т,днес по-добре сме.Но е супер гадничко,вън да е 30 градуса,и да те тресе Т.
Момичета и ПДД-желая ви много здраве,късмет и усмивки  днес!   bouquet 

# 189
Никва след родилна депресия,само тва ще ми липсва,нали малкото има нужда от мен,няма как да се оставя на депресия..
Барборанова,днес дойде докторката и каза да я извеждам по малко,но аз искам и аз да се почувствам по-добре,че немога още спокойно да си седна на гъза,с извинения ама от шефовете още ме боли и се надявам до някой друг ден да се оправя..правя промивки с тетра,пръскам се с Бивацин,квото трябва да минава по-бързо,че да хукна по улиците,че имаме много работа..

# 190
Добър вечер на всички будни:)
Мен пак ме хвана липсата ама този път имам уважителни причини Peace
Първо да споделя че опитите ми да създам някакъв режим на малката като че ли са обречени на провал Sad Ей сега баща и се мъчи да я приспи и не успява Sad Голям рев голямо нещо... Направо незнам... Обнадеждава ме единствено мисълта че в момента се опитваме да я откажем от смукането на палеца и може би затова заспива по-трудно... На всичкото отгоре е и болничка SadОт неделя я мъчи разстройство и още неможем да се преборим с него Sad
А в събота през какво мина горкичката Cry Малко е дълго ама ще разкажа пък дано ми олекне че още ме е яд...Бяхме я оставили на свекървата от сутринта, и по обяд тя се усъмнила че малката е глътнала хапче за понижаване на кръвното,но не била сигурна... И се почва:
1. Водят я тука в спешното,ама няма педиатър в града...
2. Тръгват към Свищов, но на смяна се оказва някаква пълна идиотка която почнала да обижда всички #Cussing out И докторката от спешното не се доверила на тая и айде
3. Помъкват детето на Плевен #2gunfire Часът е вече след три и детето не е спало,почва да заспива в ръцете на свекървата и тя още повече се панирва милата #Crazy
4. Вече се обаждат и на нас,щото до този момент ние и хабер си нямаме какво става(а ние сме на Плевен) и хоп в спешното в Плевен #Crazy И там беше нещо страшно... ПОчнаха да пишат веднага едни фермани и така 5-10мин...И не издържахме и почнахме да питаме... няма ли най-накрая да прегледат детето... и отговорът: "Трябва първо да я приемем и тогава  ще я преглеждаме"#Crazy #2gunfire И се почнаха едни разправии,едно чудо...все едно сме на битака #Cussing out И като заключение: "Оставате или си тръгвате?Излезте за пет минути навън и ни кажете" #Crazy Направо нямах думи...Все пак не останахме и слава богу Praynig Подписахме се и така...тръгнахме си без даже и да ни прегледат...Незнам как е възможно това,но явно може... Сега още повече съм благодарна че заминаваме август Praynig
Та такива работи при нас...
Гери,браво на теб! Продължавй в същия дух Hug А дали ще можеш да качиш пак снимки на малката ви принцеса в албумчето че Блонди без да иска ги е поизтрила...
А всички останали къде се загубихте?

# 191
Добро утро,момичета!
Знам,че трябва да почерпя кафе и нещо вкусно за за закуска,ама не знам как става това.  bouquet
Кати,нямаш никакъв проблем,тук сме.
Започнаха подготовки за матури,абитуриентски балове,празници-все хубави неща,стига това да не опира до срещи и разговори с ръководното тяло,особено ако не е изтрезняло.По тая причина ще изчезвам по-често тези дни.
Блонди,позна,признавам те за експерт по анализите.Шанкулова,така е у нас,важното е нещо да се пише,според написаното идват парите от здравната каса,а децата може и да не се преглеждат,родителите да си берат дертовете...
Бърборанке,годините ме направиха по-мъдра.Да се надлайваш с кучетата е вредно за самия теб.
Желая ви спорен и изпълнен с положителни емоции ден!

# 192
Добро утро на всички момичета,бебета,татковци и т.н.    bouquet   Антигони аз ще почерпя вместо теб 
 Ах,толкова много ми липсвате всички,но започнах вече да свиквам и не само с това.Надявам се до един да сте добре и всичко да е наред.Доста ми е дерт какво става с блондито,как се развиват нещата  newsm78 Оф,незнам за вас,ама на мен ще ми се пръсне лавата от напрежение и ангажименти,ще взема най накрая да яхна и аз един мотор и да отпраша нанякъде  Joy  Joy  Joy (барборанкееееееееее,чуваш лииииииииии)Леле,не съм добре  #Crazy ,знам си ,ама ще се оправя,няма начин  bowuu Сега ви оставям и ви пожелавам много приятен и успешен ден,зареден с много радост и красиви емоций  Hug

# 193
  • София
Ей, ме на и мен!

Едва сега идвам в офиса и след като организирах се явявам на бърза раздумка.

По пътя насам днес имах чувството, че всички най-съвестни шофьори карат пред мен.  Tired Представете си свети още жълтото, а те вече спрели и чакат. И даваха предимство на всичко и на всеки, дори и по средата на колоната. То не бяха коли,  пешеходци, кучета, врабчета... По едно време започнаха да пускат от ляво отдясно от средата. #Crazy То бива любезност, ама чак пък толкова. Crazy По едно време, започнах да се пощипвам, дали пък не е сън такова поведение на пътя. Отдавна не  го бях виждала.

Шанкулова, направо не е за вярване през какво сте минали. Важното е , че е детенцето е добре. За съжаление такава ни е скапаната система. Алекс като е разболее ходим при педито, но паралелно ходя и на платен преглед за второ мнение. При спешни случай,  хич няма и да му мисля, ами директно платен прием.Веднъж се наложи да ходим до Окръжна болница в София и само където не изкараха детето заразно болно. А, то се оказа, че просто пъпчици от памперсите са излезли.
То все лекари, ама отношението е в пъти по-различно. И като си плаща пишат, ама чак като те прегледат и поразпитат.
Ако нямаш познат в медицинските среди и да разчиташ на сините си очи си направо загубен. #2gunfire Ама кво` да правим. Живи и здрави да сме и дечицата и ние, пък другото ....

За режима не се отказвайте! Успех!

Антигони, това са все хубави моменти. Особено баловетееее, замечтах се нещо!
Честно да ти кажа, на няколко пъти  от както прочетох разказчето ти, се срещам с разни служителки, които меко казано се опитват да ми  вдигнат нервите. Седейки пред гишето и канейки се да се ядосам, без да искам, на няколкото пъти се присещам за твоята кукужаба и прихвам да се смея. А, те гледат  Shocked и се чудят. Това момиче превъртя ли , кво` ли и започват по-внимателно да се отнасят. Това си е направо като скрито оръжие срещу простотията.
Благодаря ти!

Гери, браво на теб. А, я да питам каква работа имате вие по улиците......може би имаше предвид по магазините!!! Mr. Green

Това пръскало така и не го намерих. Ще купувам друго нещо!

Приятен и усмихнат ден всички!  bouquet

Ей , Тихери, здравей! Заедно сме писали! Благодаря за вкуснотиите!
Във всяка ситуация има приоритети. Ако успяваме да ги определим правилно, нещата ще се нареждат по-добре и естествено.
Дано ти успяваш, щото аз искам всичко наведнъж да свърша, ама не става и точно тогава имам чувството, че ще ми гръмне  главата.
Та виж как е "подредбата". Може да помогне друга класификация.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 09:58 от muzka

# 194
Шанкулова,та то тва е в България ама не само тук е така,първо много пишем,пък после малко правим,да сме живи и здрави,че инъче незнам..ще кача снимчици ама Блонди да вземе да се появи да каже кво става,ще хваща ли бика за рогата или ще чака още?????
Муцка,имам работа,в смисъл да си взема мижавите пари,дето ми се полагат от социалните и да подготвяме паспорта,и такива други държавни дела..а магазините те са между другото..Момичета кажете нещо за това лекарство Depon-за колики било,чували ли сте го,трябва да го има в Кипър,щото го има в Гърция..

Общи условия

Активация на акаунт