Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 037
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Yanac, същата паста използваме, която са споменали момичетата. Ненедент без флуор. И в градината не щем флуорирано мляко.  И водата гледаме да е с ниско съдържание на такъв. Но тва май преди го обсъждахме.
Тиция, тази история с колите е отвратителна. Нама ден, в който да не се възмутя от нещо, свързано с паркирането и всякакви такива. Аз мисля, че ако имше повече контрол от съответните органи, нещата щяха да са различни. Затова, аз бих съдила направо общината (или който отговаря за това), че не си изпълнява задълженията и с това практически ТОЙ е причина за наръшаването на реда и погазването на правата както на пешеходците, така и на шофьорите. Не знам дали стана ясна мисълта ми... А че хората са станали истерични и агресивни и незачитащи нокого освен себе си, това е друга тема. Точно затова продаваме книги "за душата", че тя горката е станала така демоде и така е изгубила значението си в съвременното консуматорско общество... Ох, ама и аз откъде тръгнах и къде стигнах. Ама на мен това ми е болната тема, момичета. Та, Ели, подкрепям те - този, който е измислил парите в ада да гори! Laughing И тоя,  който е измислил зимата и той!
 Peace

# 151
  • somewhere over the rainbow
Тук съм, тук, ама нямам идея к'во да пиша Thinking

Покрай уреждането на кредитите ми се е взел акъла Crazy

Иначе сме добре Sunglasses

# 152
Привет, днес дребната е по-добре, чук-чук  Praynig
Купих и лятна количка  Grinning най-после  Mr. Green Имах малко емоции покрай купуването, ама аз вече свикнах да не ми върви  Sad
Та така, почвам яко разходки  Grinning
Ели, щом си решила да учиш, ще успееш  Peace
О, НАН  Hug
Ивка, приятно гостуване при бабите  Grinning

# 153
Tizija-голям късмет сте изкарали. Много неприятно е било Sad Важното е, че сте живи и здрави Simple Smile
Ивка-приятни емоции ти желая с бабите
НАН-скоро да вземете паричките Wink
Амери-честита ви нова количка, със здраве да си я ползвате Hug
Като гледам само 5-6 момичета напоследък си пишем  hahaha Другите-къде сте? Всички ли почнахте работа?

# 154
  • Варна
Здравейте Hug
Аз ни в клин ни в ръкав се включвам без да съм чела нищо от последните страници, за да ви се оплача  Rolling Eyes

Първо цяла седмица малкия е с разстройство, което в началото беше със слуз Shocked както си му е реда.след хомеопатичните които му дадохме,слузта изчезна обаче разстройството остана Confused и така че до днес.не иска да яде,само сухари и солети ръба....
И истерии,ах,какви истерии бедна ви е фантазията.умирам от срам като изляза и като се тръшне,само да не стане на неговата.ужас ви казвам,все едно че в зверилник живее,вече взеха да ме говорят в махлата ooooh!
Следващото което е,че от яслата в която бяхме подали документи ,и в която ни бяха обещали да ни звемат юни месец,ни отрязаха.евентуеееееееееелно септември #Crazyами на мен точно лятото ми трябва,да има кой да го гледа,от септември мога и сама да си го гледам Close.Тръгваме ние с мъжо и с детето да обикаляме яслите в града,отвсякъде ни отрязват естествено.моят мил и уравновесен мъж,вече не е така мил и уравновесен.псува вика,абе какво да ви разправям,кълбо от нерви съм.от две места ни казаха че ще ни помогнат и така,седя сега и се надявам.....
и така...

Извинявам се че не се включвам по темите,както казах не съм чела.тъй като и утре и в други ден ще забягвам,чак понеделник ще ви видя Hug
И да се похваля,с Дюкан свалих 5те кила които ми пречиха Crazy
Имаше болнички,дано да са оздравяли  bouquet
Поздрави и целувки от нас Heart Eyes

# 155
Жоржи, много кофти това болести, ясли  Hug Дано, се наредят нещата  Praynig
И честито ти, сваляне   bouquet Аз все още не се решавам на следв. ф-за  Mr. Green и си местя отново и отново крайната цел   Wink

# 156
  • София
Здравейте,

да се включа и аз малко по темите.

yanac, ние сме със същата паста, но аз слагам съвсем малко, по-важно е търкането, както е казала Пингвина.

Тиция, неприятна случка, хубаво е, че сте добре. Тук уж щяха да глобяват за паркиране по тротоара, щяха да правят снимки и не знам какво още, но не съм чула някой наоколо да е глобен за това.

амери, джорджи, да се оправят дечицата  Hug Hug Hug.
И аз свалих 3-те кг, които качих, докато бях бременна, но без Дюкан, само с неядене - с Яна си делим една порция, тя без това малко яде, аз дояждам и така слабея аз  Simple Smile.

Ели, Ети, успех в новите начинания  Hug

Пингвина, романтичка си ти. Обещала съм си, ако идваме до Варна, да се отбия в Лавандулата.

С миенето на косата аз се справям, като я карам да се облегне назад и обливам с кана. Пазя с ръка да не й влиза в очите и й запушвам ушенцата и общо взето не се оплаква. Преди се опитвах да я уча да навежда глава и да сипвам, но големи писъци бяха.

Рони, браво, че Ема иска да се облича сама. Яна не само че не проявява интерес, но и все трябва да обикалям около спалнята, докато я облека, а тя търчи по голо дупе и се измъква. Оня ден като й обувах чорапите, викаше "Помооощ", да я спасява баща й от тая досада  Laughing.
Въобще голяма смешка е станала напоследък, само ги ръси едни. Викам й "Ела да ти обуя пантофите", а тя си запушва ушите и вика "Не чува Яна".
От едни приятели пък учи разни простотийки. Баща й сложил в една купа вкусни неща, а тя се кефи "Ехааа, яко"  Joy.

А одеве си сложила една паница на дупето и вика "Яна пави тунка" (Яна се прави на костенурка), много смешна беше, но не успях да я снимам.

Такива неща покрай нас. Днес най-накрая я облякох с рокля, нали аз не нося и не се сещам и нея да облека. Освен, че каза, че "савица" (красавица), явно й беше доста лекичко и толкова много тича из парка, че после спа повече от три часа. Аз съм много доволна, когато така се движи много, макар че ми идва в повече тичането след нея. Та и аз си подремнах с нея, сега отивам тепърва да домакинствам  Confused.

# 157
Днес ще гръмна някой  #2gunfire Тук някой умник е измислил рали от 13.30 часа.  Tired И така двамата с Венци успяхме да подремнем едва 20 минути. То не бе шумотевица, не бе чудо  ooooh! Май ще отлепям навън с количката, та дано да запи мъника и да си почине.
Бета-моля те снимай бърборанка. Wink Венцито и той се отпуска вече от една седмица. Казва: Мамо, ко паиш/Мамо, какво правиш / аз съм Тенци /  аз съм Венци/, Мамо паи/Мамо, пари!/ веднъж много ядосана му казвам-Ще те набия!, а той с невинните си детски очички ми се усмихна и ме гушна и каза-Мамо, не бий ме  hahaha Като го питаш къде е батко или някой друг отговаря-Там гоие-демек там горе. Р и В не може да каже.
Току що си уговорих среща с онова семейство, но което помогнахме преди време и ще разходим децата край кея. Приятни разходки и на вас желая!

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 15:16 от eti_31

# 158
Етко,хващай пътя по разходките и заради мен,че аз не могааа newsm45Заровила съм се да чета,че останаха само два дена.Не,че ще ме класират,като зам каква е мизата за Варна,но заради спортната злоба ще отида.
Да се оплача,Алекс не иска да си идва в къщи като отида да го вземам от яслата  ooooh!Едно време Боби като разказваше такива неща за Лорка не можех да се начудя,а сега и на мен ми е на главата.Вчера,диването малко дори ми тръшна вратата под носа и ми каза"ма-ма", т.е. да се махам #Crazy
Софийските мами да дадат идея къде е добре за шопинг,че поне да съчетя приятното с полезното като съм в Софето? 

# 159
Eti Поздрави на сладурковците. Пиши как са като ги видиш. Hug
Бета Много е сладка Яна в подписа ти. И Дани е пуснал едни къдрици, още не сме ги кръцнали, а е вече време. Баща му нещо е против, щели сме да му връзваме косата в горещините   Rolling Eyes ...сега само го бъркат с момиченце.
Вчера ходихме с племенничката до Южния парк. Престраши се най-накрая да се качи на въртележка. Ето го и него:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5874425
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5874427
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5874430
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5874432
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5874434

Жоржи Hug Praynig Hug
Иси Какво става с вас?

Ох, какво друго исках да пиша... newsm78 smile3537 До скоро! Heart Eyes

# 160
  • Казанлък(Бургас)
Благодаря на всички за пастата! Heart EyesЩе потърся такава(Ненедент без флуор).По съвет на зъболекаря си купихме и електрическа четка.Значително по-добре(по-лъскави)изглеждат зъбките измити с нея.Във вторник пак сме за зъболекар.Медицинската сестра й споменала ,че още се кърмим и тя на пожар звъннала на вуйната на мъжа ми и й казала,че е противопоказно #Crazy.Ще отида да я чуя какво има впредвид. newsm78 И твърдо съм решила да го заведа поне при още един специалист. Naughty
Някой кърми ли все още?
 И Фил казва доста думички ,но сме далеко от лафовете на Яна на Betta.Много е щур.За миг не спира.И се катери непрекъснато.Обича да се пързаля(седнал,по корем и с надолу главата)Радва се на люлките ,но след второто залюляване слиза и хуква да тича.

jorjitoдано да си намерите ясла.

Поздравления на всички ,които упорито свалят килограми! smile3501Мен пък ме тормозят да понадебелея,че съм станала 48 кила и дрехите ми хлопат.Мъжът ми даже ми каза,че  не прави секс с мен ,защото приличам на осмокласничка. Crossing Arms

# 161
  • София
Ей, много се ядосвам така, като някой "доктор" измисли още една причина да убеждава майките да не кърмят  #Cussing out. yanac, аз вече не кърмя, но, доколкото знам, поне 5 от момичетата тук си кърмят още. Като гледам алергиите, които налетяха на Яна, откакто не я кърмя (а преди не е имала никакви проблеми), съжалявам, че я отбих. Още повече, че го направих заради плановете си за второ дете, а то не се получи. Предлагам ти да погледнеш скептично на доводите на зъболекарката ви  Peace.
А че имаш нужда от малко понапълняване, си е вярно  Wink. Сигурно покрай малкото диваче Фил още повече слабееш. Яж повече въглехидрати и витамини  Hug.

Нани, Яна си умира за всякакви въртележки, влакчета, колички, едвам я удържам, особено когато нямат колани и не смея да я кача.

Ние днес сме по къси ръкави и панталонки и по случая се сдобихме с ожулване на коляното  Laughing. А пък аз толкова я носих, че малко вече съжалявам, че зарязахме количката  ooooh!. Скапана съм направо, в тая горещина си е тежичко. Ще ида да релаксирам малко.

# 162
 Hug  Дайте някакви идейки за рисуване на глинено гърне!Свекъра донесъл у нас едно гърне да му го нарисувам,той щял да обясни какво иска горе долу ,но идеи ми се ще да намеря и да погледам,дали ще има в нета някакви картини на делви гърнета рисувани,пък и тук има творчески настроени мами викам чакай да попитам... newsm78 Той я беше оставил на един художник да му я прави,уж приятел ама 1-2 години седи ненарисувана,а човека иска да си я слага в двора вече,ще трябва и да попитам с какви бои се рисува върху глинено гърне! newsm78

# 163
Бета, нормално е да се ядпсваш, след поредното компетентното мнение на "лекар".
Янак, аз също кърмя, и подобно изказване освен да ме разсмее, друго нищо не би породило в мен. Вече дори не се ядосвам. Naughty
Потърси още едно мнение. Peace

Ели, нямам представа какво би могла да нарисуваш, пълен инвалид съм в това отношение.
Джорджи, браво за свалените килца. Аз продължавам да Дюканствам, днес си приготвих рулца от раци със заливка. Тъй като тук няма извара си направих като варих прясно и кисело мляко до получаването на извара. Стана нещо наподобяващо на извара, но не същото....абе яде се. Имам още минусчета, но ще си поправя лентичката като има по-значително намаление. Wink Вълшебник тоз Дюки бре, надявам се докато дойде лятото и при нас, да имам значително намалени килограми и да не срамувам по плажовете. Praynig Wink
Тук пак вали.... съответно и настроението не е на ниво. Tired

# 164
  • София
И ние се кърмим още-това какво общо има със зъбките не разбрах? newsm78
Бета-ама голяма бърборана малката!И много е сладичка-целувки от нас!
Нанни-Влади пък е по въртележки от 10 месечен-много обича всякакви атракции.
Аз също започнах Дюканската,но засега никакъв резултат! SadИаз имам голямо желание да отслабна,но мъжа ми хич не ме подкрепя-той обича пълнички жени/на които казва,че са с нормално тегло/и почти ми се сърди,че не му правя компания за готвените неща и салатките.Виж-когато отказвах цигарите ми беше голяма подкрепа-много съм му благодарна и досега!
Ели-и аз не мога да ти отговоря,но имам много цветя вкъщи и на терасата и тъй като същите тези изрисувани саксии са много скъпи и аз си мислих да си купя глинени и да си ги боядисам.Като стигна дотам,мисля да се посъветвам във специализираните форуми,но съм сигурна,че Ети може би ще знае това-онова! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт