Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 697
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Дидка много са сладки дрешките Flutter
Ох и на мен вече ми се купуват дрешки ама все си казвам "Рано е" ама като се замисля мога да започна да си взимам това и онова като си харесам нещо.
Аз количката и креватчето ще ги оставя за Август месец да ги купуваме Peace

# 166
Пак се изложихте. Вижте колко сте писали, то човек не може да смогне.

Павелчо на Иринка - Честит Рожден Ден! Да си добро теле на мама Wink

Мирка, докладвай веднага за резултатите, нали.

stelllla, аз съм си казала че ходя на обикновен клас за вдигане на тежести. Не знам какви са ти проблемите с бремеността, но на мене добре ми действа. Ако ще почваш след дълга почивка, прави с по леки тежести и повече репетиции. Почва се бавно и виж как се чувстваш.

Дидке, не можа да се спреш с дрешките. Добре си се справила. Аз още не съм купувала, но бабата се отчете вече с няколко комплекта. С първото купихме леглото и количката май около 7-8-я месец. Аз викам, купи ги когато ти е кеф, няма правила.

Това е което си спомням.

# 167
  • Бургас
Опа, опа..как сте, бре, Европа;))корема ви лопа ли, мен яко лопа;)..Има ли нещо ново- не знам..рд виждам иринка има..много цунки и гушки за нея и нека има това, което иска..само се записвам..да кажа, че съм добре и чакам черешитееееееееее:)))))))))))пожелавам ви много череши и сливи и майски положителни емоции:)и дайте нещо да чета, да се образовам относно бременеенето..моето ново асл е 62 кг, Вр, фемина ментол:)))))))

# 168
Иринка- nbirthday на Павче HugДа ти е жив и здрав и много радости да ти носи Peace
Lu-на теб честита синя радост HugС Иринка ще бъдете царици сред мъже  bouquet
Кой още се похвали с цветни гащи newsm78Абе-честито  bouquetТака е,като ви чета вечр и сте изписали 5 страници-то човек забравя Sick
А като гледам дрешките на Дидка така се изкушавам и аз да напълня цяла торба с роклички и др. дамски красоти PartyОнзи ден ходих да купувам подарък за едно бебче и очите ми останаха в момичешките дрешки.Още ме сърбят ръцете smile3508
Муце-много си финна,мари Joy Mr. Green Heart Eyes

# 169
Аz купих миналата седмица само една шапка.Ако не ми мине котка път,дет се каzва,съм решила от другия месец(7ми) да почвам лека полека с купуването.Не zнам zащо,просто така съм си го иzмислила,план да има  Simple Smile .С количката...не zнам когато смогнем..Иначе zяпам си аz една с доста цикламенко,което ще рече естествено момичешка..Та ако не се реши нещо друго и остане тя,не zам..Рискованко е,щото не ми се воzи момче в женско воzило.Та може и zа най накрая да остане.Абе общо вzето хем ми се почва,хем не,че с много парички е свърzано,а почнеш ли,край няма да му се види Money .Ееех,хубаво е понякога да има кой да ти помага..Абе живи и zдрави да сме..И вие естествено  Wink

# 170
Момичета, какво е това с шапчицата?
прочетох и в предната тема сте споменали, че първата покупка да е шапчица?
Дидка, много сладък костюм си купила

# 171
  • София
Мари, трябвало първата покупка да е шапка, за да излезне бебето с главата напред. Пак суеверия разни! Нашата като е панталон и риза незнам с кое ще излезне напред Mr. Green!

# 172
Днес май е бил денят на покупките Simple Smile Люси, много е хубава количката. Дидке,  ти беше говорила за Trio4Me, нали? Още ли на нея си се спряла. Аз вчера на живо я видях, но малко тежичка ми се видя  newsm78 Ааа, и да са ти честити новите дрешки Simple Smile
Аз още сефте не съм направила. Онзи ден искахме и ние да купим шапчица на бебо, но нещо не се наканихме. Sheila, и ти си виновна   Hug От както ми каза онзи ден, че те съмняват трите чертички и аз нещо взех да се съмнявам  Joy Въпреки, че вътрешно си знам, че е мъж, но не се знае знае ли се  Joy Може да има изненади септември  hahaha
mari_p и аз не знам какво е обяснението, но така съм чувала, че шапчица се купува първо Simple Smile Не че съм суеверна, де  Party
sunshine3 весело изкарване  Hug

# 173
  • Свиленград
Здравейте и от мен!
Иринка - ЧРД на детенце. Да те слуша и много здраве му пожелавам.
Тази вечер успешно се завърнах от СОфия,където бях на ФМ. Та слагайте ми РОЗОВ ЩЪРКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛЛ! На 100% е момиченце! Много сме щастливи всички,защото точно на това се надявахме. Всичко на момата й е наред,ама много срамежливо това мое детенце бе. И двете ръце пред лицето и нищо не й видях,ама сърчицето й е наред. Тежи 495 гр.,така че ще е финна дама Simple Smile
Ами похвалих се най-накрая и аз с цвета на гащите!
Айде лека,че отивам да почивам. Преуморих се и започнаха подготвителните контракции за това отивам да лягам,а вие да си почивате и да мързелувате сега докато е време Simple Smile   bouquet Heart Eyes

# 174
  • София
Вилистар, честита ти радост Hug
Бягай да почиваш!
Абе къде ми е адашката на мен? newsm78

# 175
vilistar честита девойка  bouquet HugРадвам се,че расте женският сектор,че много взехме да се излагаме Joy
За покупките-аз в такъв случай няма нужда да купувам шапчица като начало-няма да раждам естествено......Ще наблегна на рокличките Laughing

# 176
не го знаех това Simple Smile
кой знае още колко много такива суеверия има
мойто милото си представя че ще му купим шапчица с козирка  Mr. Green /защото аз му казах веднага че трябва шапчица да купуваме  Embarassed/
Вилистар, честита розовка радост

# 177
  • София
Минавам набързо да честитя рожденика на Ирина- да е жив и здрав, да помага много за малкото братче, да бъде весел и да има много добри приятели! Hug

От два дена се разхождам в едни страхотни 7/8 дънки на Естрелле от Продавалника.  Laughing  Имам си и нова туника.  smile3521 Обещавам скоро да ги снимам да ви ги покажа.

От вчера бебо вече рита доста  по- сериозно. Позаякнал е, май.... newsm53
Още малко търпение до следващата седмица, та да си разбера и аз гащите.  Crossing Arms

# 178
  • Свиленград
Благодаря ви момичета!     bouquet  bouquet  bouquet

# 179
Вили, честити ви розови гащи!
Аз ще докладвам утре!

Това за първата покупка е голяма дивотия hahaha! Аз хем си го родих нормално с главата напред сина ми, хем първо гащеризон и блуза бях купила.

Общи условия

Активация на акаунт