Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на момичетата относно зелената карта?
Какви са изискванията за получаване на зелена карта?
Какви са мненията за живота в САЩ и възможностите за адаптация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на момичетата относно зелената карта?
Форумът съдържа различни мнения и съвети по темата за зелената карта. Някои потребители споделят своя опит и предупреждения, като подчертават важността на съгласието и подготовката преди вземане на решение. Препоръчва се да се обсъди с партньора и да се разгледат внимателно всички аспекти преди вземане на окончателно решение.
-
Какви са изискванията за получаване на зелена карта?
-
Какви са мненията за живота в САЩ и възможностите за адаптация?
Форумът съдържа различни гледни точки относно живота в САЩ. Някои потребители споделят положителни преживявания и удовлетворение от живота там, докато други подчертават значението на подготовката, социалната интеграция и избора на подходящ щат и град. Препоръчително е да се вземат предвид всички аспекти на живота в САЩ преди вземане на решение.
-
Какви са съветите за справяне с проблема със зелената карта?
-
Какво е мнението на хората за емиграцията в чужбина, особено в САЩ?
Тогава мъж ми даваше зор да ходим, аз не исках, защото не владеех английски. Въпреки това задвижихме нещата. Докато дойде момента за интервюто, мъж ми вече имаше други предложения, така че имахме избор и го направихме. Понякога се питаме, какъв ли би бил животът ни, ако тогава бяхме избрали зелената карта
Братовчед ми вече отдавна е в Бостън и е много доволен от този си избор
. Я дайте някоя тънкост насам 

Дано да издържи щото аз съм по-нахъсана и знам езика и с малкия като дойдем мисля ще му олекне отвсякъде ама... да видим