10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 511
  • 701
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Моята свеки понеже е известна със своята пословична стиснатост,наскоро пак изскочи с бисер Flutter  Тя не е чак толкова стара,но си живее във времето на комузима ,заедно със старуте порядки,лъхащи на мухъл ....
Бяхме на море .След като се върнахме отиваме да я видим и тя започва да разпитва какво е ,що е ..разбира се стига се и до въпроса къде сме спали ,колко сме плащали и т.н.
Гледам мъжът ми започна да се се оплита ,но аз налли съм много отворена викам "Спахме в апартамент за 70 лв" ooooh!
И тя каза "Ам че кво.....70 лв за цяла седмица е добре,малко е скъпичко ,щото ние едно време ходихме без пари с карта за 14 дни на море ,но и това е добре уж,не сте се охарчили много" #Crazy
Аз пояснявам ,че цената е 70 лв на вечер и тогава маминка така се нацупи ,че стана ,тропна вратата.не ни изпрати и не я чухме и видяхме поне 10 дни Hug

# 602
И моята свеки като на Данчето с трабантчето онзи ден ме втрещи. Пазаруваме с мъжа и майка ми за бебето, което очакваме до дни. Сумата, която похарчихме беше доста приемлива и наполовина на тази, която е необходима за посрещане на бебе. И свеки засинена от далече, без да е дала 1 лев за това дете, първо пита колко похарчихте? Като й казахме свят й се зави и последва бисера - тя едно време като раждала сина си не била дала толкова пари за неговото посрещане- преди 32 г.  Ние сме се били излигавили и сме били купили само скъпи работи. Е аз вече откачих.  smile3515  А да не говорим, когато се измъкна с една блузка на мъжа ми , когато бил бебе и ми я дава за нашето бебе- мн запазена била. Е оставаше и да я взема!  smile3534

# 603
Данчето с трабантчето ,другия път и кажи 70 Е и няма да я видиш поне година  Laughing Wink

# 604
Родих малката в БГ ,и след 2 месеца се прибирам.Свеки дойде да ни посрещне и в момента в който я видя попита-тя защо е черна  newsm78 Аз останах така  Shocked Shocked Shocked
Мъжът ми е арабин ,мургав е ,но имаме 2 големи деца,който са светли като мен,интересното ,е че на времето не попита-те защо са бели ,а едната  и руса беше,та явно е очаквала и това да е такова.

# 605
Бабите обичали внучетата повече,защото отмъщавали на сина и снахата като ги тормозели.

# 606
Бабите обичали внучетата повече,защото отмъщавали на сина и снахата като ги тормозели.
Ей, това е жестоко... Сега остава да кажеш, че цитираш свекито си, и остава да те поздравя, че тя поне си признава... Joy Joy

# 607
Е кой друг може да е извор на тази мъдрост Mr. Green

# 608
И мойта се изходи...  Rolling Eyes
Мъжът й дава стерилна урина за изследване и му казали, че резултата ще е готов след 2 дни /нормално, при положение, че се прави посявка за бактериален растеж/.
Тя - "Простаци! Само мотаят хората, пари да взимат... Миналата година като ми правиха кръвна картина, стана за 1 ден, а сега..."  #Cussing out
Какво общо има едното с другото...  Shocked

# 609
Е кой друг може да е извор на тази мъдрост Mr. Green
В такъв случай моите най-искрени поздравления  friendship... Имаш най-честния човек до себе си. Хвала на такива люде!!! Mr. Green

# 610
къпане на бебето според свекървата:
- водата топла като сложиш лакът даа не я търпиш, или като сложи6 детето да му се "чръвнее" кожата
- във водата се слагат 3 жълтъка от яйце и с тях се разтриват гърдите на момчето че да мустанат широки
- след банята се маже с мас и се облича с вълнено
Освен това тя не ми купува нищо , защото "така и така няма да го харесаш"
Който си ги е правил децата да си ги гледа, ама иначе "ако на наистина на мене се е метнала малката, голям зор ще видите....."  bowuu (от свекито)
 Laughing

# 611
къпане на бебето според свекървата:
- водата топла като сложиш лакът даа не я търпиш, или като сложи6 детето да му се "чръвнее" кожата
- във водата се слагат 3 жълтъка от яйце и с тях се разтриват гърдите на момчето че да мустанат широки
- след банята се маже с мас и се облича с вълнено
Освен това тя не ми купува нищо , защото "така и така няма да го харесаш"
Който си ги е правил децата да си ги гледа, ама иначе "ако на наистина на мене се е метнала малката, голям зор ще видите....."  bowuu (от свекито)
 Laughing
Joy Joy Joy
ох-ох-ох горката
ти с конкурс си я търсила -100%
но трябва да си много добричка,щом продължава да се навърта у вас
дай и други рецепти де....................

# 612
  • Smallville
То това е известен лаф,аз съм го чувала във варианта:
Да са живи и здрави внуците,те ще отмъстят за нас! Laughing

# 613
То това е известен лаф,аз съм го чувала във варианта:
Да са живи и здрави внуците,те ще отмъстят за нас! Laughing

Краткият вариант е, че децата са бабиното отмъщение.  hahaha

# 614
Моето чудовище, днес се надриска много, много яко!
Пристига най-внезапно със сестра си в кварталната градинка. Сестра й не е виждала детето никога, нищо, че живеем толкова наблизо. Нещо се занимавам с детето и чувам дъртата вещица да говори на подобието си - "Нали ти казах, на никой не прилича, а пък на Боби пък съвсем".
Ей, Бога ми полудях, побеснях, кръвното ми скочи над 200 ooooh!. Вещицата съвсем убедено плете интриги, че детето не е от сина й, а той направо му е одрал кожата!
Когато родих ми правеше леки намеци, сега вече действа открито. Само че не знае аз какви й ги кроя Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт