Удължаване на косата- 8

• 35 756
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Бобър- означава, че към тътнък кичур от твоята коса с помощта на клипс/капса се захваща другата. А щипки- готови редове, които с фиби подобни на тик так се захващат към твоята (но това не е перманентен начин наистина) Peace Има и други начини за перманентно удължаване на косата, но мисля, че тук вече трябва да се намесят професионалистките и да обяснят Peace

# 136
Момичета, есента си купих коса /на клипс/, 4 реда е, черна, права. Тогава бях по майчинство и имах време да се занимавам, но сега от както тръгнах на работа не я нося. Ако някой има интерес мога да му я дам, защото ми е жал да седи така. Аз съм от София.

# 137
Здравейте момичета, знам че всички тук сте против саморекламата. Пиша ви за да ви кажа че от година вече се занимавам с внос на коси в България. Предлагам най-различни, на сравнително достъпни цени. За тези, които се интересуват имам такива с запазен кутикул ( спазена е посоката на косъма и могат да се къдрят, изправят с преса и всичко, което се сетите) - цена от 400-420 лв., както и по-евтини , но които не триябва да се поглагат на къдрене, а са естествено прави - цената им е от 190-250 ( в зависимост от дължината). Ако някой се интересува нека ми пише на kokona19@abv.bg или да ме потърси тук или на телефон : 0894 366 838

# 138
Момичета, есента си купих коса /на клипс/, 4 реда е, черна, права. Тогава бях по майчинство и имах време да се занимавам, но сега от както тръгнах на работа не я нося. Ако някой има интерес мога да му я дам, защото ми е жал да седи така. Аз съм от София.

Боби, за колко я даваш и колко е дълга?

# 139
Ами тя беше доста дълга, сега незнам колко е точно, просто я подарявам, на някой който има желание. Аз вече съм се наситила, не я нося.

# 140
Аз си имам доста, но малката ми братовчедка... Малка малка .. на 17 е иска да има като на кака си косата ( аз май вече съм леля  Laughing)
Ама така без нищо е тъпо ... Кажи някаква макар и символична цена Simple Smile

# 141
Момичета, ако нещо се откажете за косичката, имайте ме предвид и мен Embarassed

# 142
Едно момиче на 17 няма да може да си позволи да си купи коса, затова ето подходяща /безплатна за нея/ коса, въпроса е в това само да дойдете да си я вземете. Може да се чуеме и да се разбереме. Опасявам се че ако си оставя номера на телефона ще ми звънят и други. Как да се свържем?

# 143
Ми остави имейл или пиши на нейния - girlichka_91@abv.bg

Аз много мислех да И купя. Има рожден ден, но чак септември

# 144
Здравейте момичета, знам че всички тук сте против саморекламата. Пиша ви за да ви кажа че от година вече се занимавам с внос на коси в България. Предлагам най-различни, на сравнително достъпни цени. За тези, които се интересуват имам такива с запазен кутикул ( спазена е посоката на косъма и могат да се къдрят, изправят с преса и всичко, което се сетите) - цена от 400-420 лв., както и по-евтини , но които не триябва да се поглагат на къдрене, а са естествено прави - цената им е от 190-250 ( в зависимост от дължината). Ако някой се интересува нека ми пише на kokona19@abv.bg или да ме потърси тук или на телефон : 0894 366 838
Ти всъщност във всеки сайт или форум си правиш самореклама,а лично за мен това е съмнително.
Факта само,че не знаеш дължината на самата треса (не на косата) говори много.Не може да продаваш нещо и да не знаеш какво да кажеш на клиентките си .-.... newsm78 не ми се вярва някой да се навие да купи нещо ей така на сляпо.

# 145
Самореклама на какво? Аз не се занимавам с това, а и не я продавам!!!

# 146
Самореклама на какво? Аз не се занимавам с това, а и не я продавам!!!
Сори,ама поста ми не е за теб както може би е очеВАДНО,че съм цитирала IoankataS

# 147
Пуснала съм ти.

Дивачка извинявай не съм видяла!!! Laughing

# 148
Пуснала съм ти.

Дивачка извинявай не съм видяла!!! Laughing
няма проблем  Hug Peace

# 149
Дойде време и аз да си сложа коса  Laughing - отдавна бях планирала, но ... имам много дебилен проблем. Даже ме е срам да ви споделя  Embarassed. Голяма жена съм, а не можах да вляза в Магама! Два пъти ходих. Врата все заключена. Уж се огледах за звънец...Не ми се смейте (много), а казвайте каква е цаката Simple Smile.

Бобърче,няма цака,дърпаш и влизаш аз не съм имала проблем досега с вратата там!
Дърпай смело!Ако пак не става,звънни им на телефона!

Общи условия

Активация на акаунт