Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на момичетата относно зелената карта?
Какви са изискванията за получаване на зелена карта?
Какви са мненията за живота в САЩ и възможностите за адаптация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на момичетата относно зелената карта?
Форумът съдържа различни мнения и съвети по темата за зелената карта. Някои потребители споделят своя опит и предупреждения, като подчертават важността на съгласието и подготовката преди вземане на решение. Препоръчва се да се обсъди с партньора и да се разгледат внимателно всички аспекти преди вземане на окончателно решение.
-
Какви са изискванията за получаване на зелена карта?
-
Какви са мненията за живота в САЩ и възможностите за адаптация?
Форумът съдържа различни гледни точки относно живота в САЩ. Някои потребители споделят положителни преживявания и удовлетворение от живота там, докато други подчертават значението на подготовката, социалната интеграция и избора на подходящ щат и град. Препоръчително е да се вземат предвид всички аспекти на живота в САЩ преди вземане на решение.
-
Какви са съветите за справяне с проблема със зелената карта?
-
Какво е мнението на хората за емиграцията в чужбина, особено в САЩ?
)
AG

Зависи от нивото - всеки различно разбира "знаенето" на езика, за мен трябва поне да хващате за какво става дума като ви заговорят на английски и да можете с прости думи да се изразите, макар и грешно граматически /като минимум/. Ако решите да заминавате, най-важното е езика, повярвай, минете някакви курсове предварително, не се успокоявайте че там на място е по-лесно, защото трябва да имате поне основата...
работата иначе ще ви е със сигурност различна от счетоводство поне в началото.

Лично за мен(нас) идването тук със зелена карта е добър избор. Ако искаш повече информация( и все още не си открила) можеш да погледнеш тези форуми:
Спечелих зелена карта без реално да имам представа какво печеля -приятелят ми подаде документите, а тогава аз бях влюбена второкурсничка без компютър вкъщи. Последваха поредици от събития, които ни накараха да заминем (предимно заради неговата работа - чрез ''моята'' ЗК), но никога не съм крила, че за мен това бе повече приключение, отколкото каквото и да било друго. Обаче! Не смятам да се чувствам виновна заради липсата на късмет у Ганка и гореописаното стечение на обстоятелствата при мен.. Това са моят живот, моят късмет, моите опити, моите грешки. Имам правото да опитам, да не ми хареса и да се върна; пак да се разочаровам и да замина..Не разбирам защо повечето хора не го разбират.