Магазин Jumbo - работно време

• 396 407
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
# 136
А голям и качествен мечо Пух има ли?

# 137
  • София
А първият  магазин на бул. "България" работи ли още?

# 138
  • София
А първият  магазин на бул. "България" работи ли още?
Да, работят.
А искам да питам, че сега видях адрес на  Джъмбо в Малинова долина, дали работят вече или все още не е отворен магазина.

# 139
  • София
Благодаря!  Hug

# 140
Здравейте,
знаете ли в Джъмбо дали продават пластмасови или дървени масички със столчета?

# 141
Здравейте,
знаете ли в Джъмбо дали продават пластмасови или дървени масички със столчета?
Да, има и двата варианта!

# 142
А има ли Нърф - комплекта за двама и на каква цена?

# 143
Вчера ходихме в Джъмбо- Люлин.... направи ми впечатление че асортимента на играчките е доста по-беден от този на бул България и някак си... не ми хареса, прилича ми повече на магазин за левче.

# 144
  • На земята
Здравейте! Интересува ме дали в Джъмбо продават кракомобилчета на Мони? Наистина ще съм ви благодарна, защото се разкарвам от друг град и да знам има ли смисъл.

# 145
  • София
Вчера ходихме в Джъмбо- Люлин.... направи ми впечатление че асортимента на играчките е доста по-беден от този на бул България и някак си... не ми хареса, прилича ми повече на магазин за левче.

Напълно подкрепям това мнение. Магазин "за левче", ама светъл и подреден.

# 146
Сигурно ще ви се стори смешно, но така и не открих нищо в нета - някой може ли да даде приблизително поне точните адреси на всички магазини Джъмбо?
Уж имат претенции, а един сайт нямат като света поне с адресите на магазините и работното им време  Crossing Arms Twisted Evil

# 147
  • На земята
Аз пък не съм съгласна, че е магазин за левче. Има страшно много артикули на различни цени. Има хубави маркови играчки и по-евтини съответно. Тази година купих от там за рождения ден на сина ми няколко играчки на Фишър Прайс, които бяха с по 10-15лв. по-евтини от всеки друг магазин. Сега за Коледа пак ще пазарувам от там. Магазинът е огромен, но ако си търсите например музикално воланче, ще ги видите на едно място от всички марки, които предлагат и на различни цени. Поне в този на бул. България беше така, надявам се и на Ботевградско шосе да е така.

# 148
Лени, месец декември е доста неподходящ за посещение в Джъмбо. Peace
Придобивките не си заслужават блъсканицата и опашките по касите.

# 149
Люлин, макар и да съм съгласна с теб продължавам да моля за ориентир - поне номер на Ботевградско шосе и ако е открит в Малинова долина също - предполагам, че на България ще е най-големия фраш, а Люлин ми е много далеч.

Общи условия

Активация на акаунт