Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво обсъждат хората в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво обсъждат хората в публикациите?
В публикациите хората обсъждат бременността и свързаните с нея преживявания. Те споделят своя опит, като например наддаване на тегло, поява на стрии, проблеми със съня, главоболие и подуване. Те също така предоставят информация за кремове за гърди, киселини в стомаха, лекарства и подготовката за болницата.
-
Какви са стриите и как можем да се справим с тях?
-
Какви са препоръките за кремове за гърди и какво е мнението за Lansinoh и Purélan?

.
.
).
), 140/70 било на таня леглото, вчера го мерих
тя сега е 104-105см висока и си е съвсем ок вътре, не й е тясно 
и както е тръгнало ще замина рано-рано за софия да си полежа пак в майчин дом
и докато не стана да се разходя да ми се върнат стомашните сокове пак в стомаха, не минава 

за сега се разминавам...имам си разкритие и родови контракций / побърках го мъжо ама да види на мен кво ми е/ ,но плацентата още не е зряла и ще опитаме да задържим бебка колкото може повече. За капак сменях наблюдаващ лекар в последния момента и ми сервираха ,че бебето е едва около 2 кг , а всички / дори и Марков каза че в 31 седмица е 1600 и върви едро/ казваха че ще е голямо...лъжци
.

Стискаме палци да е всичко наред!
, ама има врата
! А този ситен прах дето се сипе при къртене е най-ужасната мръсотия. Прониква навсякъде. От 11 ч. сутринта чистя и вече влизам да се къпя. Ама много ми е трудно вече с чистенето