Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 022
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
  • Казанлък(Бургас)
Хайде!!!Скок в новата тема. Grinning

# 16
Момичета, днес моето майче има Рожден Ден. Да ми е жива и здрава. Също така й пожелавам, от тук на татък да има повече време за внучката си.  bouquet
Почерпете се за здравето на мама"

# 17
Рони, да ти е жива и здрава майка ти и да е повече време с теб и малката !
Иси, благодаря на теб и останалите за красивото оформяне на първа страница!   bouquet
Ние по празниците си бяхме в къщи и при мама. И двете къщи се бяха напълнили с гости и беше много весело. Малката беше на седмото небе сред толкова много любими хора. Така и на 5 успяхме да се измъкнем и с мъжа ми ходихме до Златоград. Разгледахме стария град - голяма красота, а и отскочихме на риба следобеда до близкия язовир. Супер си изкарах, а и страшно си починах.
Искам да питам след кучешките зъби имали още да излизат или те са последните? В голяма чуденка съм. И ако има лесно ли ги изкараха вашите деца? newsm78
Чао и целувки на всички!

# 18
  • Казанлък(Бургас)

на майка ти!
Да ти е жива и здрава!

Ние изкарахме почивните дни у дома.Времето беше лошо. Cry

Искам да питам след кучешките зъби имали още да излизат или те са последните? В голяма чуденка съм. И ако има лесно ли ги изкараха вашите деца? newsm78
Чао и целувки на всички!

Мии,млечните зъбки са общо 20 броя. newsm78 Такъв спомен имам.Ние имаме 16 броя.

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 15:32 от yanac

# 19
  • Варна
Ронка,Честит Рожден ден на майчето ти!Да е жива и здрава и да има повече време за вас Hug Hug Hug

# 20
  • София
Здравейте мами  Hug
Хайде и аз на отчет за почивните дни- бяхме си на Септември от 25.04. до 06.05. Боядисвахме яйца, пекохме агънце, ходихме на църква, както си му е реда Simple Smile Беше хубаво, през деня в махалата с мами с дечковци, те си играят ние си бъбрим (все приятелки от детинство) и чоплим семки, все едно времето е спряло . Починах си, а когато можехме да оставим децата на бабите хуквахме по кафета, фризьори, магазини, кръчми и така. Нашият тати беше само няколко дни с нас (много работа Sad ) и успяхме с него и с Цеце да отидем два пъти на шопинг в Пловдив. Купихме на Цецко джип с акумулатор, той го кара сам и беше голяма радост.   car003 Сутрин като стане и слага шапката и на вратата- ънкаааа, цеце кара кола, айде мамооооо. Та излизахме в 8 сутринта и се прибирахме в 9 вечерта.
Да се похваля, че ми разтопи сърчицето моето детенце, казва ми -мамо, бичам тееее  Hug Heart Eyes
Ронка, честит празник на майка ти, жива и здрава да е   bouquet
Момичета, страничката ни е супер  Hug

# 21
  • somewhere over the rainbow
Честито на патерици на Георгевците и Герганите!  bouquet

Специални поздрави и на майчето на Попова  bouquet Heart Eyes  bouquet Не я познавам, но сигурно е страхотен човек Wink

Ние вчера бяхме на гости в едно казанлъшко село. Времето беше супер, хапнахме агнешко на двора, а децата се наиграха Crazy

...не искате ли тази година да пробваме да се организираме някъде по средата? newsm78
Ми да де... Whistling

# 22
Честити празници на всички  Hug
на голяма патеричка  Wink
Прибрахме се снощи, но Киара ми е доста болна и нямам време да седна  Cry
Нещо и двете ми се разболяха, и пият АБ.
Ще се опитам да наваксам, по темата, за сега гушки  Hug

# 23
Амери, бързо оздравяване на двете ти красавици. Hug

Благодаря за поздравите за моето майче!  Heart Eyes

# 24
  • Варна
Добро утро Hug
Днес кафето е от мен,има за всички вкусове Crazy

амери,бързо да оздравяват твоите дъщерички Hug Hug Hug
 И от Хуска съм много доволна да знаиш Mr. Green

Димитър е страшен тези дни,само реве и крещи Tired С рев става,с рев ляга  ...каква е тая работа незнам,обаче започнах много да се изнервям Sad

# 25
  • somewhere over the rainbow
Димитър е страшен тези дни,само реве и крещи Tired С рев става,с рев ляга  ...каква е тая работа незнам,обаче започнах много да се изнервям Sad
И Даяна много реве, нервна е нещо Thinking

# 26
  • Варна
Честит рожден ден на майчето на Рони на патерица! Да е жива и здрава и да има повече време за  внучката си Wink!
Много криви тез деца - Тодор и той пак започна да се буди и пищи през ноща  smile3511. Тъкмо се беше малко поуспокоил. Но той има само 12 зъба, така, че сигурно вече го мъчат следващите Thinking.
Много гадно днес времето - кално и мрачно....... Тодор все гледа да влезе с двата крака в най-големите локви и кал и 5 мин след като сме излезли става Animal Pig
Има ли още други като нас с биба newsm78. От шишетата се отървахме, но от бибата не можем ooooh!

# 27
Рони, Честит рожден ден на майчето ти със малко закъснение! Нека да е жива и много прекрасни моменти с внучката си Hug
Амери-съжалявам, че не можахме да се видим пак. Бях с криза Sad Бързо да оздравят твоите слънчица Hug
Анет-ние сме без биба, но с пръстче  ooooh!Ужас, не мога да го отуча Tired

# 28
  • София
Ети, и ние сме с пръстче, но аз ще го отучвам с даум ексол (май така беше мазилото  newsm78 ). Купих го още миналата година, ама все нещо се втелясвам и не го мажа. Но го пробвахме и действа  Peace Племенникът ми, който е на 3,1г. си сучеше пръстчето и след 3-4 мацвания с това чудо спря. Сега, като види Цеци, че си лапа пръста и му вика- нееее, горчииии  Laughing Така, че има светлина в тунела  Peace

# 29
Ивче-ще пробвам това мазило. От аптеката ли го взехте? Взех горчивия лак-нищо само пиши в началото и после пак си лапа пръстчето. То и аз нали всичко опитвам, не е както пише в указанията да горчи постоянно 24 часа, а само първият път  Tired Не ми се ще да си деформира простенцето Sad Опитахме и с горчица преди време пак същия резултат. Постоянно му говоря и махам от устата, ама кой ме разбира  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт