Удължаване на косата- 8

• 35 742
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Там няма азиаТСки коси между другото.Дори и да искаш,не предлагат. Wink

# 181
знам че азиаТСките се оплитат, а европейските не и затова предполагам че моята е такава.

# 182
Ами виж,по принцип да,но ако и ти не се грижиш  както трябва за косата си,е много вероятно това да се случи.

# 183
ако под грижи разбираш миене с професионални шампоани и маски,слагане на храна за коса и кристали и какви ли още не  глупости,всичко това съм го правила.Аз лично не съм доволна от loreal и затова съм си купила всичко от серията за коса на kleral system.

# 184
Ами това,също косата да се мие по начина по който ти кажат там,да няма определени движения,за да не се степва.Да си слагаш балсам,под шампоана.Да използваш продукти без протеини.Да използваш само определени кристали,защото от някои косата се заплита.Да не я решеш мокра и още много такива неща.

# 185
това ми е ясно т.к и преди съм била с коса и то от Excellent style и бях много доволна от косата,но сега ми поискаха 1500 и прецених 4е 1200 е по изгодно.

# 186
това ми е ясно т.к и преди съм била с коса и то от Excellent style и бях много доволна от косата,но сега ми поискаха 1500 и прецених 4е 1200 е по изгодно.

Ти кога си слагала косата в Магама?

# 187
ако не се лъжа беше преди 1 година.една мацка ми каза че имала позната в magama  и щяла да ми даде същата коса която исках от Excellent за 1200лв.

# 188
ако не се лъжа беше преди 1 година.една мацка ми каза че имала позната в magama  и щяла да ми даде същата коса която исках от Excellent за 1200лв.

Ами тази позната те е излъгала общо взето.Косата която преди една година е струвала 1200лв,я Екселънт стайл не я предлагат. Wink Както и да е,станаха ми ясни някои неща.А с коса на кичури ли беше ?

# 189
бях на треси и мн се колебаех за дължината,като се има предвид че за 45 см (2 реда) ми искаха 700 лв.И реших че 55 см за 1200лв (3 реда) ще ,ми е по изгодно ,но явно съм се излъгала отново.важното е че сега съм доволна от косата си

# 190
бях на треси и мн се колебаех за дължината,като се има предвид че за 45 см (2 реда) ми искаха 700 лв.И реших че 55 см за 1200лв (3 реда) ще ,ми е по изгодно ,но явно съм се излъгала отново.важното е че сега съм доволна от косата си

Магама треси много трудно слагат,те са против тоя метод.Същевремнно Екселънт стайл не слагат на кичури,могат само да ти направят поправка,но самите не предлагат такава коса.Освен това,1200лв преди една година струваха косите на кичури и то на Great Lengths(пак такава дължина),а тресите винаги са били много по-малко.Едно заради косата,и второ заради метода на слагане,който при коса на кичури е много по-сложен и отнемащ време.Както и да е,радвай се на косата си сега.Аз не вярвам.

# 191
Ето ме,имах проблем с компа от няколко дни!
Та да кажа на  mims2003 ,че съм на същото мнение за Магама като Славчето.Моята коса също е от там сложих я преди 6 мес и не е мръднала,съсвем същата си е каквато беше при слагането,гладка и без грам уплитане.Платих скъпо за нея,но наистина си заслужаваше,страшно съм доволна и мисля че ще изкарам няколко години с нея,като съответно си правя само поправки през 6 мес щото е на кичури.Незнам ти каква коса си си сложила там,ние със Славчето сме с Greath Lengths, тя е от най-скъпите коси и е страхотна.Смело мога да кажа в случая ,че на мен скъпото ми излезе ефтино! Simple Smile

# 192
Момичета можете ли да ми кажете някоя маша за по-едри букли? newsm78

# 193
  • Варна
Мацки ще ми каже ли някой от къде да си купя клипси във Варна.Подариха на дъщеря ми коса обаче е без щипки а където и да питах в магазин ме гледат странна.........

# 194
Добре,защо викате на тия щипки клипси? Rolling EyesТака няма да ги има със сигурност.Има капси,които са съвсем друго,а това което ти трябва щипки.В един сайт ги продаваха,а във Варна просто мини през няколко салона в който се занимават с удължаване на коса.

Общи условия

Активация на акаунт