Удължаване на косата- 8

• 35 736
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Princessata- и аз така и не намерих щипки във Варна. За това гледам която и да е обява в нета за продажба на коса и си поръчвам фибички Peace Те са около 1.50лв- 3.00лв бройката в зависимост от вида Peace

# 196
Здравейте момичета!! Simple Smile  Чета форума с интерес, но пиша за първи път, тъй като имам един въпрос. Та имам естествена коса / две плитки/ напълно необработена, която искам да бъде направена така че сама да си я поставям и свалям - мисля че това е варианта със щипки. Въпроса ми е къде може да бъде направено това и колко ще струва??? newsm78 Така съм се запалила, че нямам търпение!!!  #Crazy

# 197
Намери си перукерка.Ще ти я направи,но само на перукерка се доверявай,не на друг.Успех.

# 198
Здравейте момичета,
до преди месец бях с коса почти до кръста-естествена,но видиш ли точно в деня преди сватбата си реших,че трябва да претърпя пълна промяна и взех,че си отрязах косата на прословутото каре.Не че не ми отива,напротив,харесвам се,но дългата коса страшно много ми липсва.
Можете да ме видите тук:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=256334
Паролата е 250508
Та,мисълта ми беше,че сега ми е влязла мухата в главата да  си сложа дълга коса.Ходих в МАГАМА-шефката е на мъжа ми приятелка,той я е лекувал и там ми казаха,че при този ми вид ще ми трябват 100 кичура за 800 лева.Ок,ще прежаля парите,но като разбрах колко голяма поддръжка изисква тая коса...всеки ден по няколко пъти да я мажа с нещо,да я разресвам...Бихте ли ми обяснили по-подробно от вашия опит,моля ви
И нещо,което ме притеснява-тази коса ще я усещам ли като своя?Да не я чувствам като чуждо тяло???Все пак ще ми я залепат и ще трае между 6-8 месеца....
Моля ви за максимални подробности!
Искам пак да съм с дълга коса Cry

# 199
Е, добре но къде да я намеря тази перукерка???  ThinkingАз не съм от София, така че ще бъда много благодарна ако някой ми даде координати на добра перукерка??? И все пак можете ли да ме ориентирате в цената на услугата, защото нямам идея колко може да струва и дали си заслужава???

# 200
Здравейте дългокоски Laughing
Искам да споделя, да се оплача и да поискам съвет Praynig
Аз много исках да си удължа косата въпреки че моята дълга около 15-20 см. под раменете. Първо си сложих два тройни реда по 60см. и стоеше страхотно, но нали все искам още и още реших да си сложа още една треса която е 50см.И така сега съм с два реда единия е шесторен, другия четворен  Embarassed... Вярвайте ми косато стои невероятно, първо защото е много гъста и плътна и второ защото тресите и моята коса са с различни дължини и стои взе едно е подстригана цялата стъпаловидно... случвало ми се е да не ми вярват че съм с треси Laughing... До тук всичко страхотно Peace Ноооо....... немога да Ви опиша колко много тежи... от известно време съм с постоянно главоболие ooooh! Напоследък започнах да ходя да ме сплитат на две рибени кости отстрани защото като ми опират плитните на раменете се намалява тежеста Rolling Eyes... амааа... така пък ми се губи ефекта от удължената коса...
И сега вече незнам какво да правя newsm78... притеснявам се дали ако започна да я разшивам и разделям няма да я направя нещо и се чудя дали пък ако все пак я разшия и я направя например на 3 или 4 реда няма да е по-добре... в смисъл повече да се разпредели тежеста Rolling Eyes
Дайте някакъв съвет моля Praynig

# 201
Е, добре но къде да я намеря тази перукерка???  ThinkingАз не съм от София, така че ще бъда много благодарна ако някой ми даде координати на добра перукерка??? И все пак можете ли да ме ориентирате в цената на услугата, защото нямам идея колко може да струва и дали си заслужава???

Какъв съвет без да знаем от къде си.И въпреки всичко пак може да не можем да помогнем.Разпитай из града си къде има перукерка.

# 202
Здравейте момичета,
до преди месец бях с коса почти до кръста-естествена,но видиш ли точно в деня преди сватбата си реших,че трябва да претърпя пълна промяна и взех,че си отрязах косата на прословутото каре.Не че не ми отива,напротив,харесвам се,но дългата коса страшно много ми липсва.
Можете да ме видите тук:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=256334
Паролата е 250508
Та,мисълта ми беше,че сега ми е влязла мухата в главата да  си сложа дълга коса.Ходих в МАГАМА-шефката е на мъжа ми приятелка,той я е лекувал и там ми казаха,че при този ми вид ще ми трябват 100 кичура за 800 лева.Ок,ще прежаля парите,но като разбрах колко голяма поддръжка изисква тая коса...всеки ден по няколко пъти да я мажа с нещо,да я разресвам...Бихте ли ми обяснили по-подробно от вашия опит,моля ви
И нещо,което ме притеснява-тази коса ще я усещам ли като своя?Да не я чувствам като чуждо тяло???Все пак ще ми я залепат и ще трае между 6-8 месеца....
Моля ви за максимални подробности!
Искам пак да съм с дълга коса Cry

Ани,да ти кажа първо и аз ,че си много сладка с карето!  bouquet
Значи аз и още едно момиче от тук сме с кичури от Магама.Аз си сложих 176 кичура преди 6мес.,искам да ти кажа че още в началото така свикнах с косата и не я усещах изобщо като чужда,даже напротив имах чувството че аз съм си я отгледала  Grinning Така ,че относно чувството,освен да се кефиш на резултата друго няма да усещаш!За поддръжката незнам кой ти е казал всеки ден мазане с нещо,изобщо не е така!Всеки ден само я разресваш иначе си я миеш с шампоан и балсам(които ще ти дадат от Магама)слагаш кристали и това е!Може 2 пъти в месеца и маска да ползваш,която замества балсама.Това е цялата философия,нищо по-специално!Аз и Славчето сме с Greath Lengths,страхотна е косата!Славчето сега си направи и поправката и нямаше никакъв проблем с нейната собствена коса(ако това те притеснява)и сега си сложи пак кичурите.Аз също този месец ще си направя поправката и веднага пак я слагам.Немога да си представя сега да съм без косата,така съм я приела и свикнала с нея!
Слагай смело,единственото задължително което трябва да и правиш е да я миеш с шампоана и балсама за удължена коса от Магама и да и слагаш кристали след измиването,другото си е пожелание,разни серуми,пяна и т.п. Hug
Надявам се и Славчето да се включи,може би не ти е видяла поста!СЛАВЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

# 203
Аз много исках да си удължа косата въпреки че моята дълга около 15-20 см. под раменете. Първо си сложих два тройни реда по 60см. и стоеше страхотно, но нали все искам още и още реших да си сложа още една треса която е 50см.И така сега съм с два реда единия е шесторен, другия четворен  Embarassed... Вярвайте ми косато стои невероятно, първо защото е много гъста и плътна и второ защото тресите и моята коса са с различни дължини и стои взе едно е подстригана цялата стъпаловидно... случвало ми се е да не ми вярват че съм с треси Laughing... До тук всичко страхотно Peace Ноооо....... немога да Ви опиша колко много тежи... от известно време съм с постоянно главоболие ooooh! Напоследък започнах да ходя да ме сплитат на две рибени кости отстрани защото като ми опират плитните на раменете се намалява тежеста Rolling Eyes... амааа... така пък ми се губи ефекта от удължената коса...
И сега вече незнам какво да правя newsm78... притеснявам се дали ако започна да я разшивам и разделям няма да я направя нещо и се чудя дали пък ако все пак я разшия и я направя например на 3 или 4 реда няма да е по-добре... в смисъл повече да се разпредели тежеста Rolling Eyes

Сложи си я на щипки. Аз съм с доста коса и не ме боли главата Simple Smile

# 204
djolii много ти благодаря за милите думи!
А би ли могла да ми пратиш снимка да те видя?
С колко дълга коса беше,когато си сложи удълженията?
На колко време я миеш?На колко време ходиш в салона?
Ох....извинявай ама искам да знам всичко Embarassed

# 205
ехоооо как стее Hug
мн работа + малката която вече яко беснее и нямам никво време да пиша
поздрави на руска и славчее  bouquet

# 206
prinzesata аз си взех щипките от Escape във Варна.Само, че цена не мога да ти кажа.

# 207
Весееее,айде бе къде се губиш.Наскоро се сещах за теб.Да ти е жива и здрава малката,да беснее детенцето.Вземи да пуснеш някоя по-новичка снимчица да я видим принцеската. Hug

anidimova Абсолютно подкрепям djolii за всичко ,което ти е казала.Аз нещо не можах да видя снимките ти,но карай.Няма да сгрешип да сложих косата.Само че нещо ме озадачи,как така 100кичура.По принцип винаги казват че 150 е е едно нормална бройка и почти задължителна.Аз след поправката вече съм със 180.Косата е страхотна,другият месец правя година с нея,все едно миналият ден съм я сложила.Нямам никаква сложна подръжка.Няма да се притесняваш.Ако има конкретни въпроси понеже аз наистина не знам какво да кажа,питай.

# 208

Сложи си я на щипки. Аз съм с доста коса и не ме боли главата Simple Smile

newsm78 Амиии... аз съм със щипки. Дори преди седмица сложих допълнителни уж за да ми се разпредели повече тежеста - горния ми е със 5 щипки, долния с 3  Rolling Eyes

# 209
Здравейте,от доста време ви чета,но за първи път пиша Hug,аз съм с удължена коса от 7 месеца,имам два реда обаче слагам само единия,така се харесвам повече и ми е по-лесно Laughing Интересува ме кои кристали за коса харесвате най-много,че нещо не сам много доволна от моите ,ползвам био фарма и фармавита Simple Smile ето малко малко снимки и от мен

Общи условия

Активация на акаунт