Магазин Jumbo - работно време

• 396 187
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
  • където си пожелая...даааа...
В България за сега Софийския е единствен. В момента се довършва магазина в Пловдив, който трябва да отвори до края на годината. В Гърция магазините са около 40, като най-близкия е на границата, при Кулата.
Дейзи, а случайно да знаеш къде точно в Пловдив ще бъде Embarassed? Grinning

Пазарджишко шосе до Метро 2
Страхотна си Heart Eyes! Благодаря ти  bouquet!

# 76
Здравейте днес за първи път посетих магазина.Разгледах го набързо и има изключително много неща , на справедливи цени.Лошото е ,че имаше повече бебешки работи и почти нищо за 4-5 годишни /моето дете е на толкова/. Но поне си накупих дреболийки за дома  Party . Бях там към 10 часа сутринта и в магазина нямаше почти никакви клиенти ... Приятно пазаруване на всички  Flutter

# 77
Магазин Джъмбо е много злеее  Sick Вече 10 пъти сигурно ходя И УВИ ВИНАГИ ВСИЧКИ СТОКИ СА СИ ЕДНИ И СЪЩИ - НЯМА НИЩО НОВО!!!!! Отвратителен и тъп магазин! #Cussing out

# 78
  • Пловдив
Магазин Джъмбо е много злеее  Sick Вече 10 пъти сигурно ходя И УВИ ВИНАГИ ВСИЧКИ СТОКИ СА СИ ЕДНИ И СЪЩИ - НЯМА НИЩО НОВО!!!!! Отвратителен и тъп магазин! #Cussing out
Явно не е толкова "Отвратителен и тъп магазин", щом като си го посетила толкова пъти.
От познати съм чувала само хубави неща за този магазин, точно обратното - говорили са ми за огромно разнообразие от стоки. Радвам се, че вече и в Пловдив ще има такъв магазин, който с удоволствие бих посетила повече от 10 пъти.  Wink

# 79
kolko struvat ne6tata ottam - skapi li sa ili sa evtini , pls kajete mi spe6nooo!!! Tired #Cussing out

# 80
kolko struvat ne6tata ottam - skapi li sa ili sa evtini , pls kajete mi spe6nooo!!! Tired #Cussing out

Shocked newsm78 Thinking

# 81
hahaha Joy
Сори за спама ама не се сдържах.

# 82
честно казано скъпички са си нещата   но може да си купиш моливи те са евтини  Joy
и аз не се сдържах

# 83
tarsq telefona na antonio bogdanov ot Jumbo mnogo vi molq kajete mi go ako nqkoi go znae blagodarq predvaritelno Simple SmileSimple Smile

# 84
  • варненка от София
tarsq telefona na antonio bogdanov ot Jumbo mnogo vi molq kajete mi go ako nqkoi go znae blagodarq predvaritelno Simple SmileSimple Smile

Хих, Антонио факалдо. И аз го обичам тоя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Съжалявам, ама имам само номерчето на Цуца касиерката  Twisted Evil

Аз пък Ептен не се стърпях  Flutter

# 85
  • където си пожелая...даааа...
Явно не е толкова "Отвратителен и тъп магазин", щом като си го посетила толкова пъти.
От познати съм чувала само хубави неща за този магазин, точно обратното - говорили са ми за огромно разнообразие от стоки. Радвам се, че вече и в Пловдив ще има такъв магазин, който с удоволствие бих посетила повече от 10 пъти.  Wink

Някой знае ли кога ще отовори този магазин в Пловдив, че аз нещо съм изпуснала тази новина Blush? Нали става въпрос за магазина до новото МЕТРО на Пазарджишко шосе?

# 86
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Магазина в Пловдив е отворен от 26.11.2009 г.

# 87
  • Видин
Няма ли сайт този магазин??????????????????

# 88
  • до Пловдив
Няма ли сайт този магазин??????????????????
има но е на гръцки
за съжаление все още няма на български сайт

# 89
  • Пловдив
А виждали ли сте в Джъмбо бейби борн с пеещото гърне  http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5648    и на каква цена

Общи условия

Активация на акаунт