Магазин Jumbo - работно време

• 396 386
  • 261
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Магазинът на "Ботевградско шосе" е малко след детелината с Околовръстното. От лявата страна на "Ботевградско", ако излизаш от София.

# 151
Люлин, макар и да съм съгласна с теб продължавам да моля за ориентир - поне номер на Ботевградско шосе и ако е открит в Малинова долина също - предполагам, че на България ще е най-големия фраш, а Люлин ми е много далеч.
кв. Малинова Долина, ул.Четири 33

бул. България 51

бул. Ботевградско шосе №525

# 152
Кажете ми работно време.  Hug

# 153
Работното врем на магазина в София е
от понеделник до събота включително от 10,00 до 21,00 часа
в неделя от 10,00 до 20,00 часа

# 154
Камелия Hug Златна си!!!   bouquet
Благодаря ти!  bouquet

# 155
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Люлин, макар и да съм съгласна с теб продължавам да моля за ориентир - поне номер на Ботевградско шосе и ако е открит в Малинова долина също - предполагам, че на България ще е най-големия фраш, а Люлин ми е много далеч.
кв. Малинова Долина, ул.Четири 33

бул. България 51

бул. Ботевградско шосе №525

В Малинова долина няма магазин Джъмбо

# 156
Една приятелка ми каза, че имало открит магазин в Люлин след караулката, къде по точно се намира преди или след Метро магазина?

# 157
Нещо...ужаааааасно беше вчера на бул. България. Сякаш...Коледа е УТРЕ! ooooh!

Цените също са ужасни, просто, нали, ден година храни. Че и боклуци.

# 158
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Една приятелка ми каза, че имало открит магазин в Люлин след караулката, къде по точно се намира преди или след Метро магазина?

След караулката в посока Метро, след магазина на Горение.

# 159
Здравейте,бих желал да попитам,някой случайно знае ли дали в ДЖЪМБО има плюшени играчки под формата на СКАКАЛЕЦ или пъзел който картинката да е скакалец Simple Smile Малко нестандартно,но аз наистина много искам да намеря тези 2 неща или поне едното от тях..Важно е,ако някой знае моля да ми каже и също така,ако там няма дали някаде другаде може да ми каже където има? Но държа да поясна,че трябва да си личи ,че е скакалец Simple Smile

До 12ти,трябва да имам едно от гореспоменатите :< Помощ... :/

# 160
  • София
Намери една читава снимка на скакалец-каквато те устройва. В "Ориндж" на "Граф Игнатиев" ще ти направят от нея пъзел. Занеси я на флашка или диск. Там ще я разпечатат на картон и ще я направят на парченца-колкото избереш. Предполагам, че същата услуга я предлагат и другаде, но аз знам за това място.  Peace

# 161
Намери една читава снимка на скакалец-каквато те устройва. В "Ориндж" на "Граф Игнатиев" ще ти направят от нея пъзел. Занеси я на флашка или диск. Там ще я разпечатат на картон и ще я направят на парченца-колкото избереш. Предполагам, че същата услуга я предлагат и другаде, но аз знам за това място.  Peace
Благодаря ти,но...някаде в Пловдив ако е възможно,или по-поръчка ако трябва и да ми го доставят..

# 162
Намери една читава снимка на скакалец-каквато те устройва. В "Ориндж" на "Граф Игнатиев" ще ти направят от нея пъзел. Занеси я на флашка или диск. Там ще я разпечатат на картон и ще я направят на парченца-колкото избереш. Предполагам, че същата услуга я предлагат и другаде, но аз знам за това място.  Peace
Благодаря ти,но...някаде в Пловдив ако е възможно,или по-поръчка ако трябва и да ми го доставят..
http://podarac.com/?page_id=136
http://www.unikalni-podaraci.com/puzzle.html
http://www.vashiat-podarak.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=11
http://www.phototreyman.com/photogifts/category.php?id_category= … amp;orderway=desc

# 163
Помагайте -има ли в Джамбо розови ролери 38 номер и каква цена са.

# 164
  • София
Нещо...ужаааааасно беше вчера на бул. България. Сякаш...Коледа е УТРЕ! ooooh!

Цените също са ужасни, просто, нали, ден година храни. Че и боклуци.

Ние ходихме в събота в Джъмбо, близо до Богров. Не ми се стори скъпо -  взех инструменти за 11 лв, а на други места същите са за по 20 лв и взех и още куп подаръци. И там беше много пълно, бяха свършили количките, но там не може да стане такава бутаница като на бул. България.

Общи условия

Активация на акаунт