Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 015
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
И кажете после, че няма  тайни и необясними сили, които ме карат да пиша на 13-та страница!... Егати.

# 256
Анет, Ема ми е правила пневмония без Т. Дано Тошко се оправя и не се усложнява! Praynig Hug

Пингвина, Hug. Винаги ми става много мило от постовете ти. Дано и ние съумеем да предадем българското на Ема.

# 257
  • София
Eli, честито на абитуриентката, много успехи във всичко с което се занимава оттук нататък   bouquet Сминките ще сси ги чакаме, ей  Hug
Рени, гушки на малкия Галко, ама той все така злояд ли си беше  newsm78 Моят племенник е вече на 8 години и отткакто се е родил все не е гладен, с дни може да не яде и все не е гладен, кво е това дете не знам. Напоследък казва, че така слабичък бил хубав и не иска да яде, за да не напълнее  Crazy А като беше малък цялата фамилия се правехме на маймуни да хапне 3 лъжички, ужас направо. Но хемоглобина е нисичък, трябва да вземеш мерки, че да не се почувства отпаднало детенце. Ние имахме преди време хемоглобин под 100 и доста попрочетох тогава. Дано скоро всичко да е наред при малкия Галко  Praynig
Арлина, ясно с какво си се захванала. И аз съм от клуб "ръцете ми пречат"  Blush
Анет, абе как така, кой е мъж ми, ми има го на снимки, гледайте и пазете ей  Joy

# 258
Ух,Ивка нерви нямам вече с това неядене.То си му и личи де.За боклуците виж не чака покана.Като види снакс или шоколад и сочи устата  Joy Може би защото не му купувам такива "храни".

Аз със шиенето съм много скарана.То една дупчица не хващам да зашия.Не ми се занимава.Направо хвърлям или пък бабите шият... Embarassed

Днес цял ден съм вкъщи,направо издивявам.Не ми се седи,ама чакам един монтаж на щори  Wink

Ели успех на момичето и чакам да покажеш ноктите   Flutter

Анет правиха ли снимка на гърдичките? Иначе за АБ и аз съм така-всеки път имам съмнения някакви.Направо съм ужас,мърморя много.И се чуствам мн виновна като трябва да давам.  Confused

Искайте си снимките и изследванията момичета.Че много често за възпалено гърло  изписват АБ в последно време  Crossing Arms

# 259
  • somewhere over the rainbow
А в понеделник милото заминава за 2 седмици в командировка в Русе Rolling Eyes  Таман да си залипсваме Mr. Green  Еткоо, да ми го пазиш там Naughty
Оооооооооо, ще трябва. Има много красиви русенки.  Simple Smile Ти кажи къде ще е и аз ще го следя  thumbsup
Ааа, не думай Twisted Evil
В поделение някакво ще е, да не е при твоя мъж? newsm78

# 260
Ели, за сестричката ти:

Много щастие и сбъднати мечти й желая!

# 261
Ели, честита ви абитуриентка! Много късмет и желая в живота и всички цели да си ги постига с лекота в живота!

А в понеделник милото заминава за 2 седмици в командировка в Русе Rolling Eyes  Таман да си залипсваме Mr. Green  Еткоо, да ми го пазиш там Naughty
Оооооооооо, ще трябва. Има много красиви русенки.  Simple Smile Ти кажи къде ще е и аз ще госледя  thumbsup
Ааа, не думай Twisted Evil
В поделение някакво ще е, да не е при твоя мъж? newsm78
Питай го къде ще е, че тук има много поделения. В какъв род войски е?
Пиги- Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 262
ЕЛИ, ЧЕСТИТА ВИ АБИТУРИЕНТКА!

Арлина, искренно ти завиждам за шив.умения  Peace
Ренито, и на Киа хемоглобина , педката каза, че е нисък 106, но аз имам спомен, че и на годинката също и беше нисичък. Не ми е изписала нищо  newsm78  Взех и сироп "Леатон", като се пооправи и се отвори предишното гърло  hahaha Сега нон стоп яде  Mr. Green
Анет, гушки на детенце, да оздравява  Praynig
Ронка, гледам, местиш линийката  Hug бравАс  Peace
Дидито, що не пробваш да пиеш малко "Гарсин комплекс". На мен ми ги препоръча аптекарка, за убиване на апетита към сладкото. Пих ги 3 месеца и сега нямам такова настървено чуство за сладък глад  Mr. Green Пък и разгледай режимните десерти, все нещо ще ти допадне. Ти си знаеш, де, ама те мисля  Hug
Аз от понеделник, влизам в следващата фаза  Embarassed Кантара ме зарадва с 62.9 кг, това е даже със 100 гр, под моята цел  hahaha ( да не се чудите къде ми е линийката, де  Wink)
Пингвина, страхотни постове пускаш, пък макар и на 13 стр.  Hug

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 01:37 от amerie

# 263
  • Варна
baloniЧЕСТИТ ПРАЗНИК 24 МАЙ! bg

# 264
Честит 24 май!Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
Тази сутрин за пореден път Венцито си ме въбуди рано и затова днес сутрешното кафе е от мен: , успях да направя и кифлички за закуска:

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 09:13 от eti_31

# 265
ЧЕСТИТ 24 МАЙ, МОМИЧЕТА!

И аз от сутринта успях да врътна една баница! Joy Шегувам се.

Амери, мърдам я аз лентичката, но вчера прегреших с малко печени картофки Embarassed и резултата днес е на лице имам плюсче. Confused Ама така е, ще си нося последствията. Браво за резултата ти! Hug

Дидито, наистина можеш да разгледаш рецептите, има голямо разнообразие. Според мен ти трябва още малко мотивация, и аз първият път се провалих и я прекратих, но сега съм много мотивирана и знам, че ще успея.

Ели, чакаме снимки.

# 266
  И аз чакам ,спят още абитуриентите,аз бях с камерата и имам три диска с видео още не съм ги обработвала.

Голям кеф беше обаче празник голям Grinning

# 267
  И аз чакам ,спят още абитуриентите,аз бях с камерата и имам три диска с видео още не съм ги обработвала.

Голям кеф беше обаче празник голям Grinning

Супер, радвам се, че сте си изкарали един страхотен празник.
Нормално е още да спят, уморени са. Въпреки, че като се сетя на моя бал....еххх, колко хубаво беше. 4 дни  на Боровец, и почти не сме сапли, голям купон. Искам пак, или поне пак да се съберем, ама няма да е скоро. Sad

Къде сте всички?

# 268
  • През девет земи в десета
Честит 24-май,на такива празници се гордея,че съм българка

Момичета аз от утре се пренасам да спя при баща ми докато мама е в болницата,там нямам нет и отпуска си взех няма да съм на работа 10 дни,няма да мога поне да ви чета,да не ни забравите Hug

# 269
  • Варна
Здравейте милички Hug

Честит 24-ти май!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз искам да почерпя,тъй като моето майче има Роджен ден.Да ни е жива и здрава!!!

Не съм влизала от седмица,баща ми го взеха в болница Cry.беше много зле с вода в белите дробове и задух,но слава на Господ  Praynig Praynig Praynigсе пооправя.С яслите сме на никъде,и ще се гледаме и лятото с Друнди в къщи.ще  видим как ще можем да помагаме на тати в магазина.
Надявам се всички да сте в добро здраве.Разбирам че е имало и абитуриенти,да са живи и здрови и попътен вятър.
Това е засега от нас,много ви обичам и целувам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт