Удължаване на косата- 8

• 35 744
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, безамонячна боя ще хване ли върху новата ми коса и дали ако не е безамонячна ще й стане нещо - да изгори, да се накъса? 

# 166
  • София
Моята коса пристигна  Party Изчакайте ме малко да пусна и аз къдрички  Praynig

DIDKA_87, чакаме снимчици.  Party

# 167
Моята коса миналото лято ми е сложиха с капси и ми излезна 100лв слагането (на 3 реда двойна коса),иначе ако не се лъжа в Пловдив - цената е 25лв на ред за слагане с капси.

# 168
Я ме светнете още нещо. За разликата между силиконовите капси и металните. Някъде из старите теми бях чела за силиконовите, че били по-добри. В салона ми предложиха метални и аз казах, че искам силиконови - но те казаха, че това се залепяло за кичура и после се махало само с киселина, докато при металните нямало химия и съответно са по-щадящи. Вие как мислите - някой наясно ли е с тези силиконови капси - на какво мязат и дали в салона са ми казали истината??? Като ще ми съдерат кожата, поне да остана с коса  newsm78

# 169
djolii  Аз не дочаках съботата и отидох още на другия ден във Варна. Simple Smile Много съм доволна от косата вече две седмици я нося.Къпах я и няма заплитания и такива неща.Много съм доволна! Grinning

# 170
djolii  Аз не дочаках съботата и отидох още на другия ден във Варна. Simple Smile Много съм доволна от косата вече две седмици я нося.Къпах я и няма заплитания и такива неща.Много съм доволна! Grinning

Браво!Честита да ти е и с много кеф да си я носиш!   Hug

# 171
Момичета, безамонячна боя ще хване ли върху новата ми коса и дали ако не е безамонячна ще й стане нещо - да изгори, да се накъса? 
Ако косата е естествена, ще бъде повлияна
точно толкова, колкото и твойта собствена коса  Peace

# 172
а удължаването на косата искам да ви кажа че най-добрият и неувреждаш метод е с клипсите, с които сами си слагате косата и в домашни условия. Имам една позната, работеше в един доста известен салон за красота, в който слагаха коси. Но там ги шиеха. Кофтито при шиенето е, че тресата с допълнителната коса тежи на твоята, а и се заплита, както и че всеки месец трябва да даваш по 50 лв за повдигане на редчетата. Същото това момиче започна работа в друг салон, в които косите са 100% естествени, едно момче ги внася от Турция. На пипане е мека като нашата (на главата ни ), от 1 треса 1м, стават 3 реда, които са 2ни и са по 60 см ( т.е. до дупето). Косата е 600 лв и аз лично съжалявам защо дадох 1200 лв в Магама, за тоя изкуственяк. Сега на половината цена имам уникална коса, която можете да боядисвате и да третирате като вашата, защото е 100% естествана, а не азатските боклуци, които ни пробутват навсякъде.
ако някоя от вас реши че си заслужава, ето ви icq-то ми: 317758374 и там вече ще ви дам телефона на мацката.

# 173
а удължаването на косата искам да ви кажа че най-добрият и неувреждаш метод е с клипсите, с които сами си слагате косата и в домашни условия. Имам една позната, работеше в един доста известен салон за красота, в който слагаха коси. Но там ги шиеха. Кофтито при шиенето е, че тресата с допълнителната коса тежи на твоята, а и се заплита, както и че всеки месец трябва да даваш по 50 лв за повдигане на редчетата. Същото това момиче започна работа в друг салон, в които косите са 100% естествени, едно момче ги внася от Турция. На пипане е мека като нашата (на главата ни ), от 1 треса 1м, стават 3 реда, които са 2ни и са по 60 см ( т.е. до дупето). Косата е 600 лв и аз лично съжалявам защо дадох 1200 лв в Магама, за тоя изкуственяк. Сега на половината цена имам уникална коса, която можете да боядисвате и да третирате като вашата, защото е 100% естествана, а не азатските боклуци, които ни пробутват навсякъде.
ако някоя от вас реши че си заслужава, ето ви icq-то ми: 317758374 и там вече ще ви дам телефона на мацката.

Бас държа, че се регистрира във форума да правиш реклама на въпросния салон. Успех!

# 174

Бас държа, че се регистрира във форума да правиш реклама на въпросния салон. Успех!

Абсолютно.Още одеве си го помислих,сега видях че и втората и публикация е такава. ooooh!

# 175
много грешите,не правя реклама на салона,но като чета как се възхищавате на коси , за които давате луди пари,а след това стават на кучешка топка,реших да дам  малко инфо което може да ви е полезно.В крайна сметка разбирам аз да продавам косата или да държа салона,но просто съм доволна от обслужването.Да, фризьорката ми е супер симпатична т.к от  септември мин.година все при нея се правя.Никого не задължавам да купува,а давам мнение,т.к вече се опарих от Магама,а една приятелка изрева от Дима стил.

# 176
много грешите,не правя реклама на салона,но като чета как се възхищавате на коси , за които давате луди пари,а след това стават на кучешка топка,реших да дам  малко инфо което може да ви е полезно.В крайна сметка разбирам аз да продавам косата или да държа салона,но просто съм доволна от обслужването.Да, фризьорката ми е супер симпатична т.к от  септември мин.година все при нея се правя.Никого не задължавам да купува,а давам мнение,т.к вече се опарих от Магама,а една приятелка изрева от Дима стил.

Аз съм с коса на Магама,така че мн добре знам дали е качествена или не.И знам моята в какво състояние е,понеже и поправки си правя.Айде като не разбираш,недей да говориш.Ставала на топка. ooooh!Аман от разбирачи тука.

# 177
много жалко че нямам снимка,за да видиш на какво приличах точно след 2 измивания с прикачената коса

# 178
Ами виж,аз предпочитам да вярвам на себе си и на другите които съм пратила там.Очаквам и другото момиче да се включи да ти каже.Дори и тя спечели конкурса тук за удължена коса,точно с коса от Магама.

# 179
ок.вие говорите че сте доволни,аз казвам че не съм.Явно съм карък и съм попаднала на азиацка коса,а не на европейска.За мен е важно че изгорях с доста пари и 2ри път нямам намерение да ходя там,за каквото и да е било

Общи условия

Активация на акаунт