10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 477
  • 701
  •   1
Отговори
# 630
Чувството за хумор помага много, но...
Ами как да не помага Grinning. Помага, дори и сега пак се смея Joy Joy Joy
То просто само евъргрийните на нашите вещици са малко по-дългички, та затова постовете са ни такива.
Бабилия, Тинче, моля ви, проявете разбиране все пак Wink.

# 631
  • София/Варна
Чувството за хумор помага много, но...
Ами как да не помага Grinning. Помага, дори и сега пак се смея Joy Joy Joy
То просто само евъргрийните на нашите вещици са малко по-дългички, та затова постовете са ни такива.
Бабилия, Тинче, моля ви, проявете разбиране все пак Wink.
И думите "злобна", "вещица", "вампирка" и т.н изразяват насмешливото ви отношение към тях?

# 632
Аз се сещам за един бисер на бившето свеки. Аз съм естествено руса, много бяла, а бащата на детето ми е тъмнокос и с чуплива коса. Малката има моята "боя", особено като по-малка имаше сламено руса и права, пак като слама, коса. Та-идват у нас свекито и сестрата на мъжа ми, малката седи у свекито и онази констатира-"Виж И../зълвата/-каква черна, къдрава коса ще има малката  Whistling Лелята гледа, не вижда, и пита-"Ама, майко, как разбра?" и свеки, компетентно-"Ами така е, на толкова руси деца, косите им винаги стават черни и къдрави..." newsm78

# 633
И думите "злобна", "вещица", "вампирка" и т.н изразяват насмешливото ви отношение към тях?
Говоря за себе си - да, със сигурност, иначе как бих издържала на цялата помия, която се излива върху семейството ми Grinning.
Смешна ми е, смея й се, но по-скоро й се подигравам.
Но най-много се смях, когато преди време направи изказване за себе си, че като млада приличала на Бриджит Бардо, е тогава щях да падна от изумление и смях. Как да не й се смееш на безумията Laughing.

# 634
  • София/Варна
но по-скоро й се подигравам.

Но идеята на тази тема не е такава, има достатъчно теми, в които да си злобеят снахите Wink

Аз отдавна не съм споделяла, но това, защото свекърите живеят далеко и рядко се случва да комуникираме. Последният лаф го пуснаха след раждането на малката. За разлика от родителите ми, свекърите много държат на традицията внучетата да се кръщават на баба и дядо. Обаче ние сме решили децата да си имат свои имена. Та свекърите се успокояват един друг: "Тя малката е Елица, сигурно, защото е родена на СВ.св. Константин и Елена."

# 635
Аз се сещам за един бисер на бившето свеки. Аз съм естествено руса, много бяла, а бащата на детето ми е тъмнокос и с чуплива коса. Малката има моята "боя", особено като по-малка имаше сламено руса и права, пак като слама, коса. Та-идват у нас свекито и сестрата на мъжа ми, малката седи у свекито и онази констатира-"Виж И../зълвата/-каква черна, къдрава коса ще има малката  Whistling Лелята гледа, не вижда, и пита-"Ама, майко, как разбра?" и свеки, компетентно-"Ами така е, на толкова руси деца, косите им винаги стават черни и къдрави..." newsm78
Е явно жената харесва повече тъмните коси  Joy Но може да се окаже и права, зълва ми като дете е била с бяло-руса и права коса (виждала съм снимки), а сега е с тъмно-кестенява и чуплива, така че знае ли човек.

# 636
Е явно жената харесва повече тъмните коси  Joy Но може да се окаже и права, зълва ми като дете е била с бяло-руса и права коса (виждала съм снимки), а сега е с тъмно-кестенява и чуплива, така че знае ли човек.
PeaceМоже, аз нямам нищо против. Но при нея проблемът е, че не приема, че аз съм майка на детето  Laughing и, че е логично да има следи от моя ген  Wink[

# 637
И аз да се запиша с един много як бисер  на ненормалния свекър. Те бисерите не са едни или два, но този е един  от най-просташките.
Та решили сме да  пътуваме към морето с милото. Най-добрата ми приятелка  от Варна  ме моли  да взема  детето от София , където е на гости и да пътува с нас понеже ни има огромно доверие и сме най- близките и  приятели. В този момент свекъра  се сеща  , че си е купил  матрак за ваканционния апартамент  на морето  в  който  се предвижда   да живеят  чак  след  18  месеца. Обяснявам  човешки  и спокойно , че дотогава ще отидем  още  100 пъти и ще го занесем, но сега детето е по-вано защото няма кой да го прибере. Почнаха едни приказки  от сорта - джипа е голям  ще се съберете всички, представих си как пътуваме нагъчкани без видимост. После се продължи с това - Аз съм ви купувал джипа , аз ще кажа кой ще возите, тук вече  двамата с мъжо newsm61 , последно матрака ли е по-важен  или някакво си дете до  последната тъпня- Мръсница с незаконно дете ни се натресе #Crazy Тук вече  и двамата  с мъжа ми изгубихме говор и картина от простотията му. Заявихме , че ще пътуваме с по-малката си кола която беше купена от нас и взехме  детето , като заявихме  - матрака да си го носи  той с джипа  и , че  имам  още едно незаконно дете( тъй като приятелката ми има  2 деца) и тръгнахме на море.  Mr. Green
Той  идиота  обсъдил  тежкия проблем със  свекито и после се жалвал на целия вход , че съм се  натесла с незаконно дете smile3532. ние се позабавлявахме тогава и казахме на приятелката  следващия път да прати  и дъщеря ми  Mr. Green Разбира се звучи  дооста смешно ,ао изключим факта докъде ескалираха  простотите му  и след известно време се  изнесохме от апартамента , който обитавахме - на един етаж с техния.

# 638
Amazing_nice , извинявай, но не мога да се сдържа. В написаното от теб няма нищо смешно, да не говорим за "бисери".
Може и да не съм права, но аз разбрах единствено, че имате джип, малка кола и ваканционно жилище на морето (допускам, че и "вила" на село е в активите на дружното ви семейство. В описаното от теб се говори за простаци с пари и съответните двустранно просташки отношения.
Както казват хората - търкулнала се тенджерата и си намерила похлупака.

# 639
аз  пък не мога да разбера  кое му  е просташкото да поставиш едно дете над битовите нужди на едно парвеню. И да , права си - не е смешно. Жалко е, но не за мен. Аз вече проблема  съм го решила за себе си.  Съжелявам че е трябвало да спомена  , че имаме кола( кой няма в днешно време ) не съм споменавала  марка  , модел. Исках само да покажа  колко е безгранична  човешката простотия и какви   бисери може да роди нечий болен мозък. За  неразбралите  случката съжелявам. Няма да се срамувам , че имаме собствено жилище ( за което и двамата сме работили дълги години в чужбина). А ваканционно - ние с мъжа ми нямаме, така , че спокойно и без излишна злъч. 

# 640
И семейството ни не е дружно , а самостоятелно. С имотното семейство  поддържаме  хладни отношения 3 пъти в годината ако не и по-малко. Ако почна да пиша бисерите, мисля че трябва да спя във форума. А темата беше 10 евъргрийна , моят беше само един.

# 641
1 )Свеки към синът й(мъжът ми):"Ти от къде знаеш, че е бременна.Сигурна съм,че лъже! "( бях в 6 г.с. и вече след преглед)
2 )Пак тя към него:"Добре де,може и да е бременна,ама не е от теб-мен няма да излъже!"
3)Свеки,простнала на пода в коридора,най-красивата ми торба, си глади дрехите(гостуваше ни).Предлагам й да й дам дъската за гладене,понеже тази торба е любимата ми ,а тя ми отговаря:"Ъм,поне да беше хубава,ми то, к'вато е червена ..." Laughing
4)У дома сме с бебчо,след раждането, и й звъним да й кажем.Тя ме поздравява:"Да си жива и здрава да си го отгледаш детенцето."За синът й поздравления нямаше  Laughing
5)Тръгваме към морето:"И за к'во ще ходите на море?Като че ли тук на село няма нито слънце,нито вода .Ми елате тук ,пък се печете.Що ще давате пари по морето?"  Joy
6)Гостува ни тя-живеем в Париж.Водя я да разгледа един от най-големите и богати световни музеи-Лувъра:"А-а-а тоя к'ъв беше? Луи ли?Построил този дворец и се хвали...Я да го видим,ако взимаше моята пенсия, какво щеше да построи!"
7) На входа на Нотре Дам(Катедралата):"Няма да вляза!Попски работи не обичам!Не можеш да ме накараш да вляза,хич не съм по тия работи!" и чак подтичва... Laughing
SunglassesНа вторият етаж на Айфеловата кула-свеки започнала да позеленява от страх :"Ще се кача до горе,ако ще и да умра.И ееей там горе ще ме снимаш,да им покажа в село,че съм се качвала на кулата!Как ще ми повярват иначе,че съм била в Париж!"
9)"Парите на синът ми в книжка-и книжката на село при мен-иначе вие ще ги попилеете."
10)"А-а-а,ще ми живеят в Париж,а къщата на село празна стои.Айде,тръгвайте ,че няма да ви я припиша!"

Слава Богу,че живеем на 3000 км една от друга  Laughing

# 642
хахахаха много добро, особено за Париж. Но наистина добре, че живеете на 3000 км и можеш да погледнаш на изцепките с усмивка

# 643
Добро,много добро Joy  bouquet

# 644
Следващият път и спести "Културните" разходки и я заведи на селскостопанския пазар - със сигурност ще и бъде по-интересно #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт