10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 498
  • 701
  •   1
Отговори
# 615
Сега се сетих:
Иван беше на 6 м. когато свеки го видя за пръв път(просто по рано нямаше желание) след първия поглед-той спеше се обърна към зълвата и каза не прилича на нас,нищо (не бил на техния род) ,а всъщност детето е взело от тях доста,но...

# 616
Ей това че детето не е от сина им било хит,а аз си мислех че само мойте са чужди Wink
Като се роди големия с едни сини очи и руса косичка Shockedа нито аз нито мъжо сме такива,стой и слушай лафове,още не сме открили комшията на който рилича Иво Mr. Green
А пък малкия много приличал на брат ми Mr. Green

# 617
При нас като се роди малката и като почна едно убеждаване колко прилича на тяхната рода....Нищо,че когато разбра за бремеността ми свекърва ми ми намекна да направя аборт и впоследствие разбрах,че е било защото е мислела,че детето не е от сина й.

# 618
Мили мами, това е в резултат от гледането на твърде много латино-сериали - "Изабела била бременна..., но не от мъжа си, а от третия заварен братовчед на свекър си по майчина му линия, който пък бил брат на мащехата на заварения й брат... #Crazy" Промити мозъци Joy

В темата за приликата /не знам дали вече не го бях писала някъде, извинявам се, ако се повтарям Blush/- моето бившо свеки възкликна, когато видя бебето за пръв път "ама то изобщо не прилича на теб" и не скри доволството си...  ooooh!
След почти 7 години обаче той прилича все повече на мен и все по-малко на БНД  Mr. Green

# 619
  • Дъ Биг Вилидж
Предлагам безплатно универсална рецепта за вразумяване на тъщи, тъстове, свекърви и свекъри.

Късате всякакви контакти с тях. Като ви звънят по телефона вдигате казвате че сте добре и затваряте, като ви дойдат на гости им казвате че имате уговорена среща и излизате / тях не ги оставяте вътре разбира се /.

2 години такъв режим и знаете ли как се превъзпитават да си държат езика зад зъбите.

# 620
  • София

Цитат
..........като ви дойдат на гости им казвате че имате уговорена среща и излизате / тях не ги оставяте вътре разбира се

Мне,това не върви.Пробвала съм го,следва:
-ами отидете забавлявайте се,аз ще остана да оправя апартамента,че ти сигурно не можеш да се справиш Mr. Green
Т.е. всичко се прави от добри чувства и намерения.
П.П. Пътят към ада е осеян с добри намерения.

# 621
Късате всякакви контакти с тях. Като ви звънят по телефона вдигате казвате че сте добре и затваряте, като ви дойдат на гости им казвате че имате уговорена среща и излизате / тях не ги оставяте вътре разбира се /.
съгласна съм виждахме се 2-3 пъти в годината,разредихме на 1-2 за по няколко часа чуваме се веднъж в месеца и всичко е ок.

# 622
Мили мами, това е в резултат от гледането на твърде много латино-сериали - "Изабела била бременна..., но не от мъжа си, а от третия заварен братовчед на свекър си по майчина му линия, който пък бил брат на мащехата на заварения й брат... #Crazy" Промити мозъци Joy
Не, тя не гледа сериали, тя просто е един много, много зъл човек! На сватбата ни рева, сякаш е на погребение (идиотка!), поглеждайки детето ми говореше ехидно нейният син какво красиво бебе е бил, а мойто (не нашето със сина й!) е един вид грозно...
Относно приликата - взел е много от баща си - ръце, пръсти, крака, косата е от моя баща (Бог да го прости, но тя никога не го е виждала, той почина отдавна), наситено сини очи, които е имала моята прабаба и маса жени от нашия род и тя, мръсницата няма как да го знае, но мели.
Ако аз си отворя устата обаче... Съпругът ми е рус и синеок, а тя е бая черна, както и мъжът й. Един ден я попитах на кого прилича сина й, очевадно е, че няма наистина нищо общо с тях - мълчи и присвива устни.
По-напред в темата писах - един ден пак пристига в същата градинка с мъжа си (това се случва 2-3 пъти в годината), отива до детето и му казва "Ела при леля"... Щях да падна просто. А онзи я сръга и й каза "Абе каква леля, ти си му баба"... Понаака се леко, защото около нас беше пълно с майки, които просто онемяха.
Още много, много мога да пиша - за това, че когато родих все едно нищо не се бе случило, дори на сина си не се обадиха да питат поне детето здраво ли е, как аз прясна родилка и още с корем от бременността, а тя седи и ме гледа и се присмива ехидно, че коремът ми бил като желе.
Голямо чудовище е тя, но не й се давам Wink.

# 623
 newsm78 Thinking
Божкеее, откъде се вземат такива индивиди и кой аджаба ги търпи?!

# 624
Черешке, дали си струва да си отваряш устата? То, с твойто свекървище, май разбиране няма да има. Чудо и половина! Стой си настрани от нея и си гледайте рахата тримцата, пък тя да си търси други хора да им вгорчава живота.

# 625
  • София
Sourcherry ,много ми е тъжно като те чета,имам чувството,че нашите вампирки дърти са минали една и съща школовка Mr. Green
Моят вампир преди да го изгоня и да му забраня да идва у нас,съм му се нагледала на акъла и на чудесата.Ама нали знаеш,гледай му акъла и му крой шапката.
Малкият се роди и има по рождение линеарна екзема на дясната ръка и рамо,която е резултат на по-слаб имунитет казаха ни,че до 1 година ще се изчисти.Та седнало мойто свекище и се надвесила над главата на детето и все едно му бае и нарежда"Ама какво ти е бе бабе,в нашата рода нямаме с родилни белези и всички сме хубави,сигурно ще е нещо от мама".Мале кипнаха ми нервите,ама и викам"оо то да беше само това от мама с мед да го намажеш,ама май и проклетията на мама ще наследи"
По-горе писах какви ги прави и на питката на детето,от тогава съм и забранила да идва и да вижда детето.
Друга нейна изцепка е,че много обича да лъже,че е архитект по образование,а тя е проектант.Когато правихме ремонт и се нанасяхме в мезонета,тя искаше да ни проектира кухнята.Ей божке така я беше проектирала,че като почнаха да слагат шкафовете и излезе,че мивката е в ъгала на кухнята ,а пред нея един шкаф около 60см дълъг и за да стигна до мивката трябва да се кача на шкафа Mr. Green.
Оная стана бесна,а аз и викам,малее дано само кухни си проектирала,че не ми се мисли ако бяха сгради Laughing

# 626
   Превърнали сте темата в оплюване на свекървите. Ако се върнете и прочетете началото на първа тема, може и да схванете за какво иде реч.

# 627
Превърнали сте темата в оплюване на свекървите.
Ммм, няма такова нещо, просто си споделяме Wink.
Тя темата е вечна и неизчерпаема Laughing.
Madam Stasita, повярвай ми, че никак, ама никак не се ядосвам на свекървещицата, само понякога ми е мъчно, че съм родила такова прелестно и много красиво дете, което в един момент ще разбере, че не е обичано, искано и търсено от родителите на татко му. И вероятно ще страда... Яд ме е не за друго, а че тя никога не прояви поне мъничко уважение и такт към мен, а аз и досега не съм повишила тон и не съм ги обидила с нищо. Абсолютно дипломатично се оттеглих настрана, просто почти напълно съм ги изключила от живота си.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 22:30 от Sourcherry

# 628
   Превърнали сте темата в оплюване на свекървите. Ако се върнете и прочетете началото на първа тема, може и да схванете за какво иде реч.
Още ли вярваш, че има смисъл от подобни забележки? Пишещите  отдавна са забравили, че целта на първата тема е била друга.
Чувството за хумор помага много, но...

# 629
Още ли вярваш, че има смисъл от подобни забележки? Пишещите  отдавна са забравили, че целта на първата тема е била друга.
Чувството за хумор помага много, но...

Дааа, помага. То темата беше за това, но явно малко бяха тези, които го разбраха. Тема за лошите свекърви има (и не е само една). Всеки път отварям с надеждата темата да се е превърнала в това, което беше, а виждам, че се е обърнало на чат.

Общи условия

Активация на акаунт