Изкуство с мъниста

• 87 459
  • 493
  •   1
Отговори
# 375
# 376
cveti -ani, КРЕСЛА,  показали сте едни красоти,човек не може да се нагледа. Невероятни сте smile3501 newsm10

# 377
Момичета, чудесни дръвчета правите!
Браво на всички!

# 378
Здравейте,най-накрая и аз да се престраша да напиша нещичко.По дръвчетата от мъниста ме запали мойта сестра от която научих доста неща.Доста често влизам в този форум,но досега само четях вашите интересни писания.Бих искала вече ида участвам в тях.По-нататък ще се опитам да ви покажа някои мои дръвчета, но първо да се науча как става качването........

# 379
момичета, нищо по различно от това което до момента е казано по напред в темата - Гипс с С200, равни количества Последнито го правих с гипс сатен и съм по-доволна Съхне по бавно и е  бял  на цвят Слагам няколко пласта Всеки следващ е когато първият изсъхне добре Изтеглям го от долу нагоре на криви ивици После акрилна боя и лак Това е
Ама като гледам и вие се справяте много добре Секурата на Тиана много ми хареса
Сега правя хортензия като е готова ще ви я покажа
'
Това,че трябва да са равни количества не го знаех newsm78А тайната май ще е в изтеглянето Rolling Eyes
Цвети-ан,Кресла,Тиана,много добре сте се справили Peace
Руми,добре дошла Simple SmileЧакаме снимки Sunglasses

# 380
браво руми, крайно време беше Чакаме снимки
За качването - регистрирай се в http://www.snimka.bg/ и от там е лесно Ако нещо не стане насреща съм

# 381
Момичета ,помагайте,не мога да се регистрирам в snimka.bg и да си кача снимкител
.Имате ли идея защо???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 382
# 383
Добре че имаме подрастващи деца.Без тях съм загубена........но така или иначе вече ме регистрираха ,качиха ми снимките...... и приятно гледане........ Peace

# 384
Нямам време, но не мога да не се включа.

За момичета които плетат украшения, в магазините за конци има специални силиконови конци(изглежда като конец, но  е нещо средно между силиконова нишко и конец) и игли които също специално за мъниста, трябва само да питате, ако някой има интерес мога да снима и да покажа, с тях се работи много лесно и  нещата които правите стават стабилни и трайни.И да не забрави да ме почерпите с кафе Mr. Green.

# 385
Руми, албума ти е личен и не позволява разглеждане. Влез си в акаунта и има опция - личен, публичен... дай му публичен.

dyffi , благодаря!

# 386
Нямам време, но не мога да не се включа.

За момичета които плетат украшения, в магазините за конци има специални силиконови конци(изглежда като конец, но  е нещо средно между силиконова нишко и конец) и игли които също специално за мъниста, трябва само да питате, ако някой има интерес мога да снима и да покажа, с тях се работи много лесно и  нещата които правите стават стабилни и трайни.И да не забрави да ме почерпите с кафе Mr. Green.
Покажи моля снимки.
кафенце непременно Simple Smile

# 387
Търсих линка за триизмерните звезди... - не можах да го намеря  Embarassed. Случайно на някой да му е под ръка? Blush

# 388
Търсих линка за триизмерните звезди... - не можах да го намеря  Embarassed. Случайно на някой да му е под ръка? Blush

Рових, но не можах да изнамеря схемата... Sad
Десито дали няма да я сподели Thinking
Поздравления на всички - страхотни красоти
  bouquet  bouquet  bouquet

от мен - нищо ново - само едно верижката на едно часовниче, ама то си беше поръчка и си отиде по предназначение - без снимка, естествено Embarassed

# 389
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
направих си преди няколко дни едно елементарно бижу Blush

може да се носи дълго, може и на 2 ред по врата.
за жалост мъжът ми е лош фотограф и няма снимки на модела Mr. Green

въпрос за този силиконов конец:
днес ходих да го търся, предложиха ми един прозрачен, но той беше 100% полиамид newsm78
това ли е или е друг конец?

и аз търся една схема...
за това.... newsm78 как се реди?

Общи условия

Активация на акаунт