Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 690
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Много ми харесва!!!И аз от януари месец я гледам и заплювам и я видях на Красно Село в един магазин с мама бяхме!И тя се влюби в нея и аз /за пръв път я виждах на живо/ много е хубава и цвета синичкия е много сладък!!! Heart EyesНо ние ще сме в червената!!Той мъжо каза че и момче да се роди пак няма да го сложи в тая синя количка!!! #2gunfireМа ще се преборя и  дано не се налага!!!Ти къде я гледа за тея пари????

# 211
Гледах я в сайта на пакостник не съм я виждала на живо още дано да имат повечко от нея да не свърши нещо.А иначе вие като я гледахте става за лятна нали?Понеже пише подвижна поставка за краката и аз от там си направих извода че става и за лятна.Другото което ми хареса е дръжката струва ми се стабилна и удобна и синичка тъкмо за момченцето ни Heart Eyes

# 212
като я видяхме беше с летния кош!!!!Много ми харесаха гумите и едни големи много готини!!и мисля че не се помпят!!!Абе аз мисля че това е моята количка!!Малко по-висока е обаче!!Но на мен не ми е проблем!! Hug

# 213
Става въпрос за Хиполенд срещу Метро. Много ще се радвам ако още някой дойде ,че мъжа ми вече отказва да ходи по такива мероприятия newsm78,защо ли? newsm01Аз ще съм моторизирана така че мога да реша проблема с транспорта.

# 214
Вечерница, да ти е жив и здрав рожденика! Много да ви слуша и много да ви радва! Да има щастливо детство и да успее в живота!

Оф. Не издържах. Почнах да купувам момичешки дрешки. Дано да не се окаже момче, че ще трябва да сменям гардероба на бързо. Но ме е страх, че няма да имам достатъчно време, за да пристигнат нещата докато родя. Сегашните ще ни ги донесат през юни. А после може и да не пътуват към България преди септември.

# 215
Става въпрос за Хиполенд срещу Метро. Много ще се радвам ако още някой дойде ,че мъжа ми вече отказва да ходи по такива мероприятия newsm78,защо ли? newsm01Аз ще съм моторизирана така че мога да реша проблема с транспорта.

dr_tsveti, ако става въпрос за Метро на цариградско шосе, аз ще дойда с най-голямо удоволствие, но ако е в Люлин, много ми е далече.

Веч, Ирина, живи и здрави палавници!  Hug

# 216
dr_tsveti, ами срещу Метро ми е екстра. Аз живея до Плиска /до Зала Универсиада/. Ти от къде ще минеш и ако искаш направо да се разберем нещо и да разменим координати  Simple Smile
Mirkata_21, аз имам едно съобщение от теб в лични, а общо имам три и се очудвам, че ти дава, че пощата ми и пълна. И аз ще трябва да среша четинката.  Laughing Леле, като маймунка съм станала.
Dianchence, официално е със записване, но мойта позната се обади и казаха, че нямало нужда - така че хайде направо с нас. Аз лично нямам телефон.

# 217
Веч, честит рожденник. да ти е жив и здрав, много да те радва   Gift

Пигис Хаус и на мен ми падна на сърце. Имаше една количка на чико, но доста други и на Пег Перего. Да ви питам къде е магазина на Чико? и аз съм се влюбила в тяхна количка, макар че и Пег Перегото е много симпатична 

# 218
Здравете,

Веч, да ти е жив и здрав наследника  newsm59 nbirthday newsm67  Gift Gift  bigdance2
Сонче, аз също искам на отворените врати в МД да отида и то на по-късната дата, и аз за да подготвя шефа  newsm10 ако искаш можем заедно yes
Аз вчера бях при Марков и съм в транс от кеф newsm44 newsm44 newsm44

newsm51
`Айде мацки цунки от мен  Hug

# 219
Веч, да ви е живо и здраво момчето! Голямо да порастне и само радост да ви носи!  Tada

# 220
Merlinkata мерси, много искам да дойда, но не знам за коя дата ще успея ... Те и за двете дати ли започват заниманията от 14ч.?

# 221
Мадамиииии, чного сте готнини бе. Приказливи и мили, на човек да му е кеф да ви чете. Само малко повечко временце да имах  Whistling

Веч, жив и здрав да ти е сладура   bouquet
Иринче, най-хубави пожелания и за твоя юнак!

Дидка, страшно се изкефих на покупката ти. И аз почвам да пазарувам Mr. Green Вече не издържам.
И аз искам на отворените врати в МД.

Ей, щях да забравя да ви се похваля, че днес бях на доплер. На мама бонбона се развива много добре и вече е 600гр.  И този лекар каза, че няма съмнение, че е мъж Heart Eyes Ох, ще се разтопя каква лигла съм станала Blush

# 222
Дианченце,

Не знам нищо повече. Предполагам някъде в нета има инфо. Но сега нямам време да търся.

# 223
  • София
Люска, а какво е доплер? Embarassed
Това изследване всички ли го правят -  аз за пръв път го чувам Sad Embarassed

# 224
Иринче, с доплера се измерва дали е нормално кръвоснабдяването на бебето навсякъде по тялото. Би трябвало на всички да се прави, защото при мен няма нищо по-особено.
То е като да те гледат на ултразвук, но апаратът е друг и предназначението е по-специфично. Там също се виждат доста не ща на бебето - колко тежи, пол, и т.н. Така, че питайте повечко като ви дойде ред Hug

Общи условия

Активация на акаунт