Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Владо, какви са тези коментари за секс с кукли и сенките зад носа?
Какво представлява клавиатура БДС?
Какво е MySpace и защо да се сприятеляваме с момиче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Владо, какви са тези коментари за секс с кукли и сенките зад носа?
Тези изрази се отнасят до коментари, направени във връзка с клип с участието на Вулева, която е обект на разговор във форума. Владо вероятно е участник в клипа, а изразите за секс с кукли и сенките зад носа са част от коментарите на форума относно визуалния облик и изпълнението на Вулева в споменатия клип.
-
Какво представлява клавиатура БДС?
-
Какво е MySpace и защо да се сприятеляваме с момиче?
-
Какво означава "кезебератунга"?
-
Как прекарахме страхотно в България миналата година, че тази година няма да ходим там?
.
Голямата дъщеря е 2 седмици по-малка от Симона, малката е на 4 месеца и сега трето бебе. Тия хора други хобита нямат ли - незнам!
отживелица.
и не че не си обичам родината ама не се живее с такива хора! Не знам може би някой ден ще ми е мъчно, но за сега само чакам да замина!
Или поне да беше нещо по-радващо очото 
Аz теzи дни Ще вzема да иzгледам едно предаване или поне откъси, та да добия представа, че съм иzостанала с материала 
не знам как го правят тези хора
Тук не става въпрос за пари. Купон да има, обичам да ми е лудница.