10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 157 477
  • 701
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!

Не съм дочела още, но да се включа с истории от майка ми и нейната свекърва и една от моята Simple Smile

Моята, понеже не е толкова забавна, а по-скоро вбесяваща - първа.  Майката на мъж ми е обсебваща, обожаваща и лигаваща "детенце". Още живеехме с тях, един ден мъжото болно, едвам се доредих да я избутам от печаката, та да му направя супичка... След като в продължение на час или там колкото се правеше супата тя НЕПРЕСТАННО ми заничаше в ръцете - какво слагам, как го режа, постоянно дава съвети... и това, разбира се, ме докарва до тиха лудост. Накрая, когато вече бях почти готова, слагам кфиналния "щрих" и чувам зад себе си "Аз на това не му слагам магданоз"... Как не я  #2gunfire

И на майка ми любимата свекървина история -  аз съм лятно бебе - баш посред най-големите жеги. Основното занимание на баба ми  след раждането е било да ми плете и навлича вълнени гащи и тарлъчки. Тя плете и облича, аз рева, майка ми съблича, "Въй, ще настине детето" ... Ами да, било е само към 35 градуса навън, все пак...

# 286
Ох, само като се сетя и ми става смешно...  Joy
Оставяме онзи ден Калина на дзвера у тях с преспиване и се изнизваме тихомълком. Обаждам се след половин час да питам дали е ревала за нас, а тя: "Не, попита само къде са мама и тате и аз й казах, че тате е закъсал с джипа в снега и мама е отишла да го бута!"  hahaha
Това като го разказах на милото, направо си оплю брадата от яд...  #Cussing out Много се засяга, горкичкият, на тема МПС...  Mr. Green После специално й се обади по телефона, за да я нарита как може да говори такива глупости, че детето щяло да го разправя на хората и да му уронва престижа...  Joy
Не знам нейната глупост ли е по-голяма или неговата...  Thinking

# 287
охххххххх Grinning много весели нещица има тука айде да се запиша и аз с една историйка:
Няма да забравя когато се появи прословутия компютърен  вирус My  doom,свеки напълнила чантите и уж тичайки да ни донесе това онова влетяв къщи с думите-Да го махате тоя компютъъъъъъъъъъъъъъър ще заразите дететос некоя болест Mr. Green,ой какви безотговорни родители съзнателно да заразяват едногодишната си дъщеря hahaha Joy

# 288
Тази тема винаги ме развеселява, това последното за компютъра е върха  Laughing  .Е и аз съм в същия кюп , но нямам скорошни случки, понеже не си говорим много напоследък.

# 289
И аз не си говоря с мойта. Но представете си следното. В началото на пребиваването ми у тях. Къпя се. Тя влиза в банята без да почука, направо отваря вратата и казва със сочещ пръст: "Ти първо ще сложиш на мъжа си да яде, тогава ще се къпеш!". Как не се изнесох тогава, не знам. Но сега вече е сама, а аз доволна в нова къща. Имало справедливост, май

# 290
И аз не си говоря с мойта. Но представете си следното. В началото на пребиваването ми у тях. Къпя се. Тя влиза в банята без да почука, направо отваря вратата и казва със сочещ пръст: "Ти първо ще сложиш на мъжа си да яде, тогава ще се къпеш!". Как не се изнесох тогава, не знам. Но сега вече е сама, а аз доволна в нова къща. Имало справедливост, май
#Crazy #Crazy #Crazy
Сори за спама,ама даже не ми се мисли как бих реагирала на това #2gunfire #2gunfire

# 291
Ами, млада булка, мълчах. После се окопитих, де - след 2-3 години. Ама за това време тя ми разсипа нервите.

# 292
"Ти първо ще сложиш на мъжа си да яде, тогава ще се къпеш!".
Малей..................Ми нейните ръце къде са наврени,та не може на сина си масата да сложи?!?Или пък той не може ли самичък да си сипе да яде?Кой знае какво станало,та чак драми прави бабето!Аааааа!!!!

# 293
Ооо и аз съм имала подобна случка с банята Mr. Green

Свекървата беше в нас след като се роди малкия.Аз се къпя и както си се обливам доволно по едно време я виждам на вратата Shocked Много се стреснах и ядосах същевременно,а тя"***** те търси спешно по телефона" Rolling Eyes

Сякаш ако изчака малко мъжа ми ще му стане нещо,не беше чак толкова спешно.Да не говорим,че това,че не почука просто ме изкара извън нерви. Crossing Arms

Но моята случка бледнее в сравнение с горната.

# 294
Ох тези "голите" Simple Smile случки в банята ме сетиха за една издънка на моито свеки... та:
С моя мъж бяхме още гаджета ,но живеехме заедно,а майка му имаше ( и все още има  #Cussing out ) ключ от апартамента.Една лятна сутрин - да е било 7 -7.30ч. , ставам аз да ходя до тоалетната,обаче бях по Евино облекло,отварям вратат на спалнята,а тя е преходна с хола и познайте кои ми се кокори от дивана  Shocked и ми казва: Аз съм тук (добре че ми каза иначе нямаше да я видя  Sick ) Лелееее направо ми идеше да потъна в земята от срам и яд  #Cussing out

# 295
 Joy Tея "голите истории"са .....
Май доста от свекървите имат мерак да огледат снахата "малко по-обстойно".Спомням си една малка случка,когато моята свекърва беше за пръв път вкъщи.Аз отивам да се къпя,слагам си хавлията и си заминавам в стаята да се облека .Сядам си аз на леглото и в същия момент в стаята ми се нахълтва без да се почука.Кой може да е? hahaha СЯкаш ме е чакала да изляза от банята. Crazy Сяда на стола пред мен ,пали цигара и ме гледа едно такова....сякаш съм добитък на пловдиския панаир.Седим и се гледаме около минута и аз й казвам :"Мммм...ъъъ....нали може да се облека".Отговор:"Че обличай си се". Mr. Green "Хмм..ммм..ако може насаме?"  .Подсмихна се,все едно знае нещо,което аз не знам и си излезе. hahaha
Абе,добре,че бях с хавлията,чееее....щеше да стане конфузно.

Много пъти нахълтва без да чука.Независимо дали съм сама,дали сме двамата със съпруга.Дали сме у тях,дали сме у нас....Нищо де,поне не се случва често(щото не се виждаме).

# 296
По повод на голите истории.Има една,дето се разказва като виц,но в нея има голяма доза истина.Живеят младите при свекър и свекърва.Една вечер се къпят заедно и се заиграват нещо под душа.Внезапно в банята нахлува мамичка и възкликва:"Ама,мамеее,ще настинеш бос на плочкитеееее!" Да я утрепеш й е малко!

# 297
то, това с нахълтването, май си е някакъв синдром на свекървите...  Joy
...и моята така си влиза и до ден днешен ... дали спиш, обличаш, събличаш все тая...хич не я интересува...влиза, прави констатация на действията който се разиграват и излиза...  - а, иначе съм и  казала милион пъти, че не ми е приятно.

За съжаление, с това поведение не се свиква... Tired

# 298
Ние с моя бъдещ съпруг живеехме на квартира. Свекито, за да ме опознае реши да се направи на болна и дойде у нас да живее докато си направи "необходимите" изследвания. В същото време у нас съкварнирант временно ни беше приятел на мъжа ми. Та когато ние сме били на работа тя е карала приятеля ни да отвори всички шкафчета, за да види какво има. Човекът си е мислил, че тя търси нещо определено, но е срамно да си каже. Естествено после е имало препоръки какво трябва да направя. За сложен стар килим, и разместване на витрината, няма да правя на въпрос.
Но това, което винаги ме е дразнило и го помня от времето и на майка ми и нейната свекърва е, вечното мрънкане, че синът не обръща внимание на майка си. Мойта непрекъснато го кара да дойде на гости сам при нея, на 250 км. По празниците, също искаше той да ходи уж, за да вземе зимнина, тъй като тя ще заминава в чужбина. Това го разбрах като тя ми се обажда да пита дали ще пусна мъжа ми при нея. Щях да  #2gunfire мъжо. Все с мене се оправдава. Доста неща прати жената, но по друг човек. Доста се зарадвах и й се обаждам да й благодаря. Казвам й, че никога не съм получавала такива неща, тъй като бабите и дядовците ми са били градски хора. Тя естествено ми отговори, че ако мъжо ми е ходел всяка есен при нея е щяла да праща. Еми са, като сме на бензин малко скъпо и безсмислено ми излиза. Аз въобще незнаех, че тя се занимава да копа тъй като живее в блок, нищо че селото е на гърба на географията.  Tired
Най се ядосах когато мъжа ми й дава, не за първи път пари, този път за да дойде на РД на детето. Тя с тях си купи дрехи, но така й не дойде под предлог, че е понеделник, а мъжа ми ще е на работа. А детето не го беше виждала от една година.   ooooh!
И най-новото е, че сега като заминела в чужбина щяла да си говори по скайпа с една приятелка и по нея ще ни предава как е.  #Crazy Проблема е демек щото мъжа ми нищо не разбира от компютри и за да пита как сме трябва да говори с мене.  ooooh! А иначе по телефона се чуваме често. Не се и опитвам да й разбера поведението.
Извинете за дългия пост, но за пръв път пиша в тая тема.

# 299
  • София /Абсурдистан
По въпроса с нахълтването без да се почука - вие не заключвате ли вратите си и ключа да си стои в ключалката от вътрешната страна ? Така не виждам как някой ще може да се намъкне ей така неочаквано и изведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт