Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа евтино брашно?
Какви са ползите от домашно приготвените продукти?
Какви са разликите между хляба, приготвен в машината за хляб, и този, приготвен във фурната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа евтино брашно?
Един начин за получаване на евтино брашно е чрез договаряне на сделка със собственик на зърно, който ви позволява да вземете част от реколтата им и след това да я смелите в мелница. Това може да доведе до по-ниски разходи за хляб. Освен това хората могат да потърсят местни фермери или познати с ренти, за да купуват брашно на намалени цени, използвайки подобна договорка.
-
Какви са ползите от домашно приготвените продукти?
-
Какви са разликите между хляба, приготвен в машината за хляб, и този, приготвен във фурната?
Разликите между хляба, приготвен в машината за хляб и този, приготвен във фурната, включват вкусови и текстурни различия. Хлябът от машина за хляб може да има различен вкус и текстура, но не непременно по-лош. Много хора предпочитат да комбинират използването на машина за хляб и фурна, за да получат разнообразие във вкуса и текстурата на хляба.
-
Как може да се подобри рецептата за хляб?
-
Какви са ползите от използването на машина за хляб?
.Не съм доволна и няма да купя повече от нея.Ако някой вече е пробвал от нея нека пише за резултати.
Мек, вкусен, на конци...мммм.... Спазвах технологията ти, но не съм късала тестото на топки. Просто спирах втасването и пусках наново програмата за тесто. Вместо ванилия сложих лимон (като си правя лимонада по рецептата на tedi_b отцедените лимони ги замразявам и после ги ползвам за кексове). Преди последното втасване извадих тестото, разделих го на две. Разстлах едната половинка, ръснах я с какао и захар, завих и усуках и бам обратно в машината. Другото тесто мислех да го пека втора партида, ама то взе много бързо да втасва (макар че днес е хладно), та го ръснах за разнообразие с кокос и го метнах във фурната. И двете козуначета се получиха много добре. Браво на машинката и на дядо хаджия, разбира се 
за картофения хляб.Да Ви е сладко.

помисля коя да бъде.Още веднъж много благодаря.