Магазин Jumbo - работно време

• 396 177
  • 261
  •   1
Отговори
# 60
моля ви дайте ми някакъв телефон за връзка с този магазин или ако имат сайт на български тук има някакъв тел. 9580340 това ли е телефона в магазина

# 61
Къде се намира точно магазина в София?

# 62
Kak mojaha da sa4inqt tolkova bezmislena i glupava reklama na tozi magazin... Kakmojaha da zapi6at tozi piqnica deto gra4i i prepqva v kompaniqta na muzika napodobqva6ta sirtaki!!!Predi6nata reklama be6e dosta po-dobre ot tazi!!!UJAS!!!Smenete si reklamata....za va6e dobro e!!!!

# 63
magazina se namira blizo do boqna to4no do bilata napisan e s golemi bykvi (imeto my)
dano da sum vi bila polezna!!!

# 64
Къде се намира точно магазина в София?
На бул."България", между бул"Г.Делчев" и бул"Т. Каблешков", вляво по посока Бояна.Трамваи 1, 7 и 17, а случай, че не си с кола.

# 65
# 66
# 67
Някой може ли да ми даде сайт на магазин Джъмбо, че ми е доста далече само за разходка. Те не откриха ли нов магазин близо до Кулата? newsm78
Ами магазина им на Кулата-Промахон е по-стар от този в София, а и многоо по-голям от този в София! Но като цяло този магазин е от рода на всичко за левче и всичко за евро! Само китайски евтинджоси!

# 68
Може да са китайски евтинджоси,но по-добре за без пари отколкото в другите магазини за 10-20 и нагоре цени за същите неща. Който има пари ясно,че ще си купи маркови,но и нашите деца трябва да се обличат и да си играят Sad
аз искам да проверя дали знаете ще работи ли в неделя 19-и май се пада преди 22.09.?

# 69
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Може да са китайски евтинджоси,но по-добре за без пари отколкото в другите магазини за 10-20 и нагоре цени за същите неща. Който има пари ясно,че ще си купи маркови,но и нашите деца трябва да се обличат и да си играят Sad
аз искам да проверя дали знаете ще работи ли в неделя 19-и май се пада преди 22.09.?

Магазина в София ли? Той почива само на първи януари.

# 70
А други има ли? Извинявам се ,но не успях да дочета темата  Embarassed В нета няма никакво инфо.

# 71
В България за сега Софийския е единствен. В момента се довършва магазина в Пловдив, който трябва да отвори до края на годината. В Гърция магазините са около 40, като най-близкия е на границата, при Кулата.

# 72
Благодаря много Simple Smile
И пловдивския ни е далеко Sad Много се надявах в новия плевенски МОЛ да има,уж казват,че ще е много голям,но може би нямат такава политика,а имат само самостоятелни магазини.

# 73
  • където си пожелая...даааа...
В България за сега Софийския е единствен. В момента се довършва магазина в Пловдив, който трябва да отвори до края на годината. В Гърция магазините са около 40, като най-близкия е на границата, при Кулата.
Дейзи, а случайно да знаеш къде точно в Пловдив ще бъде Embarassed? Grinning

# 74
Дейзи, а случайно да знаеш къде точно в Пловдив ще бъде Embarassed? Grinning

Пазарджишко шосе до Метро 2

Общи условия

Активация на акаунт