Магазин Jumbo - работно време

• 396 180
  • 261
  •   1
Отговори
# 45
Jumbo e nai - yjasniq magazin!!! ne stiga che s moite priqtelki poharchihme 10 leva za da otidem da si kupim znachki ami i ne ni pusnaha zashtoto ne sme na 16 a na 13!!! vse pak tova ne e li detski magazin , zashto ne puskat deca??? nqma da im otkradna skupite znachki!!! nie otivame tam s pari-da kupuvame , a ne da kradem!!!
NIKOGA POVECHE NQMA DA STUPA TAM!!!

# 46
Здравейте,
Извинявам се, че се повтарям, но магазина от 10 или от 9 сутринта работи - видях няколко различни поста -  а ние сме ранобудни:)
Мерси

# 47
  • София
Точно от 10. Висяла съм отвън с детето на един вятър.

# 48
  • София
Да питам и аз някой има ли идея за рекламации?
Днес си купих една ваза от там. Не я огледах подробно (моя грешка) и после видях че два от ъглите на дъното са пробити  Shocked

Иначе магазина много ми хареса и е в пъти по-евтин в сравнение с всички останали магазини с подобни стоки!

# 49
От 10.И аз веднъж висях на един студ отвън.

# 50
Да питам и аз някой има ли идея за рекламации?
Днес си купих една ваза от там. Не я огледах подробно (моя грешка) и после видях че два от ъглите на дъното са пробити  Shocked

Иначе магазина много ми хареса и е в пъти по-евтин в сравнение с всички останали магазини с подобни стоки!

нямаш проблем с рекламациите, само носиш стоката и касовата бележка на щанда с/у касите.

За цените не съм много съгласна, т.е.- не всичко е евтино, ама хич Peace

# 51
  • София
Привет,
Искаме да си купим разни "играчки" от типа на фризби , бумеранг, шахматна дъска и т.н. - предлагат ли се такива неща в Джумбо (или другаде) - на поносими цени и качество Simple Smile
Благодаря Simple Smile

# 52
искам да попитам знае ли някой?Магазин  Jumbo  на границата с Гърция какво е работното време? newsm78

# 53
Здравейте, аз също се интересувам магазин Jumbo в Гърция с какво работна време е и най-вече дали ще работи на Великден, по точно на 18 април (събота). Благодаря предварително!

# 54
искам да попитам знае ли някой?Магазин  Jumbo  на границата с Гърция какво е работното време? newsm78
А къде се намира и като този на България ли е?

# 55
  • София
за работното време и аз мисля , че е от 10 часа.
За цените купихме за Коледа на Оги писта с коли за 59 лв, а в хиполенд беше за 110 лв точно същата и на същата марка.
Люлка на Фишер прайс 149 лв, а на други места е по 200 лв.
...

# 56
за работното време и аз мисля , че е от 10 часа.
За цените купихме за Коледа на Оги писта с коли за 59 лв, а в хиполенд беше за 110 лв точно същата и на същата марка.
Люлка на Фишер прайс 149 лв, а на други места е по 200 лв.
...

Здравей valia_m , би ли споделила за коя точно люлка става въпрос на Фишер Прайс , ако може да пратиш снимка

# 57
Здравейте!Понеже синът ми много се запалих по тези фингър байкове и и скам да питам,дали във джъмбо има такива  newsm78 Питам ви защото дочух че във джъмбо във солу нимало та си мислех да не би и тук да има  Simple Smile Ще се радвам много на бърз отговор  Hug [по възможност до утре  Simple Smile ]

# 58
Ако сте служител в jumbo "Джамбо ЕС-Б"ЕООД и сте недоволен или пък правата са ви нарушени , на следният адрес ,може да получите безплатна консултация или помощ.Ако сте напуснал служител и сте били неправомерно уволнени свържете се с нас. http://mneniajumbo.dir.bg

# 59
В "Джъмбо" избягвам да ходя, винаги става някой проблем.
Последният път обаче ми направи впечатление, че по уредбата на магазина информираха за променения начин на приемане на рекламациите в магазина.
Гледайте си гърба на касовите бележки, там го пише същото!

Рекламация на дефектни стоки - само в неделя следобед!  Joy Joy Joy
През дните от седмицата не може!
Аз не смея да си помисля какво мисли КТЗП по въпроса.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт