Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 695
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Ма много ясно,че е дивотия,бе момичета,кой каzва друго?Аz също не бях го чувала,zа сина ми иzобщо не помня какво сме купили първо,пък си беше наред раждането.А сега имам и няколко бодита от преди това,както и блуzа и чорапогащник,та така че..Някак не ми се купуват дрехи,zащото искам да купувам момичешки,а пък който каквото и да ми говори,100% сигурност няма,ако не е правена амниоцентеzа.
Вили,честито ново попълнение в момичешкия отбор..

# 181
  • София
Соня, да мил trio4me е моя модел. На живо я гледах, бутай, вдигах влюбена съм! Утре ще питам каква гаранция дават и ще я взимаме, че ме е страх да не ми я вземе някоя мама!

# 182
И аз се двоумя между нея и Макси-то  newsm78 Утре ще ходя да го гледам и да смятам каква му е цената с всичките аксесоари. Оххх пак се побърках с тези колички  #Crazy От три часа вися в нета и гледам.   Shocked Милото вече ще ме изгони от вкъщи  Joy
Айде отивам си при мъжа  Heart Eyes Лека нощ от мен!   bouquet

# 183
Здравейте мами!
Аз по сред нощ като съм се оцъклила...
Честито на всички познали пола Hug, на мен днес ми казаха уж момче, ама смея ли да се зарадвам като шаваше толкова бебо... Thinking
Утре съм на 4 D и много се надявам да чуя нещо по категорично, пък и да видя няма да е лошо.
Днес разгледах бебо в подробности Heart Eyes
580 грама с главата надолу, плацентата е добре, всичко изглежда наред, беше си стиснало ръчичките, четох пръсти и т.н.
Стори ми се че има чипо носле, а главата ми се стори някак много правилна и красива... Heart Eyes Дано бебо утре да е послушен и да ми покаже тез гащи, че ми се ще вече спокойно тъй от душа да се зарадвам, че и аз ще разбера какво е да си майка на момък.
Корема ми за една седмица се вдигна толкова много нагоре, направо се е заврял в гушата ми и какви киселини... хапчетата ми свършват, а толкова си ги пазя, после ще трябва да се минава на Талцид, а е толкова гаден... айде оставям ви, че като почна с оплакването...
Лекичка от мен и хубав ден утре!

# 184
Мариам,и аz вечер стоя много до късно,а сутрин в 7 ми се ще да се раzрева..За киселините лекарката ми иzписа едно,от което съм много доволна.На вкус е екстра,на мента,а си права,Талцида е страшно гнусен.Едвам го иzдържах,щото го бях zапочнала,но я питах тогава и тя ми каzа,че той не е добър колкото това.Каzва се Rennie и също се смуче,само че не zнам в Бг има ли го.Ако искаш попитай.Тя ми обясни,че е напълно беzвредно и може да се вzима колкото пъти се наложи.А талцида не можело,не zная zащо.
Хайде,стискам палци да е мъж thumbsup .И лека..

# 185

Хайде на черпнята!
Моя разбойник навършва днес цели 5 г!

# 186
 hbday Да ти е живо и здраво голямото момче да слушка много мама!!!!
Е и прав помощник за малкия член на семеиството!!!
Приятен ден и лека работа на всички!!! newsm51

# 187
Айде тогава,Веч,да е жив и zдрав баткото,а и ти покрай него.Да слуша много,пък ако не,колкото може   newsm51 newsm38 .А и много хубави подаръци да получи детето..

А сега един битов въпрос,zнаете ли ако си купя беzкабелна мишка,често ли се налага да се сменят батериите?

# 188
  • София
Добро да е утрото и деня - петък е ама не като хората майсторски, а пред работносъботски уф!
Вечернице живи и здрав да ти е сина, късметлия в живота и най-вече щастлив в любовта (засега към мама и фамилия)!

# 189
  • София
Веч, да ти е жив и здрав юнакът! Че те били с 1 ден разлика с моя Павчо!  Hug (вие що не пишете в отчет на набор 2003?) Wink
newsm59 nbirthday  Gift  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada Tada
На мама   bouquet

# 190
Благодаря, момичета!
Ирина, аз ти писах по-напред, ама сигурно не си видяла. Не пиша в Наборите отдавна, бях само в началото - много сте бързи и не мога да ви хвана темпото.
Деси, аз съм с безкабелна на Лоджитек. Има си зарядно, вечер я слагам там и си се зарежда през нощта. Моделът и е МХ700. Безкабелна и оптична. Много лесно се работи с нея.

# 191
  • София
Веч, уж чета всичко или поне се старая Embarassed
Сори за пропуска   bouquet
А темпото при 2003 е много, много вяло - не е като в началото  Simple Smile

# 192
Здравейте момичета Hug
Веч. да ти е живо и здраво детенцето  bigdance2 newsm59 newsm67 Gift  ura много да ви радва и да е много много щастлив!
Относно количките аз си харесала една на Cangaroo синя много готина става и за зимна и за лятна за 493лв.
Айде милички лек ден на всички Peace

# 193
Веч, да ти е жив и здрав порастналият момък   bouquet Само да те радва и много да те слуша Simple Smile
Днес май пак не става за разходки  Sad Аз си пуснах няколко дни отпуск, а гадното време не иска да се оправи #Cussing out, та да си разходя бременното коремче. Голям късмет извадих.
Лек и спорен ден на работещите  Hug

# 194
Здравейте, на 13,05 и на 27,05 има ден на отворените врати в Майчин дом. Аз мисля да отида. Някой ходил ли е или още е рано?

Общи условия

Активация на акаунт