Удължаване на косата- 8

• 35 750
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мили дами! Simple Smile Това е първото ми съобщение във форума, въпреки че го използвам като източник на информация по всякакви въпроси от много време насам Grinning Сега съм на етап удължаване на косата, тъй като вчера имах кошмарно преживяване във фризьорския салон. Малко intro: косата ми е много гъста и много твърда, естествено права и естествено черна. от известно време съм с къса коса,но ми омръзна и реших да се завърна постепено към по-дългите прически. вчера обаче това обяснение явно не се оказа достатъчно ясно за фризьорката ми, която в миг на умопомрачение ме лиши с около 10 см от косата ми. В резултат, в момента ми стига до ушите и съм с  някакво подобие на чертата, която мама ми правеше в трети клас. Изпаднах в шок, защото въпреки че ми отива, не е това което исках и понеже съм разочарована и неудовлетворена, се чувствам посредствена и незабележима. Така стигнах до най-бързото решение - удължаването. Изчетох всички теми до 4-тата страница по страница, от там нататък загубих чувство за ориентация и реших направо да ви пиша.
От всичко,което изчетох , направих за себе си следните изводи: искам отделни кичури, с щипки, които да мога да слагам и махам, когато аз реша; не искам да е дълга, 30 см ме устройват идеално; като че ли се ориентирах към excellent style. обаче не мога да преценя какво количество  коса ще ми е необходимо, защото имам и друг фактор - поради експресното ми решение, не мога да отделя повече от 300-350 лв Sad
Мислите ли, че за тези пари ще получа достатъчно добър резултат и също така, дали това е най-подходящият салон?( тъй като не искам да звучи като реклама, ако имате други предложения може да ми пишете и на ЛС). Двоумя се и за фризьорката на Иля, но това го четох някъде около 3-тата тема и не знам дали е още актуално  Embarassed
Малко дълъг пост се получи, но като за първи път гледах да съм подробна Мара Grinning
Тенкю предварително Simple Smile

# 151
Здравейте момичета!Прочетох всичко до тук и резултата ще е в събота.  Simple Smile Много ми помогнахте със всички тези страници! Но все още не съм сигурна за салона.Той е в Бургас и не зная как е положението с косите.Смятам да проверя и да реша. Ако не се получи ще се допитам до вас ако нямате нищо против  Simple Smile

# 152
Е,направо ми е жал за темичката отишла на 7-ма страница!  Sad
Толкова нови дългокоски се появиха,що не се включите в конкурса,аз така чаках да погледам?
 Baby_Doll` ,кво направи днес?

# 153
Щом твоята коса е толкова гъста ще ти трябват поне 2 реда.
За цените нищо не мога да ти кажа, дано се намери някой да ти помогне  Peace Hug

Е,направо ми е жал за темичката отишла на 7-ма страница!  Sad
Толкова нови дългокоски се появиха,що не се включите в конкурса,аз така чаках да погледам?
...
И на мен ми е жал... Rolling Eyes
А за конкурса- получих само 3 снимки...няма смисъл... Confused
Джоли, кво да измислиме и да се мобилизираме? Whistling

# 154

Нещо с мъже ще трябва да е. Mr. Green

# 155

Точно така Peace
Предлагам конкурса да се проведе под надслов:
"Удължената коса като синоним на одеало"
Снимките, които да отговарят на изискванията ще
се приемат по следния критерий-
къдриците трябва да са постлани върху голо мъжко тяло... Whistling Crazy

....п.п...след събеседване с участниците в конкурса,
журито ще присъди първата награда на най- рехавата коса  Whistling Crazy

# 156

Наградата за І-во място ще е уЙкенд за двама в 6-звезден хотел с мъж по избор! Sunglasses
Айде записвайте се! baby_neutral

# 157

Наградата за І-во място ще е уЙкенд за двама в 6-звезден хотел с мъж по избор! Sunglasses
Айде записвайте се! baby_neutral
МъжОвете ще са със сартификат за качество
и добър срок на годност.... Whistling
Всички те ще минат тест при журито, т.е.- аз! bowuu

# 158
Ако този мъж http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/26/93/00000426 … tebniGRLhqlXPog--е наградата ще взема и аз да участвам с надеждата да спечеля. Моята и без това е много дълга имам един ред треса горе-долу може и да ме приемете Wink

# 159
момичета имам голям проблем, реших да си удължавам косат обаче има нужда от съвет, в кой салон да отида  Thinking

# 160
Купих си коса на щипки още февруари, но досега не съм я слагала нито веднъж. Замислям се да си я сложа за постоянно и да я понося около месец, защото това е единствения шанс да и се порадвам /нещо не ме бива да я слагам и махам, а пък и нямам никакво време/. Колко горе-долу струва поставянето с капси?

# 161

Шут напред темичката!

Купих си коса на щипки още февруари, но досега не съм я слагала нито веднъж. Замислям се да си я сложа за постоянно и да я понося около месец, защото това е единствения шанс да и се порадвам /нещо не ме бива да я слагам и махам, а пък и нямам никакво време/. Колко горе-долу струва поставянето с капси?

Ами айде слагай я,направи едни къдрици и пускай снимки на Руска,че да почва конкурса ,че ше избега голямата награда!   Laughing
На мене ми беше много кеф за косата ,не исках да я махам и затова си я сложих на кичури да нема сваляне.Надявам се да се включи някоя дългокоска на капси да ти отговори,че напоследък бая прах  събра  тая тема.  Mr. Green

# 162
На мене ми беше много кеф за косата ,не исках да я махам и затова си я сложих на кичури да нема сваляне.Надявам се да се включи някоя дългокоска на капси да ти отговори,че напоследък бая прах  събра  тая тема.  Mr. Green

А има ли разлика между "на кичури" и "с капси", сори, обаче все още не ми са ясни нещата...а и май докато не видя нагледно всеки метод няма да ми се изяснят съвсем... Blush
На мен ще ми слагат тая събота/неделя коса с капси - капсите ги видях, едни метални цилиндърчета - много плашещо изглеждат  ooooh!

# 163
  • София

А има ли разлика между "на кичури" и "с капси", сори, обаче все още не ми са ясни нещата...а и май докато не видя нагледно всеки метод няма да ми се изяснят съвсем... Blush
На мен ще ми слагат тая събота/неделя коса с капси - капсите ги видях, едни метални цилиндърчета - много плашещо изглеждат  ooooh!

бобър, има си разлика, с кичурите ти слагат само отделни кичурчета, докато при капсите ти поставят цели редове прикачени с капси към косата.  Peace

# 164
Моята коса пристигна  Party Изчакайте ме малко да пусна и аз къдрички  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт