Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 691
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Соня, що да не става за разходки - приятно е времето навън, излизай не се помайвай, само дето не грее ярко слънце.
Момичета, дали и кога мислите да ходите на море? Първата половина на юли, когато ще сме 7-ми към 8-ми месец ОК ли ви се вижда или вече тумбите ще затрудняват доста и приближава часа? /не че аз в 8-ми месец преди не се качих до хижа Мальовица, но си беше за един ден, тук става дума за поне седмица на стотици км от СФ?/  

Мерлинка що да е рано? Аз по принцип съм се ориентирала към Тина Киркова, щото ми е познато-раждах там първия път, но пък МД ми е много близо и ми е любопитно как е положението в момента там...На 27.05 от колко часа е, аз съм навита да отида да видя, но по принцип съм на работа...Бих отишла и в Токуда да огледам..

# 196
Merlinka за Майчин дом София ли става въпрос?Я кажи подробности че аз имам мерак.Какво представляват тези отворени врати,плаща ли се? Защото аз четох че имат курсове разни които трябва да се обадиш и да се запишеш.За същото ли става въпрос?Благодаря предварително за информацията Peace

# 197
 newsm44Хайде на рожденницитееееееееееее newsm44!И аз се присъединявам кум пожеланията за малкия Лео newsm67 -усмихнато и безметежно детство и много да радва мама!

# 198
Merlinkata , и аз преди малко ги разглеждах дните и понеже към МД съм се насочила мисля да ходя на 27-ми (да имам време да предупредя шефа, че ще отсъствам). Ако си навита можем заедно да ходим   Flutter
Бора, реших да се разходя Simple Smile Хем да свършя няколко полезни неща Wink Я кажете някой голям бебешки магазин, където мога да погледна легълца и колички? И да има богат избора, а не по една количка и едно креватче. В Пигис Хаус има ли такива неща или са само дрешки? Singing girl нали ти беше ходила?
За моренцето - юли на мен ми се вижда най-добре. Много се надявам милото да може да се освободи от работа и да можем да отидем за няколко дни  Praynig

# 199
 ooooh!Забравих да питам..... на 11.05( в неделя), от 14ч., в Хиполенд ще има лекция за кърменето. Някой ще ходи ли?

# 200
red_sonya_  не съм ходила в Пигис Хаус,бях разглеждала сайта и много ми хареса и смятам мъжлето когато почива да ме еоди да изплакна малко очички с бебешки работи Flutter а пък и да видим какви са цените там.Хареса ми това,че е много голямо и има всичко необходимо за едно бебе Peace

# 201
Аз пък реших да пазя диета няколко дена. Много зле се чувствам след почивните дни, то само плюскане и лежане беше направо ме е яд на мен самата, че се отпуснах така. Вчера се усещах кошмарно- сърцебиене, задъхване, не ножах да спя нормално, цялата съм отекла.........абе все гадни неразположения. Та съм решила да огранича хапванията, ще наблегна на салатите и млечните продукти пък да видим дали ще смъкна някое  килце. Ясно е че за отслабване и дума не може да става ама поне това което ми е в повече и ме затормозява да се махне/за 2 кг според мен иде реч/

# 202
Здравейте! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
Започнали сте с покупките за бебешорите вече. Аз пък знам, че не трябвало нищо предварително да се купува и не смея Thinking А страшно ми се иска да си харесвам бебешки работи вече.
За моренцето...мисля да отидем края на юни, докато не съм станала 100 кила Mr. Green и все още не е толкова горещо. Живи и здрави ще отскочим до Гърция, че ни е по-близо.

# 203
  • София
dr_tsveti кой от всички Хиполенд? ако има желаещи аз бих отишла.

Merlinkata не е рано, аз ходих на отворени врати в Токуда март месец!

desi manova вкъщи сме с безжични клавиатура и мишка на Microsoft , които са на батерии от волт и половина. Просто си купи на DURACELL и няма да имаш проблем! Ние с едни батерии караме половин година сигурно (но ако са  DURACELL).

# 204
  • София
Сонче, отивай в Пигис! Вчера сглобяваха 2 нови цвята на леглото което аз съм си избрала! Има и доооста колички, но на Чико нямат. Аз живеч на 5мин с колата от там и ми е познат. Има всичко вътре- и играчки и дрешки, и шишета, вани, чаршафи, за майките разни нещица дребни!

# 205
  • София
Соня сещам се за един нов по-голям магазин стига да ти е удобно - намира се на Ив.Евстатиев Гешов - като се движиш от бул. княз Борис ІІІ към Центъра по Хигиена, от ляво, преди кръстовището с Георги Софийски - почти всеки ден минавам оттам, но не мога да се сетя името му ... newsm78. Сетих се Бейбипланет ето и сайта му http://www.babyplanetbg.com/
Други по-големи Щъркела на Стамболийски, Чиполино /така ли се казваше/ на К.Величков, Пинокио в Дружба....  

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 11:58 от bora

# 206
dr_tsveti, къде е Хиполенд? Искам да дойда, ти ще ходиш ли?
red_sonya_, аз се уговорих с една позната за 13,05 от 14ч. вече.
Много ми е любопитно. А голям бебешки магазин - Джъмбо на бул. България казват, че е страхотен, но не съм ходила.
Юли не е ли късно за море?
singing_girl, Да, говоря за МД в София. Не знам повече. Не се плаща и е от 14 ч. Само това знам. Ела с нас.  Simple Smile Отиваме да разгледаме болницата - това е.

# 207
Merlinkata Писах ти на пощата но ти е пълна кутията!!Не зная дали трябва да се подготвим по някакъв специален начин за това събитие!!Аз малко ще среша четинката на корема че да не се излагам пред доФтора сега!!! Joy Joy Joy Joy
 мисля да ида до центъра по хигиена голям и хубав е магазина за който говорехте там!!На 5 минути ми е от в къщи и мама каза че си заслужавало да ида!! Peace
И аз съм харесала на кенгуро една количка!Ексес /ако правилно съм го написала/беше модела!!Много ми харесва!!Мъж ми щеше да припадне като я видя колко е синя на снимката!Ама нали няма да ни влезе в употреба този цвят!!! Mr. GreenА този другия магазин за който споменавате и аз не го знам къде е Пигис Някъде в Младост ли??? newsm78
Веч да ти е живо и здраво синчето!Много да те радва и да помага!!!

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 12:11 от Mirkata_21

# 208
Здравейте!

Веч да ти е жив и здрав рожденника и да расте голямо, силно и послушно дете!  newsm59

Сега влизам и гледам за МД си говорите, искам и аз да отида на някоя от датите за отворени врати, ама с предварително записване ли става? Някакъв телефон имате ли да поразпитам за подробности?

# 209
Мирка харесали сме си една и съща количка Wink
И аз си я гледкам от зимата още и съм се влюбила в нея,на мен точно цвета много ми допада Peace

Общи условия

Активация на акаунт