Магазин Jumbo - работно време

• 396 416
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Ако някой знае - на 30ти и 31ви декември дали ще работи Джъмбо, аз ходя на този в Люлин. Че имат много хубави пластмасови чаши със столче, като за шампанско, мн сполучливо, защото ние навънка ще празнуваме и не ми се ще да нося стъклени чаши Simple Smile И естествено ще взема конфети.

# 181
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте! Ако някой знае - на 30ти и 31ви декември дали ще работи Джъмбо, аз ходя на този в Люлин. Че имат много хубави пластмасови чаши със столче, като за шампанско, мн сполучливо, защото ние навънка ще празнуваме и не ми се ще да нося стъклени чаши Simple Smile И естествено ще взема конфети.

Ще работят с нормално работно време. Почивен ден 01.01.2011

# 182
ДейзиГ , благодаря!

# 183
Мацки, как са цените в Джъмбо на продуктите Чико? Помня, че в началото бяха по-евтини от другите места.  bouquet

# 184
намерих малко инфо в фейсбука като техен сайт магазини JUMBO

# 185
  • до Пловдив
дай линк ако може

# 186
  • София
Търсачката работи.
Търси "магазини JUMBO".
Тук линкът нещо не се получава. Излиза ето това:  http://www.facebook.com/#!/pages/magazini-JUMBO/183572314987691  Confused

# 187
  • Пловдив
Мами,някой да е подменял детска дреха,но без касов бон newsm78 дали ще мога?Искам да взема по-голям размер!

# 188
  • София
надали, то там и с касов бон май трудно минават подмените и връщанията, без пък съвсем.

# 189
  • у дома
Може ли някой ,който ходи скоро до Джъмбо да ми провери има ли салфетки,чашки,чинийки и парти артикули на тема Батман   bouquet   bouquet   bouquet

# 190
  • Абсурдистан
Може ли някой ,който ходи скоро до Джъмбо да ми провери има ли салфетки,чашки,чинийки и парти артикули на тема Батман   bouquet   bouquet   bouquet

Има, Светле!

# 191
Момичета, гледах в jobs-а обява за позиция от магазин Jumbo в гр. Варна.
Имате ли идея дали ще откриват, къде и кога Simple Smile?

# 192
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, гледах в jobs-а обява за позиция от магазин Jumbo в гр. Варна.
Имате ли идея дали ще откриват, къде и кога Simple Smile?

Да, по план юни, но зависи от това кога ще е готова сградата. Ще се намира около Метро

# 193
  • ВАРНА
Здравейте имат ли сайт,ако някой има някаква брошура моля да провери

# 194
  • София
не, бг сайт няма.
то и брошури няма.

Общи условия

Активация на акаунт