Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 046
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Амери, стискам палци за резултатите. fingerscrossed
Арлина,  Heart Eyes Hug
Ети, дано всичко се нареди при теб.

# 136
Eхо! Ще използвам момента докато няма хора в Лавандулата да попиша малко:). То да попиша, ама за какво по-напред?... За къпането на главата - голям рев е и в нашата баня! Но в последно време върнах коритата и май се поуспокоиха нещата, докато се усетят какво става и айде - едната тиквичка готова. После другата. Проблемът е когато започнем да се вадим от водата. Е тогава наистина става страшно - писъци, плясъци, че и до хапане се стига понякога. То и затова къпането се посреща със смесени чувства от цялото семейство. Мисля скоро да започна да изисквам от баткото да къпе брат си Mr. Green.
Зъбите. Мием ги с безфлуорна паста за зъби. Или изобщо без паста. Не знам дали знете, но при миенето на зъбите е много по-важно търкането с четка от самата паста. Оп - клиент. Чао.

# 137
  • Казанлък(Бургас)

Зъбите. Мием ги с безфлуорна паста за зъби. Или изобщо без паста. Не знам дали знете, но при миенето на зъбите е много по-важно търкането с четка от самата паста. Оп - клиент. Чао.

Как се казва тази безфлуорна паста?

# 138
Arlina,радвам се,че нещата са се оправили,защото наистина беше кофти и в интерес на истината аз поради тази причина се поотдалечих. SadПоздрави я специално от мен.
Етко,честито и наслука в новото поприще Hug
Аз да се похваля,уж излязох по работа и като се шибнах Mr. Green в един магазин за ръчни обущета/русенски между другото/ и отнесох един час вътри.Нямаше как да не си купя нещо,защото от доста време отлагам.Та направо са супер и се похвалих на мъжо за "секси обувкит",а той ми с изряза,какво значело това ooooh!Ох,мъжееее #2gunfire

# 139
# 140
yanac Ние ползваме тази/без флуор/:

Амери Hug Praynig Hug
Ети Ново начало нов късмет! Успех! Hug

Това мойто спа от 14ч до сега  Shocked. Вика ме:МАМАААА  #Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
Иска, какво става бе душка? Как сте, гледам главата ти е пламнала?! Hug

Лети, честита придобивка. Със здраве да си ги ползваш. Hug

# 142
 Hug  Аз съм си на мамин дом малко,и бабите да се нарадват на Юли,и аз да се разтъжа!И без татито сме,и той да си почине от нас хем! Crazy  Малко ми е тъжно като сме разделени,но иначе все се джавкаме за нищо,малко почивка си дадохме! Flutter

Та така!

Днес се записах за изпитите(предварителни) Мале ми то 18 лв единия,аз съм номер 2345 и кусур,представете си от такси каква пара правят!
   И като нямам пари в мен ми се сториха мнооого!

Гадно е без пари, който ги е измислил бял свят да не види!

Та така!

Майчинството го отписах,имам да взимам общо 3160 лв  незнам как, но май ще се съдим  Confused 

Писна ми живота вече

Днес ми казаха че съм се сетила на стари години да уча...преглъщам тука и тва е,стари сме вече еееейИ с тез деца за никъде!

Хайде да се махам да не сея тъга навсякъде! ooooh! ooooh! ooooh!

# 143
Ели-много пари бе момиче  ooooh! Съди го, но си търси добър адвокат.
Никога не е късно, за да се получи образование и не ги слушай тия. Та по повода на думите ти, че с деца на никъде-не е вярно.  Naughty  Гоги, като родих бях в 3 курс и се преместих задочно. От личен опит ще ти кажа, че тогава бях по-организирана и си вдигнах много успеха.  Wink Та така детето не  може да ти пречи да се подготвяш за изпитите. С Гоги бяхме по цял ден по барчетата и като го приспях в 23 часа тогава учех и се справях. Та така дори на шега завърших и второто си висше Crazy
Мацки, благодаря ви за пожеланията за новата работа!   Hug
Ние също сме с паста НЕНЕДЕНТ.

# 144
Набързичко минавам, че мъжо ме гони от компа  Mr. Green
Киа, няма бъбречно възп., това много ме беше притеснило. Кръвната е зле, но има надежда да се повлияе от АБ. Ще пие и витамини, после и желязо, че хомоглобинчето - ниско.
Иска  Hug
Ако успея, по-късничко ще намина пак  Grinning

# 145
Амери-силно гуш, за бързо оздравяне на малката принцеса Hug

# 146
Ели,хващай се да учиш,че без образование НАНИКЪДЕ Naughty
Аз да се оплача какъв шок изживях днес SickТа,прибираме се от яслата с Алекс и чинно си вървя по тротоара..В едни момент слизам на платното,защото имаше паркирана кола на тротоара/нещо нормално #Cussing out/ и забелязвам как една кола тръгва назад към мен,канейки се да паркира.Решавам да се отдръпна,мислейки,че онзи ни вижда и ще се съобрази,но се оказва,че изобщо не гледа назад.Ако не бях блъснала количката в последния момент щеше да прегази Алекс ooooh!И оттук насетне гледайте що значи скандал..Едни тъпи турски студенти,които са залели цяла Варна,слизат и започват да се правят на луди,че виж на нищо не било станало.Тогава аз побеснях и извиках полиция.Близо час разправия и чудесия.Толкова нагли,че едно извинявай не казаха и дори пари ми предложиха ,за да не викам КАТ.Сега,заради наглостта им,съм решила да ги гърча до дупка. Все едно живота на детето ми или някое друго,което може да бъде прегазено утре от същите тия,струва 50 или 100 вро. #2gunfire   

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 00:29 от Tizija

# 147
О-ле, Тиция  Hug
Добре, че сте здрави  Praynig Ужас  #Cussing out каква наглост има в хората   #2gunfire Сега им дай да се разберат, на гадовете  Close

# 148
  • София
 wavey
Оле, Тиция, ужас, добре, че си успяла да реагираш своевременно и за такива нагловци  #2gunfire
Амери, гуш на малката от нас с Цеци и бързо оздравяване  Hug
Ели, съди го този, много пари са това да ги преглътнеш  Naughty А мъж ти не ти ли дава парички (не ми е работа да питам, ама не ми се вижда справедливо), моят все ме пита имам ли си, хем работя, стегни го малко ей  Hug За изпитите  fingerscrossed
И Цеци се сърди, като му изплаквам главата, ама аз съм толкова бърза, че няма време да гъкне  hahaha Къпем се и в корито и под душа, както дойде. Още миналото лято на морето тати го къпеше под душа, аз се правя, че не мога, да се оправят по мъжки  Peace
Ети, това, че си завършила висше с детенце само потвърждава твоята организираност, за която всички ти завиждаме  Hug
Да се оплача малко- нашият тати пак е цяла седмица командировка и сме сами  Tired
Сега чакам да свърши работния ден и паля колата към Септември, отиваме при бабите  Laughing
А къщата ми плаче за основно почистване, ама от 1 юни започвам малко по малко след работа  clean clean clean
А откакто е пекнало това слънце само за море си мисля  sun
Хайде спирам, че стана много дълго  Stop

# 149
Лети, много неприятна случка. Важното е, че сте живи и здрави със зета! Hug Гони ги до дупка, щом имаш нерви и ..... ти си знаеш работата. Wink

Ели, кога са изпитите? Да знаем кога да стискаме палци. Ще се справиш, никога не е късно за учене.
Ивка, приятно изкарване на почивните дни с детенце. Hug

Тук вали вече 3-ти ден  #Cussing out Няма разходки, затворени сме като в карцер. ooooh!
Отивам да слагам малката маймунка да спи, и аз ще почина покрай нея. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт