Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 016
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Добро утро!
Аmerie браво за страхотния резултат  smile3501! Изглеждаш супер!
Арлина честито за книжката! Безаварийно каране ти желая!
Ети на мен пък всички ми казват, че много викам Mr. Green! После ми става много мъчно - особено на децата като се карам - след това ги целувам и се извинявам. Пък ми се е случвало и да рева с тях. Embarassed Верно е, че човек така се разтоварва.
Ели никак не смогвам на последък - а ма те и моите не са от най-ящнтие. Ядем каквото има - много често и нещо на вън, на крак. А ма като си дойде баща им другия месец.......От сега се чудя как ще се оправям. Че и четиримата ще бъдем в къщи. Михаил го изписват на 1ви юни от градината.
Като казах първи юни мислили ли сте нещо по-специално за децата за този ден newsm78
Рони-много ми е интересно коя от двете ви ще научи френския по-бързо-Емка на яслата или ти на курса Crazy
Joy
Рони естествено, че няма да съжаляваш. Имам няколко приятелки, които заминаха със семействата си - 1 в Германия, 1 в Франция, 2 в САЩ и 2 в Канада. Никой няма намерение да се връща тук. Всички си намериха работа, устроиха се и сега си идват във ваканциите. И аз много го врънках моя мъж, още повече, че той с неговата професия може на всякъде да си намери работа, че и по-добре ще бъде заплатен, а ма той не ще.........А ма и аз още не съм се напълно отказала Wink
Тошко още не може да пребори таз гадна Т. Днес обаче ни е трети ден и ако продължава така утре трябва АБ. Sad
Рени излязоха ли изследванията на Галко?
Приятен ден на всички!  bouquet

# 211
  • Варна
ЕЛИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!   bouquet
Със здраве да си носиш името!

# 212
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, на всички празнуващи днес! Бъдете живи и здрави!

# 213
Честит имн ден на всички които празнуват! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet

Амери, страхотен резултат! Peace Завиждам ти, но знам, че и аз ще се справя и ще постигна добър резултат! Wink
ОБИЧАМ ГО ТОЗИ ПАРК, ЕЙ.-ЗАИМОВ.
Ети, нямам представа коя ще го научи по-бързо езика. Все си мисля, че Ема по-бързо ще попие материята, но това може да й забави проговарянето. Ще споделя като имам наблюдение над нещата. Simple Smile
Анет, дано се разминете без АБ! Praynig Гушки за сладък Тошко. Hug

Дес времето май ще е хубаво и при нас. Ще се възползваме и излизаме на разходкааааа. Grinning
Прекрасен ден на всички Ви, сладурки.  bouquet

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 11:49 от Ронка

# 214
Амери, страхотен резултат! Peace Завиждам ти, но знам, че и аз ще се справя и ще постигна добър резултат! Wink
ОБИЧАМ ГО ТОЗИ ПАРК, ЕЙ.-ЗАИМОВ.
Ако знаеш, колко ми е скучно в него  Cry Пък за кг, знам, че си упорита и ще успееш  Hug
Анет, дано не е сериозно, както се оказа при нас  Praynig
Ух, днес Киа е на ясла, за проклетия, беше гадната г-жа сутринта. Как ми се лигаваше - мръсницата  Mr. Green
Ети, не се натоварвай и си пази сърчицето  Hug
Иска, пак се поизгуби  newsm78
Моя мъж прави нов водопровод със хазаина, че да не ни тормози оня вещер - майка му  Mr. Green И прането имам къде да си сложа, и бойлера ще изместят, пощенска кутия, ще си купим ( хвърля ни писмата по ул.  #Cussing out) И ако иска да се пукне от яд, ей днес ми е по-добре  Grinning То и ние ще остареем, ама голяма злоба ви казвам  #2gunfire Собственият и син е против нея и прави всичко да не се изнесем  Grinning Занимавам ви пак с мойте, ама ми е веселко и нямам с кого да споделя  Hug

# 215
  • Варна
[Анет, дано не е сериозно, както се оказа при нас  Praynig
За съжаление се усложни. Сега се връщаме от преглед - имало изменение на дишането в ляво, въпрос на часове било да стане пневмония smile3511 Егати комбинацията - гнойна ангина  + пневмония.
[Анет, дано се разминете без АБ! Praynig Гушки за сладък Тошко. Hug
То от 3 дни не спада тази Т и не сме спряли да се гушкаме - като сиамски близнаци сме се залепили. Горкото ми дете - в това топло време с висока Т. newsm45

# 216
[Анет, дано не е сериозно, както се оказа при нас  Praynig
За съжаление се усложни. Сега се връщаме от преглед - имало изменение на дишането в ляво, въпрос на часове било да стане пневмония smile3511 Егати комбинацията - гнойна ангина  + пневмония.
[Анет, дано се разминете без АБ! Praynig Гушки за сладък Тошко. Hug
То от 3 дни не спада тази Т и не сме спряли да се гушкаме - като сиамски близнаци сме се залепили. Горкото ми дете - в това топло време с висока Т. newsm45
Милото детенце. Confused Бързо да се оправя!  Praynig

Лети, как мина изпита?

Тук времето май ще се оправя тайно, и почивните дни го дават топличко. Grinning Довечера ще си правим барбекю в двора, ще си имаме гости с детенце на 2 г. та Емата ще има с кого да играе. Милата ми намъчи се за дечица, ама като беше лошо времето само вкъщи.

# 217
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШЕТО ЕЛИ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕНИЦИ!  bouquet Heart Eyes  bouquet
Амери, нека ти е веселко бе Party Много си сладкодумна и като те чета и на мен ми става веселко Crazy /аз не пиша много, но чета всичко Whistling/
Ааа, и Амери, много добре изглеждаш Flutter
Чакаме снимки от Ронка, да видим как върви нейната диетка Hug

# 218
Ели,честит мен ден  bouquetЖима,здрава и повече любящ мъж Laughing
Изпитът беше-КОШМАРЕН #Cussing outУж реших целия казус,но да видим резултатите.Дадоха ми закон от 1939 год. #2gunfireОкдъе накъде нещо ,което не се прилага вече.Но всичко си беше с цел да е по-голямо ситото и да си останат тези,които са платили.Да не говорим,че в залата мярнах жената на един нотариус от комисията.На това какво му се казва.А,уж нямал връзкарство.За капак беше такъв адски студ вътре,че днес съм адски болна.
Амери,направо ме уби с визията си  се замислям дали и аз да не започна малко диетка,че дас валя излишните кг. newsm78

# 219
Анет, съжалявам, че е по-зле детенце  Hug Ей за това, казах на педката, че искам направо АБ, вместо да чакам 3 дена. Голяма мъка  Cry Аз освен сиропа за Т и АБ, слагах и чорапи, напоени с много оцет. Като позасъхнат, пак ги мокрех. Гадничко мирише, но свалихме значително Т.
Тиция, късмет, мила  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed А за диетата, те подкрепям Peace
А, Ронка, и аз чакам снимки  Peace
НАН, то аз с тия проблеми, дето ми създаде тава човешко подобие, мога роман да напиша  hahaha Знаеш ли колко ще ти е веселко  Joy

# 220
        Честит Имен Ден, Ели!

С много здраве да си носиш името!

Анет Hug Praynig Sad Hug
Арлина Честита ти книжка! На моята скоро ще й изтече срока, както си седи вкъщи.  Embarassed
 Откакто се роди Дани съм станала голямо шубе, само мърморя и нареждам от задната седалка. Rolling Eyes

Не ми дава да пиша... Crossing Arms
Ние пак сме без памперс...отивам да пера. Laughing Crazy

# 221
Ехаа, хванахте ме изкъсо. Simple Smile Исках да покажа снимки като постигна желания резултат, така разликата ще е очевидна. Wink Сигурно няма да е скоро, де. Rolling EyesСега съм намалила корема и краката малко.

Пепи, виждам те! Hug Пиши как сте?!

# 222
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Приветчета!
Аз успях да попрочета какво сте изписали и се включвам по някои теми.

За облеклото по време на сън – до вчера обличах Вяра с пижамка с дълъг ръкав, но от днес вече  е съвсем  според сезона – с къс ръкав и крачоли, босичка.
Слънцезащитно кремче ползвам от миналото лято, почти без прекъсване. Голям поддръжник съм на серията Daylong.

Асе, за пореден път онемявам пред снимките на мъжа ти  newsm10!
Arllina, честито за книжката! Безаварийно каране!

Ронка, как да сме? Все по-често се хващам, че хич, ама хич не ми се работи... Embarassed...и малко съжалявам, че се върнах толкова рано на работа. То не че не ми се работи, ама нещо тази работа май не ми е баш присърце вече...Както и да е, няма да ви занимавам с душевните си терзания.
В петък съм отпуск, а вечерта имаме среща на класа от средното образование - 10 години от завършването - брей, как летят тези годинки  Rolling Eyes.

Айде, оставям ви. Лека и спокойна нощ!

# 223
Ели, Честит имен ден! Честито и на всички, които празнуват днес! Бъдете щастливи и най-вече здрави и преследвайте мечтите си, за да имате цел в живота  Hug

# 224
Здравейте,
нямам никакво време ,а и честно казано нямам и желание да пиша.От както сме се прибрали от великден сме болни.Не мога да се включа по никоя тема ,защото не съм чела Embarassed
Арлина  Нани вашите бебоци кашляха известно време как се оправиха.Валери вече втора седмица кашля и имам чувството ,че няма оправия.Днес пратих майка ми на лекар и утре ще му направя посявка.
Ох работа ме чака лек и спокоен ден  bouquet
п.с. smihesorryЕли Честит Имен Ден със закъснение!
 Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 08:13 от isi_kam

Общи условия

Активация на акаунт