Машина за хляб - 10 част

• 77 785
  • 827
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Да споделя снощен опит - по идея на една мацка от гответе с мен направих лютеница в машината на програмата за конфитюр - получи се доста сполучливо, може би искаше още малко да се довари newsm78 Следващия път ще пусна втори път за около 10 минути

# 316
  • София
Да споделя снощен опит - по идея на една мацка от гответе с мен направих лютеница в машината на програмата за конфитюр - получи се доста сполучливо, може би искаше още малко да се довари newsm78 Следващия път ще пусна втори път за около 10 минути
Дай информация за полученото количество например в буркани. Или се прави само за директна консумация.

# 317
Тази тема за мен е супер интересна.
Като направя снимки на хляба си - ги качвам.Задоволително добре като начинаеща.

# 318
  • Бургас
дядо хаджия , то беше опит и в малко количество - 6 чушки и 1 патладжан от фризера, 2 моркова, около 150 гр. доматено пюре и олио на око. Получиха се 2 малки бурканчета, не от пюре - по-големи , но не знам по колко грама са. Машината ми е за 1 кг. хляб и спокойно можеше да поеме поне двойно продукти, но аз исках да видя какво ще се получи и затова пробвах с малко. А пък, че ще се консумира директно - това е сигурно Hug

# 319
Интересна тема. Hug

# 320
Здравейте момичета, вие сте чудесни. Много неща изчетох от вашия форум,че чак се замаях. Но след 2 годишна кореспонденция мисля, че вече сте експерти. Та за това се обръщам към вас за съвет-каква машина ще ми препоръчате да си купя. Но да е лесна за обслужване. Да ви кажа на мен ми трябва за диетичен черен хлаб най вече. А и откаде мога да си я закупя на по сносна цена.Ще съм ви благодарна ако ми отделите време.

# 321
  • София
Здравейте момичета, вие сте чудесни. Много неща изчетох от вашия форум,че чак се замаях. Но след 2 годишна кореспонденция мисля, че вече сте експерти. Та за това се обръщам към вас за съвет-каква машина ще ми препоръчате да си купя. Но да е лесна за обслужване. Да ви кажа на мен ми трябва за диетичен черен хлаб най вече. А и откаде мога да си я закупя на по сносна цена.Ще съм ви благодарна ако ми отделите време.
Според мен всяка машина би ти свършила работа или поне аз не срещнах тук в повечето части на темата оплакване от някоя марка. Ние понеже сме голямо семейство затова си купихме машина с по-голям обем, но независимо от това едва ли някога ще направим 1500 грама хряб наведнъж най малкото защото маята изпраща тестото понякога в тавана - пардон залепва го за капака. Така, че ако е за черен хляб при който не се очаква кой знае какво бухване, можеш и по-малка машинка да си купиш.

# 322
  • ВАРНА

От утре в Метро има на промоция Аляска за 84лв. Мои познати имат такава - доволни са. А и момичетата от форума не са се оплакали...  Thinking    За обслужването - всички са "лесни"- сипваш продукти, натискаш копчето, после вадиш хляба и почистваш формата Grinning  Успех в избора  Peace

# 323
Към притежателите на мулинекс - ползвате ли програмата 5 за бърз хляб и получавате ли хубаво хлебче? Аз снощи за първи път реших да я ползвам и не съм доволна от резултата. 1 час и 20 мин. като че ли не са достатъчни за замесване, втасване и печене. Хлябът ми стана малко сбит, като че ли не е втасал добре и вкусът му е различен. Коя друга програма мога да ползвам когато искам хлябът да стане по-бързо, но все пак да е втасал добре newsm78

# 324

От утре в Метро има на промоция Аляска за 84лв. Мои познати имат такава - доволни са. А и момичетата от форума не са се оплакали...  Thinking    За обслужването - всички са "лесни"- сипваш продукти, натискаш копчето, после вадиш хляба и почистваш формата Grinning  Успех в избора  Peace

Аз пък ти предлагам Молинекс. Качествено и удобно. Naughty

# 325
  • Разград
Към притежателите на мулинекс - ползвате ли програмата 5 за бърз хляб и получавате ли хубаво хлебче? Аз снощи за първи път реших да я ползвам и не съм доволна от резултата. 1 час и 20 мин. като че ли не са достатъчни за замесване, втасване и печене. Хлябът ми стана малко сбит, като че ли не е втасал добре и вкусът му е различен. Коя друга програма мога да ползвам когато искам хлябът да стане по-бързо, но все пак да е втасал добре newsm78

Скоро бях писала точно за тази програма.Аз само нея ползвам,че бързо става хляба.Но има нещо,което правя.Минута,преди да започне печенето(на 48 мин започва)изключвам машинката и оставям тестото да повтаса още малко,след което включвам на 10 програма-печене.Чудесен ми става хляба.Правила съм го и без да изключвам машинката,пак става,но вярно е леееееко сбит.

# 326

Скоро бях писала точно за тази програма.Аз само нея ползвам,че бързо става хляба.Но има нещо,което правя.Минута,преди да започне печенето(на 48 мин започва)изключвам машинката и оставям тестото да повтаса още малко,след което включвам на 10 програма-печене.Чудесен ми става хляба.Правила съм го и без да изключвам машинката,пак става,но вярно е леееееко сбит.
Снощи правихме хляб - бърза програма / при мен 2 -втора/ и стана супер.

# 327
Здравейте пак момичета аз от минаващ реших да се регистрирам,явно докато си купя и се науча бая време ще мине , а и ми хареса тук. Сега имам още един много съществен въпрос- лесно ли се почиства.

# 328
Сега имам още един много съществен въпрос- лесно ли се почиства.
Това пък ще ти е най-малкия проблем.Има едно казанче в което се слагат продуктите/то се откача и се вади/,което се мие изключително лесно.

# 329
Да, много лесно се почистват. Контейнерът е тефлонов, така че, след като се извади хлябът, само се забърсва с кърпа или салфетка.
Понякога само го мия с веро и топла вода, обикновено след като съм месила тесто вътре, без печене.

Общи условия

Активация на акаунт