МНОГОДЕТНИ МАМИ 36

• 17 479
  • 374
  •   1
Отговори
# 210
кабо алма ти оправи ли си къщата най сетне ? щото ако не си я виж кво те чака  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532, а ти за едно оправяне се вайкаш  hahaha

http://zajenata.ogosta.com/index.php?option=com_content&task … 43&Itemid=163

линка е и за всички перфектни домакини тук   chef  bouquet Crazy  smile3508 smile3532

# 211
  • Варна
"Не се оплаквайте, ако той пропусне да се прибере някоя вечер."

"Помнете – той е глава на семейството – не искайте от него да ви обяснява действията си или да ви дава сметка за тях."

"След като свършите интимния акт със съпругата си, вие трябва да й позволите да отиде до банята, даже да не й е необходимо. Дайте й време да остане за малко сама. Тя може да иска да поплаче. "

И после - имало бум на разводите в Америка. Защо ли?  newsm78

# 212
"Не се оплаквайте, ако той пропусне да се прибере някоя вечер."

"Помнете – той е глава на семейството – не искайте от него да ви обяснява действията си или да ви дава сметка за тях."

"След като свършите интимния акт със съпругата си, вие трябва да й позволите да отиде до банята, даже да не й е необходимо. Дайте й време да остане за малко сама. Тя може да иска да поплаче. "

И после - имало бум на разводите в Америка. Защо ли?  newsm78

smile3532 newsm09 smile3532 newsm09

Смях се, чудих се, пак се смях, ама то хич не е смешно. Горките американки.

Какво ли си мислят останалите хора за такива като нас newsm78

Честно казано, не ми пука. Искам да са ми живи и здрави децата, а също и ние с мъжа ми, за да си ги гледаме и да им се радваме. А околните да мислят, каквото си щат! Трябва да имаш сърце на многодетен, за да разбереш, не всеки може.

# 213
Anaise, чак ми се прииска да съм перфектна домакиня.
Това значи, че май не съм много в ред, а? newsm78
Сигурно е от жегите, ще ми мине. Joy
А за професиите-нашият татко е майстор хлебар, та вкъщи поне гладни няма да останем! Laughing

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 09:40 от GeoNadin

# 214
Добър вечер, момичета!
РЪководството за жени е невероятно!!! hahaha #Crazy newsm78
Особено точките, подчертани от Лилибон! Дори мъжът ми не ги хареса....Все пак е нормален български мъж.
Деси джул, мен особено ме дразни сравнението със зайците. Shocked Защо, някои хора, смятат раждането и отглеждането на деца за нещо недостойно и безмислено newsm78
Скоро се замислих, на колко неща са способни хората в името на някаква цел - бачкане по 12часа, и в събота и неделя, търпеливо понасяне на лошо отношение от шефове и колеги, безкрайно учене и повишаване на квалификацията и т.н. И защо? Обикновено за повече пари, някакво въображаемо по-добро положение в обществото, престиж и др. А защо не в името на отглеждането на деца? В името на щастлив семеен живот? Поне за мен това са смислени цели...
Благодаря ви, че споделяте проофесиите на многодетните татковци! Наистина ми е интересно. Особено за таткото-зъботехник Mr. Green

И малко новини от мен - бебето още не ще да се ражда. Снощи имах някакви контракции, но не бяха "истинските". От една страна съм нетърпелива вече, но пък сега идват едни празници в училище и детската градина, дето хич не ми се иска да ги пропусна....

# 215
Госпожо Наслуки....ти още ли си тъдява?????? Айде във форума на родилното да се преместиш...Тук вече започвам да не те искам....И какво да чакаме - Бебчо или Бебка.....Любопитно ми е дали все пак дали ще вземете Поли за снаха........И чакам СМС.....

Съгласна съм с теб за целите в живота.

Лилибон(бон)....хич не ти личи на снимката,че си мама на абитурент...Да не те сбъркат с дамата му? Успешно можеш да минеш за 18-годишна девойка! А Снахата...каква красавица е станала......Пешеходке, ти къде с нея и къде я показваш насам - натам.....Я в къщи, под фередже, само за моя син е тя! И извинете...това да не е отмъщението на фризьорката на главата ти? Калата ти ще цъфне всеки момент....Но май се оказва спатифилум...Цели 3 цвята.....

Велинка, благодарско!

Много прегръдки на вас мами, които не споменах...Изморена съм, спи ми се жестоко...нещо много бързо върви около мен.....Сега ще сме на 2 абитуренски, после ще срещам Юлка, после други ангажименти....Но не се оплаквам...Не ми остава време да мисля за глупости!

Рая искат да я оставят на поправителен....ох.....това дете......Вили не създава проблеми, Йоан ще бие тъпана на тържеството в ДГ......Оплаках се! За работата - търсим спешно връзки със зам.кмета на Благоевград.....да излязат с положително за нас становище..... Praynig Praynig Praynigдругата сряда да има добри новини!

Липсват ми мами-девойки! Перкееееееее, и компания.....Гале, ти ЛС от мен ли искаш? Габи, пускаш нови рецепти - означава,че сте добре и че си жива!

На всички абитуренти - летящ старт в живота и пълноценни години занапред!Момчетата сигурно са щастливи,че вече го няма меча на казармата......

Пропускам майчета, но ви обичам много и ви прегръщам! Hug

# 216
  • София
Здравейте и от мен!  Party

Моите любими точки от ръководството на перфектната съпруга са:

-Създайте му комфорт. Нека най-удобното кресло в къщата да е неговото.
-Винаги имайте под ръка топла или хладна напитка, която да му подадете.
-Говорете с тих, успокояващ и приятен глас.
-Помогнете му да се съблече. Събуйте обувките муJoy

desi_jul , моята гинеколожка пък много ми се радва, че съм се решила на трето. Колегите и роднините- също. Отвсякъде чувам положителни отзиви (е, може  някои и да не са много искрени, но предпочитам да ги приемам позитивно  Laughing) Обаче хора всякакви. Да обичаш децата си е дарба и голяма радост, така че не взимай присърце чуждите коментари, а гледайте само това, с което вие в семейството сте щастливи.  Peace

Тази седмица оформят оценките в у-ще и сме под пара със сина ми. Мина му тестът по математика, остават по БЕЛ (утре), и ЧО-ЧП в четвъртък. По ЧО-ЧП засега му се очертават петици и го натискам да си преговаря материала, за да ги оправи.  ooooh! Тази година не случихме на класна, нито пък на учебници- специално по ЧО и ЧП, обаче това е положението....

# 217
Ася, Честит Рожден Ден! Жива, здрава, все така усмихната и красива! И ти си в клуба на многодетните девойки! Наздраве!

Честит имен ден на празнуващите днес! Много подаръци и усмивки!

И един тати Евгени е имал наскоро рожден ден.....Гале?Честито на патерица!

# 218
  • София

Черпя ви отсега за здравето на моя син Константин, който е именник днес!   Hug

# 219
Здравейте мами аз също съм многодетна мама имам  4 дъщери Даяна на 18 Сияна на 15 Лилана на 14 и Рая на 2годинки.

# 220
  • Варна
Добре дошла, silviaaa_! Да са живи и здрави щерките, сигурно съпругът ти е най-обгрижвания мъж на земята!

Да почерпя и аз за именния си ден и да поздравя и всички останали именници:

# 221
Чесит празник на всички, които носят прекрасните имена Константин и Елена! Бъдете здрави и много щастливи Hug

Да, Мамче, таткото ни имаше рожден ден. Благодаря за поздравленията Hug Гледам, че обсъждате татковците и връзката им с медицината. Нашият татко е леко хипохондричен ooooh!. Това му е връзката с медицината Crazy Като му стане зле и започва да се самонаблюдава и току си измисли някоя болест. Обаче нали си е взел проклета жена, която не му дава миг покой, та почти съм му избила тези глупости от главата Mr. Green Иначе има две образования - математика и финанси, но се занимава с частен бизнес.

Момичета, на Криси му сложиха диагноза Ранен детски аутизъм. Баш сега не ми се обяснява много, но ни предстои много, много работа  и голяма борба. Thinking

# 222
Здравейте красавици  Hug
Простете за дългата липса  Praynig Много ми е натопорчено на този етап. Къщата е готова и сега съм на вълна чистене, опаковане, местене на багажи.... а на мъжо му поставиха диагноза дискова херния и познайте кой е на топа на устата  Sad Почти съм на финала /ама почти/ и живот и здраве на 31 ще "режем" лентата. Децата са горе-долу добре. Митака изкара скарлатина, Гого още вади зъби, а батко Ванко мина успешно през външните оценявания и класна.
 Спомняте ли си за Мама на кръстопът?  Тя вече не е на кръстопът, а ще се присъедини към нашата компания, живот и здраве  Grinning Безкрайно я обичам. Имам молба към вас - Днес на тази бъдеща многодетна мама и предстои операция /безкръвна/. Нека се помолим всичко с нея и беба в коремчето и да е добре.  Praynig
Добре дошли на новите попълнения   bouquet
Гале, от сърце ти желая много сила, търпение и успех в нелеката борба  Hug
Честито на именниците днес!   bouquet Със здраве и гордост да носят прекрасните си имена!
 И аз да си покажа талантливия Убавец  Laughing http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5824862

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 08:28 от dil

# 223
Честит Празник на всички именици baloni Много здраве, усмивки и успехи!
Не ми пука особено какво мислят за нас хората, но ми става криво понякога. Вместо да ме поздравят( както предишните бременности), те започват нещо от рода на "горката, как ще се оправите". Дори има такива( не особено близки при това), които директно ме питат защо не го махна #Cussing out Да не говоря, че дори майка ми не ме подкрепя Sad А никой не ми е гледал и един ден децата, финансово си се справяме сами( да е жив и здрав мъжа ми). Не знам какви са тия разбирания, че повече от 2 деца са много, дори държавата не ни подкрепя(което не ме учудва). Иначе гинеколожката ми ми се радва(въпреки подмятанията), това трябвало да прави една млада ,здрава жена baby_neutral И за последно да се оплача и от свекъра ми, като циганите сме били(не в прав текст,разбира се).
Хубав ден на всички мами Hug

# 224
  • Варна
Мерси за поздравленията! Денят ще е по-специален така.  Grinning

desi_jul, тооооолкова познато... цялия репертоар с циганите, зайците и как ще се оправяте. ами, кажи, обичам да ми е трудно и се опитвам да си намеря границите, към шестото, седмото ще свикнете.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт