Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 019
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Взехме подаръче,благодаря ви за идеите,май трябваше по рано да се допитам до вас,страхотни идеи,но вече взехме!

Миростанка ще ти обясня подробно само кажи имате ли блутут на компа,(има по 30 лв ,слагаш го качваш една програмка и готово)После ги свързваш двата блутута,или пращаш от единия на другия,както при два телефона примерно!

Ети какви хапчета пиеш?Какво ти е?

Нан  иска ми се да ти помогна,ама кааааак,,,Майка ми като взима кредити поръчител и е на сестра ми приятеля,(ептен никакъв) ама като и видят заплатата и осигуровката и явно не гледат поръчителя newsm78 па и той е полицай  newsm78

Хвани някой държавен служител за поръчител  newsm78

Честит рожден ден Силвия!

Рени -значи си намерила хомеопата,за вас! Peace  Оздравявайте! Praynig Peace

хайде да ставам вече... Hug

# 196
  • София
Добро утро  Hug
Амери, все се каня да те питам за Дюкан, ти по каква схема го правиш- 5/5, 3/7, на мен сякаш ми идва в повече 5 дни предимно на месо  newsm78
Нан, за кредита, дано все пак успеете, ако съдиш от рекламите по тв е толкова лесно, а в действителност голяма разправия.
Ели, какво купи на малките рожденици? Уффф, за снимките много гадно, дано да изкочат от някъде   Peace
Ети, къде ще обикаляш бе мила  newsm78 И кви са тези хапове, заради бъбреците ли?
Рени, гуш на Галко  Hug
Ронка, изгря ли слънце във френско  newsm78
Не съм купила още кремче за слънце, ама тези дни ще я свърша тази работа, че вече е доста силно слънцето, а Цеци е доста беличък. Миналото лято го мазах с Чико- 50 фактор, тази сигурно пак с него.
А в събота и неделя при бабите в Септември, Цеци направо полудя. Рита топка 4 часа без да спре, тича като отвързан. Сутрин в 8 часа вече бяхме навън, караше кола, такава с акумулатор и учудващо добре се справя. Много добре управлява, на мама мъжа  Heart Eyes И се прибирахме на обяд в 1-2 часа вътре- яде и спи 3-4 часа. После пак навън до 9 часа вечерта.
Та от 1 юни заминава там до 1 септември, ще ми е мъчно, но там му е супер. Даже не искаше да си тръгваме, не иска в София.
Само, че се прибрахме малко хремави, а сестра ми се обади, че нейните и двете са болни от бронхит, а те играха заедно, та сега много ме е страх за Цеце  Tired
Е хайде да не прекалявам повече.
Лек и усмихнат ден  Hug

# 197

Взех им по една плюшена възглавничка,да си имат да спинкат,да се облягат,да играят,(бой с възглавници  Mr. Green) и да си ги гушкат!Ми то това поне остава!Другата майка им е взела влакче със релси,а другата май надуваеми фотьойли,гледахме да не се повторим нещо...та те си имат дрешки,имат играчки сумати и каквото и да харесах все го имат или все се чудех,та така

# 198
  • Варна
N_A_N™ за съжаление е така - на бременни жените в майчински кредити не отпускат. Мъжът ти не можи ли да ти бъде съкредитоискател или пък той да тегли заема? newsm78
И на нас това ни предстои и защото мъжът ми знае какво е ходене по мъките се опъва! Sad
Ели много хубави възглавнички! Голям бой да пада с тях Heart Eyes! Мойте момчета вчер преди лягане бягат по спалнята, скачат, големия замеря малкия с възглавницата..... много е весело Heart Eyes А вчера как бяха заспали гушнати един в друг - исках да ги снимам, но се оказа че е паднала батерията и си умрях от яд! ooooh!
Ронка  Емка голяма хитруша hahaha А ти ще я гледаш ли или ще почваш работа?
Вчера някакъв лекар говореше по телевизията, че използването на дюкянската диета повече от 10 дни е вредно за организма.
Аз нямам нужда от диета, а ма имам нужда от гимнастика за стягане на корема Mr. Green - а ма пусти мързел Embarassed А ма той и моя мъж като на Дидито казва, че съм си добре така Wink
Тошко е още болничък - вдига вечер висока Т. За сега се мъчим с хомеопатия. Имам голямо доверие в докторицата, пък да видим.
А как се изненадах - на децата около 7мата година им излизали някакви кътници. Аз не знаех и като водихме онзи ден големия на лекар - доки му погледна в устата и вика - А ма те му излизат кътници!

# 199
Ели, сладки подаръци си избрала. Peace
Рени,  Hug
Има, слънце тук при нас, но то както си пече и после започва да вали, шантава работа. Laughing
Анет, да ги нагушкаш твойте сладури. Hug
А от носно започването на работа.... при мен нещата са малко сложни, защото незнам езика. Като се преместим, ще запиша Ема на ясла, и аз ще се запиша на курсове за езика. Има ясли, които могат да гледат детето почасово за няколко дни в седмицата, та мисля там да я давам, а аз да ходя на курс. Като се надявам до есента евентуално да я приемат в нормална ясла. След това мисля да започна работа  Rolling Eyes, иска ми се да поработя, Емата да порасне още малко и ние да си стъпим още по-добре на краката. Справяме се и на Калин със заплатата, но с две е още по-добре Wink От друга страна ми се иска още едно детенце, но като помисля трезво, ще е по-добре да поработя и след това още една калпазанка да си направим. Grinning
Та така, ей такива мисли ме вълнуват мен сега, около преместването, даването на ема на ясла, дори и за няколко часа 2-3 пъти седмично....и ред други.
Като ми стане малко по-динамичен начина на живот сигурно ще се почувствам по-добре. И най-важното да си кажа, досега нито за миг не съжалявам, че направихме тази стъпка.... Дано е за добро. Simple Smile Разбира се всичко Българско ми липсва, липсва ми и мръсната Сфия, и всичко свързано с нея, липсва ми Враца и приятелките ми там, както и тези сладурки в Сф....
Айде стига съм досаждала....
Хубав ден.

# 200
Здрасти мацки Hug
Най-после успях да прочета поне последните ви писаници.
Ронка Hug, няма начин носталгията да не те подгони в даден момент.Убедена в това, че когато се реализират плановете ти и станеш достатъчно ангажирана с какво ли не, много по-малко ще те тресе носталгия.Важното е че сте заедно, нещата вървят на добре при вас и не ви липсва ентусиазъм да кроите и реализирате плановете си.
Аз трудно вирея в чужбинско за това оставам тук, пък каквото сабя покаже Laughing

amerie
, какво направи с килограмите, бе скъпа ShockedИли ти много бързо си отслабнала, или аз много отдавна не съм се появявала тук Crazy

Ели, поздравления за това че си се решила да следваш.Със сигурност няма да ти бъде никак лесно с детето, но пък си заслужава усилието.А към каква специалност си се ориентила?
Аз също съм решила в най-скоро време да продължа следването си.Бях започнала да уча една информатика преди време Whistling ама ги позарязах нещата(Пепи, още един повод да идвам по-често в Търново)

Арлина, честито ви нанасяне в новия дом!С много уют, топлина и весел смях да бъде изпълнен той Hug

Пингвина
, супер сте го измислили GrinningНяма начин да подминем Лавандула, когато идваме към Варна Peace

Тази тема обаче се превръща в извор на идеи къде може да си развее д-то човек.Много хубави кътчета на родината сте обиколили, момичета.
Ние също поразвяхме крачолите семейно.За съжаление снимките сме ги свалили на другия комп и мога да пусна единствено линкове от профила на мъжо във фото култ:
Моняк:
http://photo-cult.com/pics/329/pic_9996683_0329141.jpg
http://photo-cult.com/pics/324/pic_9996683_0324610.jpg
http://photo-cult.com/pics/324/pic_9996683_0324603.jpg
Велико Търново(изглед от бирария "Улицата"):
http://photo-cult.com/pics/328/pic_9996683_0328235.jpg

Болните дечурлига да оздравяват бързо Hug

# 201
Анет, скорошно оздравяване на Тошето и на всички болнички! Praynig Hug
Ми то в това шантаво време...да се чуди човек как да ги облича. Тук при нас сега така духа, че ще се прекършат дърветата #Crazy, а е 29 градуса. ooooh!
Рени, кой те разочарова бре, душа? Галко как е? Hug
Ели, да пишеш как изкарахте на Р.Д. и дали са си харесали подаръците малчовците.
Ети, айдеее, изпроси си нови обувки. Wink

При нас нищо ново, затова не се и включвам често, само ви чета. Дани така се е разприказвал, че не можем да му затвориме устата. Естествено навън не обелва и дума пред непознати хора. Преди час се събуди с рев, че искал на спалнята да спи и сега си доспива разкикерчен на всички посоки. Вкъщи вече е към 25 градуса и спи в летен чувал с боди и тънко долнище на пижама. Вече започна да се запарва от памперсите и онзи ден дори се обрина около лепенките. Та по тоя повод му купих още гащи и днес му махнах пампите преди обяд. Много е смешен като се изпусне, вика ми:"Мамо, моко." Сега като стане ни чака същата история, ама хич не се усеща и имам чувството, че през 15 мин. пишка по малко. А като го питам има ли пико, ми вика: "Нееее". Laughing

# 202
  • София
Ели, много хубави възглавнички, аз не бих се сетила. Хайде откраднах идея за порък  Wink Весело изкарване  Hug

# 203
Оххх страшно дивеене падна днес,на рожденния ден играха скачака,дивяха,ядохме садвичи и картофки,торта,снимахме се балони годихме,абе рожден ден детски,весел и незабравим,много подаръци и усмивки имаше от всичко,накрая героите изморени преуморени и превъзбудени ,кой заспал  по късно ,кой не заспал,следобяд пред нас всички пак дивяха,едното от момиченцата падна по едни стълби ,едвам успяхме да го изкараме заклещено,абе изобщо нашата тайфа сме много диви всички!

Ох снимки когато ги сваля!

Вие как успявате да готвите и да сте навън и да се справяте,ние го мислим освен до 1 през ноща няма друго време за готвене и чистене,така сме ги свикнали че все сме повън ooooh!

Та сега сме изморени къпани днес за втори път,наядени и аз умирам да легна ама тя иска да гледа пепеляшка(от 5 дена това е хита,пепеляшка)

Бай да я пускам да гледа! ooooh!

# 204
Честит рожден ден на Silvia_N! Бъди щастлива майка, обичана съпруга и желана жена! Hug
Оф, чак сега намерих време за компа, а има още много дом.работа  ooooh! Не мога да смогна и да се организирам. Прибирам се в 19 часа, а съм на работа до 17.30ч. Все някъде миткам  hahaha Кога ли ще вляза в ритъм  newsm78
Пия хапчета за сърцето ми. Явно от много емоции нямам добри показатели на електрокардиограмата ми  Sad Та така 20 дни имам курс на лечение и ако не се подобрят показателите май ще премина на постоянни хапчета. Дано да не стане така. Личната ми каза, че вътрешно много съм го изживявала и затова е станало така. Препоръча ми с риск да ме обявят за луда да викам, като ме подразни нещо ThinkingНо не ми е в кръвта този начин на живот. CrazyДано да е нещо временно Praynig Хайде да ставам да прибера кухнята. Мъжете ядоха Laughing и е бомба  Crossing Arms

# 205
Момичетааа,влизам само да ви кажа,че днес си взех изпита.Вече съм шофиьорка! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Изпитващия беше страхотен педант,много стриктен,карах доста,накрая и паркирах,ама го взех и според мен май и нямах грешки.
После ще пиша повече,че сега ще се къпем. Wink

# 206
Арлина, честито!  bouquet Желая ти безаварийно шофиране! Hug

Амери, какво става с днешната младеж  Simple Smile ?Няма да притеснявате детето, ей! Wink
Ели, браво за рд-то, хубаво сте си изкарали. Аз имам доста време да се вихря в кухнята, но нямам особено желание. Mr. Green гледам за Емата да има сготвено, супичка или нещо друго. Когато бяхме в София взимах ядене от кухня и имах много време за хайманосване.

Силвия Н, честит празник. Много здраве, и семейно щестие.

Приятна вечер.  bouquet

# 207
Тиция, как беше изпита днес? Труден ли беше? Разказвай Wink
Арлина, честито за книжката Hug newsm01
Рони-много ми е интересно коя от двете ви ще научи френския по-бързо-Емка на яслата или ти на курса Crazy
ivka76-разбира се, че няма да иска в Сф. там е натоварено движението и е по-мръсен въздуха, пък и можеш ли да го изкарваш по цял ден навън. Колкото и да ти е мъчно, давай го там. Ще е по-здрав, а и ти ще си по-спокойна. Hug

# 208
Ронка, верно е нещо страшно, с младежта  Mr. Green
Ася, ами явно не си влизала  hahaha Няма лъжа, няма измама  Peace
Ето няколко фотки, от понеделник http://images26.snimka.bg/005900988-big.jpg тази ни я прави мъжО, и нещо не се е получила, но аз имах голямо желание да си вляза пак в тази пола  Mr. Green Фук, фук  Embarassed Установих, че нещо не ме кефи, колкото преди, ама успях да се намърдам У нея  Joy
Тук е рожбето, с тати си http://images26.snimka.bg/005900987-big.jpg, Киара http://images26.snimka.bg/005900986-big.jpg
ПоФалих се, да пиша, че съм и болна (прихванала съм явно от Киа) от днес и съм се отчела, да не ме мислите  Hug
Арлина, честито ти книжка  Peace И само безаварийно  Praynig
Рени, как е Галко?
Тиция  Hug
Качих още една снимка от 17.05. - 70-ти ден от Дюкан http://images26.snimka.bg/005901088-big.jpg
Гушки на всички  Hug

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 01:49 от amerie

# 209

Почерпете се днес имам имен ден!Кръстена съм на баба си лека и пръст,не съм точно Елена но пак си празнувам!

Честито и на всички други именници със здраве да си носят имената!

Общи условия

Активация на акаунт