Удължаване на косата- 8

• 35 768
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
ве4е съм тук,излюпих се:))може да продължаваме:)
Ай, казвай къв е пазарлъка Whistling Hug

# 106
  • Mонтана
аиде на ли4ни мила там ще обяснявам

# 107
  • Mонтана
ето и малко инфо за косата ,косата е канадска и е професионална,уплитането е машинно,производствено,а не гаражна търговийка:)))косата може да се обработва по всякакв начин - термично с преса,с маша,може да се навива с ролки,да и се слага гел,пяна ,лак и да се боядисва.против цъфтене на ксоата в краищата и се слага задължително на влажна коса силикон /аз ползвам марка Сери/.отделно за да не се заплита се ползват и професионални шампоани и балсами които правят ресането безпроблемно.такува са на фирмата cristian of Roma naprimer.има и маски които задължително трябва да се правят на тази коса за да я подхранват.както се грижим за нашите така трябва и за нея.

# 108
и аз искам къдреваааааааааааааааааа smile3525

# 109
bega4ki_ от къде взимаш косите които предлагаш и на каква цена са?! newsm78

# 110
bega4ki_ от къде взимаш косите които предлагаш и на каква цена са?! newsm78
От Райна, сайта със снимките, който Тони даде малко по-напред 1.60 см. треса =180 лв.  Grinning около 50 см. са аз се сдобих с една треса преди около 20 дни...
Просто препродава момичето от Монтана с надценка обаче  Laughing...
Иначе косата е добра, за тези пари бих казала идеална... боядисах я, мих я няколко пъти... Само е доста рехава тресата...  Grinning

# 111
Извинявам се за едно след друго съобщенията,ама като гост нямам опция едит  Embarassed
http://zoom.bg/kosa/gallery&row=0&num=10 вто го сайта, даже част от снимките на бегачка са снимки от сайта на Рени/Райна  Grinning
Забравих да кажа,че косат аидва за един ден, с наложен платеж... И още нещо, косите са боядиствани явно ,защото моята като я измих /черна е пусна доста боя...  Thinking
Но пак казвам доволна съм  Flutter поне засега...

# 112
Точно за това попитах  Rolling Eyes,защото краде снимките на Рени.
Тая коса която е пуснала я продава за 250лв при положение,че от Райна я купуваш за 180лв тресата с дължина на косата 50см и ширина на самата треса 180.

# 113
Точно за това попитах  Rolling Eyes,защото краде снимките на Рени.
Тая коса която е пуснала я продава за 250лв при положение,че от Райна я купуваш за 180лв тресата с дължина на косата 50см и ширина на самата треса 180.
За съжаление, тресата само пише ,че е 1.80 Simple Smile метър и 60 е ,поне моята ,която взех...
Е сега  newsm78 момичето един път плаща трансопорта от Дупница до Монтана и втори път от Монтана до. ... нейде из България,пък требе да има келепир,тя да не работи за тиквен медал  Mr. Green Няма лошо, аз уважавам хората,които могат и се опитват да правят пари  Money

# 114
  • Mонтана
въобще не така снимките са ни еднакви защото работим заедно и не слагам никаква надценка,аз я шия слагам и щипки и вси4ко готово за клиента и цената пак е същата мила.не слагам никакви надценки,има 4аст от снимките защото нямам в нали4ност абсолютно вси4ките,ина4е цената и от мен и от нея е една и съща.извинявам се ако не съм била разбрана,но аз не съм лъжкиня.

# 115
Извинявам се тогава  Simple Smile не съм разбрала правилно

А относно тресите,аз имам коса от там и моята е ширина на цялата треса 180см от което излизат точно 3 двойни пласта по 30см.
Дължината на косата пък е 60см  Grinning

# 116
Момичета кажете хубава марка кристали/течна коприна или както там му казват на серума за коса.Трябва ми за екстеншън-коса.Предварително благодаря Peace

# 117
  • Mонтана
Момичета кажете хубава марка кристали/течна коприна или както там му казват на серума за коса.Трябва ми за екстеншън-коса.Предварително благодаря Peace
ето тези са добри http://www.nelivip.com/index.php?productID=236

# 118
Госта от другия форум би ли се легитимирал? Whistling

# 119
Госта от другия форум би ли се легитимирал? Whistling
т.е.  ? newsm78 Как се "легитимирам" във форум?  Thinking  Crazy

Бегачка, значи цените са ти същите...а твоите са от 50 до 250... а нейнита само 180  Mr. Green
Виж наистина няма нищо лошо в това,което правиш... няма нужда да се оправдаваш.  Hug Естетсвено ,че не го правиш цялото това нещо ,заради жекските усмивки или потупване по рамото  LaughingПак какзвам -адмирации за желанието да искарваш пари, не те упреквам,харесвам такива хора   Peace

Дивачка  Confused Преди колко време си си взела такава треса? Моята наистина е 1.60  ooooh!,както и една друга мацка и тя ми каза ,че е толкова ширината на нейната... а за дължината  newsm78 50 см. със сигурност,снощи пак я мерих   ooooh! Sick Само моята ли е боядисвана обаче  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт