Умирам от ЯД!

Добре,че му носех още един чифт дрехи,но другият път ще си взема и на мен един чифт. 

Аз дори и с малки нарушения 
мъжа ни е поръчал новички и днес трябва да дойдат от англииско.. 

...ще помисля и пак ще ти пиша.
Те нали са момчета?!(или бъркам 
Мажем се вече,че сме много бели ,а слънцето силно. 
Не ми били достатъчно близки тези хора, трябвало по-близки... на майка им п.....а 

Тази сутрин ми се обадиха и почнах работа. Държавен служител съм, но на значително по-ниска заплата от предната, но нали е временно и с това се успокоявам. Както всяко ново нещо ми е малко объркано в главата, но до няколко дни смятам да вляза в ритъм. Високите токчета не са удачни, поради многото ходене из града и затова трябва да си купя подходящи ниски обувки. Венцито го взема татко му на яслата и днес сестрите го бъзикали, че най-накрая са се запознали с него
Вече не искам да слабея, че ми хлопат дрехите 
Пия хапчета и не ми е позволено. Аз по принцип не се сещам да си сипя вечер, но сега нали е забранено и се дразня 

Ако имаш възможност,разбира се.Ние скоро бяхме на детски рожден ден-момиченцето ставаше на 3. Не бяхме много близки с майката/на площадката сме се виждали 2-3 пъти/купихме и бебе-кукла и сладка чантичка-станаха и любими!После разбрах,че майката си е поръчала от семейството на брат си да и купят.....DVD
В смисъл-малката така и не разбра какво и е подарила леля. 

Имам чуството че пак го объркаха с тая скарлатина,ама ще видим в сряда резултатите от гърленият секрет. Момичета искайте си направления за гърлен секрет.При нас нямаше как защото беше събота-18,50ч. 

Аз също съм с нов тел, и все още не съм сваляла. Ама като се знам къв съм карък, и аз ще прецакам нещо
За подаръчета, мисля, че бяхте близки с майчето - аз бих подпитала за идея от нещо необходимо
За изпитите ти - ще стискам палчетата

Ние, в неделя ходихме до Панчерево. Направихме си барбекю, децата лудуваха, ние си полежахме