А за това че едната гърда е по празна от другата и аз съм така и за сега докато ми се регулират давам на папкане и от двете ,също си взех този чай за кърмачки на Хип да видим дали има ефект от него
Вие как мислите 
Единствените допуснати 'мъже' бяха момченце на 5 годинки и още едно момченце на 7 месеца и племеника ми разбира се. 
Ами ще се пробвам един ден да изкарам само на мляко , в което има "достатъчно" вода и да видя колко ще ми издържи организма и кога ще се обезводня
Не съм съгласна с тези американски тертипи на гледане ...Ама всеки си има право на мнение. Но не можеш да спазваш ритуала с обличането: "колкото дрехи на тебе, толкоз и на детето ( или с една повече/по-малко ) , а в следващия момент да го лишаваш от течност, която в много случаи е жизненоважна....И тук ще ви спестя историята на една позната, която си беше обезводнила детенцето, заради "подобренията" в някои книги и форуми .Това е само Моето мнение, което не налагам на друг... 

, но с чистенето и кърмата отминало...
Щом детенце се заоглежда с отворена устичка и веднага е на гърдата. Даже не чакам да се разреве. Моята ламичка суче: а)когато е гладна, б)когато е жадна, в)когато е неспокойна; г)когато иска да заспи; д)когато просто иска при мама