Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 4

• 44 761
  • 496
  •   1
Отговори
# 300
ТинаХрис, мерси за линка  Hug искам подобен модел за спалнята, затова търсех снимка  Simple Smile

ва ни ла, баща й да му мисли Mr. Green

# 301

Аз много трудно го възприех, т.к. ми беше противен герой от Туин пийкс...

Не знаех, че е възможно да си прочета мнението написано от друг човек!  Wink

# 302
Не знаех, че е възможно да си прочета мнението написано от друг човек!  Wink

Hug

# 303
Снощи май беше последният епизод на "Отчаяни съруги"  Rolling Eyes Confused
От днес започва нов сериал. Следващ сезон ще има ли? И кога ще е? А има ли излезли сериите на новия сезон. Ако има бихте ли казали от къде ги теглите. По принцип гледам сериала, когато го излъчват, но сега ми е много интересно и нямам търпетие. Така направих и с "Квартала на богатите"  Embarassed

# 304
А ше ни кажеш ли последния епизод на кой сезон си гледала снощи??  Laughing

Иначе си ги теглим от замундата.

А нов сезон ще има чак септември месец...

# 305

Ами не знам кой сезон е... Embarassed излъчваХА го по БТВ

# 306

Ами не знам кой сезон е... Embarassed излъчваХА го по БТВ

Еми тогава да каже някой, който знае какво въртят по битивито.

# 307
  • София
3 ти сезон свърши по БТВ-то Peace

# 308
LOVE, и аз не знаех, че може да се теглят някъде сериите от сезон 4, ама те ме светнаха. Аз пуснах нова тема и ми се скараха, че не пиша в тяхната. А иначе снощи свърши трети сезон, има и четвърти, чиито серии могат да се теглят от Замунда.
Много гадно стана с Иди, обаче дано не се е обесила.

# 309
LOVE, и аз не знаех, че може да се теглят някъде сериите от сезон 4, ама те ме светнаха. Аз пуснах нова тема и ми се скараха, че не пиша в тяхната. А иначе снощи свърши трети сезон, има и четвърти, чиито серии могат да се теглят от Замунда.
Много гадно стана с Иди, обаче дано не се е обесила.
Ще ми дадеш ли линк?

# 310
Здравейте момичета!Ще се запиша в темата,защото много обичам да гледам този сериял.малко потърсих в интернет снимки от по-новите сезони и открих една снимка на която линет и момичетата са заедно,а болеста на Линет явно е напреднала защото главата и е увита в кърпа.Ето снимката:

Намерих и още две снимки:

Много ми е мъчно за линет че може би няма да се пребори с болеста,също и за Иди,която се обеси.С нетърпение чакам новият сезон през месец септември. Praynig

П.П.Сега се натъкнах на нещо като малко сайтче на Отчаяни съпруги.Намерих още снимки на Линет и момичетата.
На линет:
http://www.channel4.com/entertainment/tv/microsites/D/desperateh … ery_14_index.html
Надявам се да ви информирам поне малко за състоянието на линет,намирала съм всички тези снимки изключително трудно. newsm78

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 10:58 от night_butterfly

# 311
Здравейте отново мами.Надявам се да не ви досаждам,но само исках да ви кажа моето откритие.Иди не е мъртва а си е жива и здрава в 4 сезон. Peace

# 312

Абе момичета.... Прочетете заглавието на темата, поне... Преди да пишете кой се е обесил и кой с какво не може да се пребори!
Тук всички сме изгледали ЦЕЛИЯ четвърти сезон на сериала, има го в Замундата!
Линет е оздравяла напълно, а Иди си е жива и здрава! Мнооооооого сте изпуснали!!
А през септември в Щатите започват да въртят ПЕТИ сезон, който ние така запалено очакваме!  Laughing

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=desperate+hous … =7&incldead=1
Субтитри има за всички серии, ако не по тези торенти, то знзчи в DMCA-removal-from-Google ili subs.unacs.bg

# 313
Всички снимки са от 4ти сезон, нищо ново няма.

# 314
Всички снимки са от 4ти сезон, нищо ново няма.

По - скоро от трети... Нито Сюзън, нито Бри са бременни тук...

Общи условия

Активация на акаунт