Удължаване на косата- 8

• 35 733
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
myrena пу пу че ти е хубава косичката.Блондинка си,ама се прикриваш а? Mr. GreenИ какви очи само.... Crazy Да ти кажа за кристалите,аз съм доволна най-много от Уна на Роланд,страхотни са.Не ги сменям за други.

# 211
лелеееееееееее колко много снимки пуснах Thinkingето една без косата
Heart Eyes

# 212
Благодаря ти!Косата ми е светло кестенява Embarassedиначе,от къде ги купуваш тези кристали?

# 213
Аз не съм от София,но знам,че там ги има в някакво магазинче за козметика на "Алабин".Сега и софиянки ще се включат да ти обяснят,ако не се сещат,или предложат друго място.

# 214
Мнооооооооооооооооого благодаря мила  bouquet   newsm10  love001приятна вечер ти пожелавам!

# 215
И на теб. Hug

# 216
Дългокоски,влизайте по-често в темата да оберете прахта и паяжините!
myrena благодаря за снимките,каква сладка мама сииииииии!  bouquet
Тук вече рядко се пускат снимки,даже и конкурса сега, пропадна поради липсата им! #Cussing outВземи си кристалите които Славчето ти препоръча и аз съм с тях и не ги сменям!

# 217
  • Mонтана
сигурно вси4ки са си свалили коси4ките,поне аз така направих.Толкова е горещо 4е не се издържа с тях.Simple Smile

# 218
Не я свалям за нищо.Даже най-обичам лятото да съм с коса.Не ми е топло с нея,не ми пречи.

# 219
 newsm10 абсолютно,и на мен изобщо не ми пречи,ако ми стане много топло я сплитам отзад даже и да нямам ластик стои,а иначе ако съм с мойта не става Hug Simple Smile

# 220
Не я свалям за нищо.Даже най-обичам лятото да съм с коса.Не ми е топло с нея,не ми пречи.

И аз така,свалям само за поправката за няколко часа и слагам пак,изобщо не ми пречи даже и за плажа и намерих цаката на кокче! Grinning

# 221
  • София
А като я носите на плажа, не се ли налага да се къпе по-често? newsm78. Щото аз моята я къпя след всеки плаж и се притеснявам, че ако и удължената така я къпя...ще се скапе за нула време Tired Иначе много ми се ще да си я нося и на плажа Rolling Eyes

# 222
Незнам дали някой има като моя проблем, но косата ми много запо4на да се заплита ... става на топка и много се наелектризира Cry...фризьора ми няма идея от какво е Rolling Eyes
На някоя от вас случвало ли и се е ? ... може би има някакви препарати които трябва да използвам, но незнам какви Rolling Eyes

# 223
Аз си нося косата на плажа Peace. Първия път се притесних, че може така да се заплете, че повече да не мога да я сложа, но се оказа че просто се начупва много приятно Peace Само че преди това сложих обилно количество балсам за коса без отмиване и на моята и на другата. След това задължително я измивам, но така или иначе не мога да си представя лятото да я измивам рядко Hug

# 224
Незнам дали някой има като моя проблем, но косата ми много запо4на да се заплита ... става на топка и много се наелектризира Cry...фризьора ми няма идея от какво е Rolling Eyes
На някоя от вас случвало ли и се е ? ... може би има някакви препарати които трябва да използвам, но незнам какви Rolling Eyes

Купи  си козметика за удължена коса - http://www.extend-bg.com/?p=cosmetics

И като начало и сложи 2 ампули от тези http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=70&products_id=335

Няма да имаш проблеми ако слагат 2 ампули веднъж месечно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт