Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 698
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, Вечерница, довечера ще се изтипосам. Мисля, че е супер този блог. Някак всички ставаме от плът и кръв.

# 151
Хей сладурани!
Порових в нета и видях количката дето взехме:
http://www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=6J12SL … &CategoryID=2
Мисля, че е тази даже е подобен десен.
И аз най-после се метнах в блога.  Mr. Green Изтипосах се най-отпред.  Hug
Мирка, моя мъж също досега не е успял да дойде на нито едно от наблюденията на бебето, но за последната морфология ще му мрънкам много.   Crossing Arms

# 152
Ама вие много сте изписали през почивните дни.
Само се записвам и започвам да ви чета Simple Smile

# 153
Ехоооо, мами... Hug
Иринка, честит ти рожденик!  bouquet smile3525 newsm59 nbirthday newsm38  Gift Да ти е жив и здрав,много да ви радва и много да помага като се роди бебето!
Весело изкарване!  ura  bigdance2 newsm18  costumed034 Gift  ura dance
Да получи много подаръци!
Аз се стягам да взимам малката от градина, че ни чакат доста емоции тази вечер. Пристига сестра ми иплеменничката от Канада/не сме се виждали от 4,5г., а сестра ми пък изобщо не е виждала моята дъщеря.../.... Mr. Green
Приятна вечер!

# 154
Иринка,честит праzник на всички у вас,много да се обичате и да се слушате   bouquet
И честито на новораzбралите пола мами.
Аz само zа малко и пак иzлиzам,тука е почти лято  Sunglasses Hug

# 155
Айде на кафенцетооооо
http://vbox7.com/play:5dd7062e

# 156
  • София
Ехее, страшни емоции ви чакат, Съншайнче Hug
Приятно изкарване! Heart Eyes

# 157
Ехее, страшни емоции ви чакат, Съншайнче Hug
Приятно изкарване! Heart Eyes
Мерсиии... Hug  bouquet Hug

# 158
Честит рожденик на Ирина!!! newsm59
Да ти е жив и здрав и много да ГО слушате с татко му!!!
На всички нови розови и сини гащи ЧЕСТИТО!!!
Да ви питам и вие ли сте така като си наумя нещо за ядене и додато корема ми не го набави не си го избивам от ума!!!! smile3511     Направо ужас сега пак от магазина се завръщам!!!
Щях да пиша още нещо ама......................забравих като се сетя пак!!!
А за bloga явно сам малоумна се нещо прецаквам и не ми се получава!!!
Аиде отивам да ям!!! newsm53

# 159
  • София
Ей, момичета, много сте мили.
Благодаря ви за пожеланията и да ви се връщат Hug
След малко заминаваме на купон в парти клуб Hug

# 160
Сега тръгвам за представяне книгата на любимата ми авторка!! PartyИ тя е бременна и ще се гушкаме двете!! HugЩе си купя третата и поред книга и ще я чета с кеф!! Heart EyesМоя мъж ще ми каже за утре как са нещата!
Дидееее мила моя сладка!!Умирам да те видя и да те нагушкам и нагаля по пупата!! Heart Eyes Heart EyesЩе го видя моя какво ще каже и ако не може/че е в академията Георги Раковски/идваш с мен!!!  bouquetАко не си на работа и не преча!!Много ти благодаря че си толкова готова да застанеш до мен в този толкова важен момент!А мама каза че ще припадне и не искала да идва да гледа такива "извън земни работи" #Crazy

# 161
  • София
А мама каза че ще припадне и не искала да идва да гледа такива "извън земни работи" #Crazy
smile3532

# 162
  • София
Моята майка пък много искаше да дойде, ама нъц!
Мире, вобще не ме спира работата! Идвам на всяка цена! Hug Даже мнооого искам! Ако Гришата не може ВЕДНАГА да ми се обадиш! Маршрута вече го знам, така че минавам събирам те от спирката и  travel фииуууу  afwitch afwitch айде там!

Да ви се похваля, днес направих първата покупка на бебео дребо! Сега ще снимам и пускам пик! Blush

# 163
  • София
Ето снимки! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244465&photo=1 Само 2 за сега, но апетита идва с яденето и ме сърбят ръцете, така скоро ще има и още!

И един въпрос: "Кога да купя количката?" За мамите вече родили, кажете спомняте ли си кога я купихте?

# 164
Еееееееее,изчетох ви най-сетне! smile3510И от мен ЧРД на малкия рожденник!
Mirkata доктора е много готин, емоцията е голяма. Приготви си списъче с въпроси, защото мен накрая ме попита какви са ми въпросите и аз забих smile3538.После се сетих за триста неща които можех да питам ooooh!,ама късно.

Общи условия

Активация на акаунт