Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 030
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Ще се самоубия,изтрих всички снимки от телефона като ги прехвърлих в компа,а сега ги няма в компа,трябваше да проверя дали са прехвърленииииии ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Умирам от ЯД!
Close Close Close

# 181
  • Казанлък(Бургас)
Eli83 , искрено ти съчувствам за снимките! Sad

Tizija още от днес почвам fingerscrossed

Вчера времето беше страхотно и си направихме приключение.Отидохме до връх Шипка (много стъпала ,ей!) ,а после до "Етъра".Беше много хубаво!Имаше и няколко неприятни ситуации.Фил повърна 4 пъти. SickДобре,че му носех още един чифт дрехи,но другият път ще си взема и на мен един чифт. Mr. Green
После ще ви покажа снимки от пътешествието.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 10:06 от yanac

# 182
  • София
Ели-и аз ти съчувствам за снимките-аз съм голям маниак на тема снимки-всеки ден правя десетки на Влади и всяка вечер прехвърлям,обработвам,подреждам и това ми е било най-големия страх-да не стане нещо и всички снимки да се изтрият!  comp03
Иначе Влади спи с боди/от снощи с къс ръкав/и долница на пижама.Не желае да се завива откакто започна да се върти сам в леглото-т.е.от съвсем малък.
Тиция-Успех на изпита! thumbsup
Yanac-супер сте се разходили!Да не би жегата да е дошла в повечко на малкия и затова да е повръщал.Слънцето по обед е много коварно.Чакаме снимки,ей!
Амери-БЛАГОДАРЯ ТИ! Hug

# 183
Лети, успех утре на изпита. Hug
Рени, бързо оздравяване на Галко. Hug
Ели, много нприятно със снимките. И на мен се е случвало, но в последствие ги намирам на съвсем друго от обичайното място в компа, потъси ги хубаво.
Анет, Янак, браво за разходките. Ние октомври 2006 год. ходихме до Шипка и Етра. Чудничко е, има какво да се види.

Дидито, стриктно ли спазваш режима? Ако е без нарушения ще има резултат, не се отчайвай! Hug Аз дори и с малки нарушения Embarassed (ядки) свалям.

Сега чух по телевизията, че използването на мобилни тел. по време на бременост, води до хиперактивност на детето.

Ема много е нахитряла, какви погледи вади просто не е истина. И постоянно нарежда кое как да става, или кой какво да прави. Вчера баща й говореше по дом. тел., аз исках да я взема, за да не му пречи, а тя нарежда "мамо, нани" и сочи да се качвам в стаята да спя....праща ме за зелен хайвер вече. Joy

Синеочка, Лала, Ивичка, Ася, липсвате. Heart Eyes

# 184
Ох няма ги аз ги прехвърлях в отделна папка,но явно този телефон(нов ми е) не се сработвал с блутута неща о първо е трябвало да ги отворя една по една после да ги прехвърлям,иначе ги изтри чрез блутута ама не ги прехвърли гадния му....
сега ще го сменя с друг ,нека му ,аз за това и го прехвърлях всичко за да го махам #2gunfire мъжа ни е поръчал новички и днес трябва да дойдат от англииско.. Whistling

За подарък на близнаци  нищо не казвате ей????

Отивам да се боря с камерата! #Crazy

# 185
  • Казанлък(Бургас)

За подарък на близнаци  нищо не казвате ей????

Ми зависи колко пари можете да вложите. Mr. GreenИ в какво живеят. Mr. GreenНа моят племенник (стана на 2 години преди седмица) роднините му подариха пясъчник,люлка,пързалка и голям камион.Аз му подарих разни кофи и лопатки за пясъчника,малка лодка и пояс(има си басейн).Хайде сериозно!Не ми се е налагало да купувам подарък за близнаци,но си мисля,че е добре да е нещо с което да си играят и двамата.Лято е и разните кофички и лопатки са много подходящи,топка,боулинг(продават кегли с топка),кубчета,конструктор newsm78...ще помисля и пак ще ти пиша. WinkТе нали са момчета?!(или бъркам Embarassed) Може да им харесат и разни свирещи и святкащи пистолети.А ти ги познаваш и може да се сетиш какво ги влече.Децата са различни.

Още идеи:

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_180_189&products_id=2531 (може и да не са надуваеми.Има мн хубави пласрмасови и дървени.)
(ето ги тримата братовчеди на една маса http://images20.snimka.bg/004545185-big.jpg )

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_161&products_id=2324 (къща или палатка)

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 15:11 от yanac

# 186
Ели, я кажи как сваляш снимки с блутута, че на мен въобще не ми е ясно! Praynig
А за подаръци нямам много идеи и зависи колко пари си отделила? Може да им купиш костюмчета от блузка и панталонче! В това време като сме навън постоянно се цапат и малко повече дрешки никога не са много  Laughing !
Ние сме по цял ден навън и едвам чакам да заспи малкото зверче и аз да се метна в леглото!
Искам да ви питам използвате ли вече слънцезащитни кремове за малчовците ?
Това е засега от нас!  Heart Eyes

# 187
  • Казанлък(Бургас)

Искам да ви питам използвате ли вече слънцезащитни кремове за малчовците ?

Да. PeaceМажем се вече,че сме много бели ,а слънцето силно.

# 188
  • somewhere over the rainbow
Моите хора са на село и аз цял ден сама ... Скука, скука Confused

За кредита к'во да ви кажа - днес ми се обадиха от поредната банка да ми кажат, че не съм одобрена. От Пощенска пък ми искат съкредитоискател - абе хора, аз ако имах такъв, нали той щеше да кандидатства, а не аз с мизерното си майчинство... Ама ходи им обяснявай... Той Мърфи, човекът, правилно е казал: "За да получиш кредит, трябва първо да докажеш, че не се нуждаеш от него" Tired
Давам 3 стационарни телефона - на баба и на двама братовчеди. Те: "Ама вие нямате ли?" ... Имаме, ама си го крием #Cussing out  Не ми били достатъчно близки тези хора, трябвало по-близки... на майка им п.....а #Cussing out
Толкова съм ядосана, че ако нямахме отчайваща нужда от кола, щях да им покажа среден пръст на всички...
Та все повече се замислям над варианта ТиБиАй кредит. Верно са с убийствени лихви, ама караш кола и си пееш Whistling
Ще видим... Ако някой има идеи, да свирка.

Чувам гласа на Дая, идват си. Ще излезем на двора да си поиграем... Sunglasses

# 189
Привет милички! Hug Hug Hug
Днес много ми липсвахте  Sad Тази сутрин ми се обадиха и почнах работа. Държавен служител съм, но на значително по-ниска заплата от предната, но нали е временно и с това се успокоявам. Както всяко ново нещо ми е малко объркано в главата, но до няколко дни смятам да вляза в ритъм. Високите токчета не са удачни, поради многото ходене из града и затова трябва да си купя подходящи ниски обувки. Венцито го взема татко му на яслата и днес сестрите го бъзикали, че най-накрая са се запознали с него hahaha
Ели-сори за снимките, дано да му хванеш цаката на телефона и друг път да не ти ги трие.
НАН-успех с кредита. Ще стискам палци. Доколкото си спомням съпругът ти е военен. Пробвахте ли в ДСК? Ние там нямаме никакъв проблем.
mirostanka-не ползвам умишлено, само на морето като ходил го мажа, но Венцито е с по-матова кожа и това не го бърка.
Ох, за диети вече не си мисля. Като се качих на кантара се ужасих. Станала съм 55 кг. и то без да се лишавам, а сега с този работа  ooooh! Вече не искам да слабея, че ми хлопат дрехите  Sad
А така ми се пие една малка ракийка със салатката...... Tired Пия хапчета и не ми е позволено. Аз по принцип не се сещам да си сипя вечер, но сега нали е забранено и се дразня  Crazy
Тук е страхотна жега и от два дни включваме климатиците на охлаждане.
За подарък за две годишно дете. Замислям се да купя на Венци кола, която се бута с крачета или такава с акумулатор. Ели, Венци обожава да играе с един конструктор с електрическа отверка и постоянно разглобява играчките. Иска  Hug Има и конструктори, от тези с големите части и си прави къща или гараж. http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_178&products_id=2338

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 21:51 от eti_31

# 190
  • София
Ели-най-добре питай майката какво да подариш.Така хем ти няма да мислиш,хем на нея ще и хареса! PeaceАко имаш възможност,разбира се.Ние скоро бяхме на детски рожден ден-момиченцето ставаше на 3. Не бяхме много близки с майката/на площадката сме се виждали 2-3 пъти/купихме и бебе-кукла и сладка чантичка-станаха и любими!После разбрах,че майката си е поръчала от семейството на брат си да и купят.....DVD  Shocked,а те не бяха особено добре финансово,та взеха заем за да угодят-тъпа работа.А случая не предполагаше такъв подарък-поне според мен. NaughtyВ смисъл-малката така и не разбра какво и е подарила леля. newsm78
НАН-Успех с кредита!При нас пък беше лесно да теглим от тук малко,от там малко-та сега се чудим къде по-напред да погасяваме,така че не е толкова хубаво,колкото си мислят повечето хора. Stop
Ети-защо започваш работа временно?
Миростанка-много е важно и компютъра да има блутут.Това са повечето лаптопи и по-скъпи компютри. Peace
Ние днес излязохме преди обяд,защото после беше адска жега.Хубаво,че ми напомнихте за кремче!

# 191
didito.-временно е, защото не ми е по специалността. Аз съм икономист, а държа да работя при същия работодател. Сега съм на мястото на една мацка, която е в чужбина за 6 месеца. Хората ме търсят  Simple Smile До сега ми предложиха 3 работи, но не съм удовлетворена финансово  Rolling Eyes

# 192
Ети какъв е този конструктор с ел отверка  Thinking

За пореден път се убеждавам че никого няма да слушам и вече на никакви доктори няма да си водя детето освен на хомеопатичката  #Cussing out Имам чуството че пак го объркаха с тая скарлатина,ама ще видим в сряда резултатите от гърленият секрет. Момичета искайте си направления за гърлен секрет.При нас нямаше как защото беше събота-18,50ч.  Crossing Arms
Освен това разбрах че скарлатина се лекува и с хомеопатия  #2gunfire

Нан сега идях една реклама на райфайзен банк-потребителски кредит само срещу лична карта.Защо ти кандидатстваш за кредит,а не мъжа ти?

Ели незнам за ноктопластика защото аз не правя такава.Работя само в/у ест. нокти.Днес дойде една клиентка която си е сваляла сама ноктопластиката.Няма да ви казвам на какво и приличаха ноктите.Направо част от нокътната плочка е обелена.
Но определено има голям бум на изк коси,които се слагат с фиби.Всяка 2-ра абитюрентка си е купила такава  Wink

# 193
Рени-ами отверката е с батерии и има копче за промяна на въртенето за отвиване и завиване. Освен електрическата си има и нормална, но Венци още не може да борави с нея и много се кефи на другата. Има подводница и кораб с части за развиване . Иската до колкото знам го е купила от Кауфланд.
http://images26.snimka.bg/005893190.jpg
http://images26.snimka.bg/005893191.jpg
http://images26.snimka.bg/005893192.jpg

# 194
Привет, мацки  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, на мама СИЛВИЯ Н! С най-добри пожелания  Hug
Рени, силна прегръдка и да се възстановява по-леко Галко  Hug
Ети, честита ти работа, пък макар и временна  Peace
НАН, това с кредитите е много гадно  Mr. Green Аз съм, на същото дередже  Cry
Слънцезащитно кремче, не ползвам.
Ели, кофти това със снимките Hug Аз също съм с нов тел, и все още не съм сваляла. Ама като се знам къв съм карък, и аз ще прецакам нещо  hahaha За подаръчета, мисля, че бяхте близки с майчето - аз бих подпитала за идея от нещо необходимо  Wink За изпитите ти - ще стискам палчетата  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Момичета, много хубави разходки сте си направили  Peace Ние, в неделя ходихме до Панчерево. Направихме си барбекю, децата лудуваха, ние си полежахме  Grinning
Днес водих Киа на преглед, всичко е Ок и в сряда (чук-чук), тръгва пак на ясла. Доменика, замина на зелено в Трявна и ми каза по тел, да не и звъниме с баща и, че може да я притесняваме  Shocked Тя, щяла да ни звъннка  ooooh!
На дюкесите  Wink
На отчетните  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт