Не съм дочела още, но да се включа с истории от майка ми и нейната свекърва и една от моята

Моята, понеже не е толкова забавна, а по-скоро вбесяваща - първа. Майката на мъж ми е обсебваща, обожаваща и лигаваща "детенце". Още живеехме с тях, един ден мъжото болно, едвам се доредих да я избутам от печаката, та да му направя супичка... След като в продължение на час или там колкото се правеше супата тя НЕПРЕСТАННО ми заничаше в ръцете - какво слагам, как го режа, постоянно дава съвети... и това, разбира се, ме докарва до тиха лудост. Накрая, когато вече бях почти готова, слагам кфиналния "щрих" и чувам зад себе си "Аз на това не му слагам магданоз"... Как не я
И на майка ми любимата свекървина история - аз съм лятно бебе - баш посред най-големите жеги. Основното занимание на баба ми след раждането е било да ми плете и навлича вълнени гащи и тарлъчки. Тя плете и облича, аз рева, майка ми съблича, "Въй, ще настине детето" ... Ами да, било е само към 35 градуса навън, все пак...

Много се засяга, горкичкият, на тема МПС...
много весели нещица има тука айде да се запиша и аз с една историйка:

) Лелееее направо ми идеше да потъна в земята от срам и яд
Сяда на стола пред мен ,пали цигара и ме гледа едно такова....сякаш съм добитък на пловдиския панаир.Седим и се гледаме около минута и аз й казвам :"Мммм...ъъъ....нали може да се облека".Отговор:"Че обличай си се".