Чуденки

• 15 106
  • 267
  •   1
Отговори
 Когато бях малка си бутах акъла защо човек не може да държи  въженце за скачане под дупето си и сам да се люлее на него...или пък да седне на пръчка, която сам държи, и да си клати краката...
 Като ученици често се "затруднявахме" в компанията ни с въпроси тип "Стани богат"- "Кое е първото име на чичо Скрудж?" ,например...
 Преди време из форума срещнах мнение на Как' Сийка ( ах, как ми липсваш, како!) в което споделяше чуденка, над която и аз съм умувала-защо съседката, като вари кафе, така хубаво ухае чак в коридора, а моето никога  не мирише ТАКА?
  Днес друго ме човърка- кого заблуждават оплешивелите челно мъже, като си пускат "страничната" коса дълга и я зализват на плешивото място- себе си, или нас, гледащите ги?Напълно излишен "труд", мисля... Щото и той,плешивецът,  си знае, че е плешив, и ние виждаме, че е така...особено, ако духне ветрец...
 Вие имате ли си чуденки?

# 1
 Mr. Green Преди малко се чудех какъв е смисъла да се спори с телевизора  Rolling Eyes
Като предупредих , че няма обратна връзка
Това като по- прясна чуденка
Другите - утре......

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 00:10 от Aнна

# 2
Имам си чуденка:
Обличаш една дреха,която изобщо не харесваш,
но си викаш, петък е може малко по-casual,а
колегите се скъсват да ти правят комплименти за
чудесния костюм и колко много ти отива.На другия
ден обличаш това, с което си мислиш,че ще изглеждаш
зашеметяващо,вдигаш високо главата, но осъзнаваш,че
никой не ти обръща внимание и чак в късният следобяд
някой те пита "Ама ти напълняла ли си или просто този
панталон те прави по-налята?"
И други чуденки имам,но стана късно.

# 3
Ами... когато гледах музика по телевизията си мислех, че музикантите само си ръкомахат с ръцете пред инструментите и музиката се появява от само себе си... чудех се дали и аз ще мога да бъда като тях и... се оказа доста по различно...  Crazy Joy

# 4
Това с плешивците и аз съм се чудила многократно. Изглеждат просто нелепо, незнам не се ли виждат, не осъзнават ли, никой не им казва ли? По добре да си купят тупе, отколкото да пускат дълга коса и да я завиват настрани.. Чудя им се просто..

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 00:42 от VIKI_I

# 5
Чудя се, защо някои хора държат да изпъкнат с простотия и липса на елементарни обноски? И от кога това е модерно, по дяволите?
Чудя се, защо човек се хвали, че се е напил?
И много се чудя защо ме боли дланта? На последното едва ли някой от вас ще ми отговори, знам.

# 6
Винаги съм се чудила, защо когато сме в отпуска времето лети така бързо.А като сме на работа се влачи, влачи.И като дойде обедната почивка, цък и свършва и пак се влачи следобедът.Ама това май си има диагноза:мързел сигурно ще да е Joy

# 7
И много се чудя защо ме боли дланта?
Moже би удряш по масата/бюрото прекалено силно, когато задаваш въпроса "защо"? Моята болка е от това...

# 8
Чудя се защо някои хора те уверяват, че искат просто да ти разберат мнението по даден въпрос, дори и да не съвпада с тяхното, и когато това се случи, се започва: "Моля?! Въобще не е така! Виж сега, ..." - и слушам поредната лекция, мислено проклинайки се, че за пореден път не съм си замълчала.

# 9
Аз се чудя, защо лелките по касите и бюрата(държавните), са винаги нацупени и сърдити?!?  newsm78
А иначе, за имената и аз съм се чудила като малка, кой е брат му на КирилиМетодий  Embarassed

# 10
Аз се чудя, защо лелките по касите и бюрата(държавните), са винаги нацупени и сърдити?!?  newsm78

И аз това се чудя  smile3516

# 11
  • Galaxy 13197853088
чудя се, какво правите по това време във форума а не гушкате милУтУ ?

# 12
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Като малка се чудех защо пък да не може човек да скочи с плика от горната завивка вместо с парашут. Всъщност бях напълно убедена, че може и нищо няма да му стане. И за други такива дълбокоумни неща съм се чудила. Освен това се чудя защо кутията на компютъра е толкова безсмислено голяма, като можеше чарковете му да се съберат в значително по малка и съответно да не заема толкова излишно пространство.

# 13
 Сетих се за още една чуденка- защо на бившият ми мъж, като решеше да поправи някой домакински уред,след  като приключеше  с ремонта все се оказваше, че му артисва една шепа болтчета и шайбички...а на сегашното мило въпросните шайбички и гайки никога не му стигат?

# 14
  • Кацнала на едно дърво.
Чудя се на хора, които снимат раждането на децата си. Ама с всички (да ги наречем) подробности. Които (повече от нас знаят) не са много хм, за пред хора.  Laughing
Какво се прави после с такъв филм? Гледат си го по роднински сбирки? Канят приятели да станат съпричастни? Пускат си го на юбилеи или може би го пазят да го пуснат на главното действащо лице, когато поотрасне?
И колко голям трябва да стане човек, за да изгледа собствената си поява на бял свят? На 10? На 15 или при навършването на пълнолетие?  Mr. Green
Друг е въпросът, как ще понесе "голата истина"...

Общи условия

Активация на акаунт